رفتن به مطلب

فرکانس بالای cpu زمانی که کامپیوتر کاری نمی کند

Recommended Posts

سلام دوستان ،

من cpu سیستمم i5 10400f هست روی مادربرد rog b460-f gaming ، فرکانس پایه سی پی یو 2.90 هستش . در حالت توربو هم 4.30 و حالا مشکل من اینه که سیستم وقتی بیکاره حتی وقتی که روشن میشه فرکانس روی 3.97 ~ 3.98 هستش و همچنین یکی از core ها تقریبا صد در صد در حال کار کردنه ، کارهایی که انجام دادم هم :

بایوس رو آپدیت کردم به آخرین نسخه

از تنظیمات power که تو کنترل پنل هست قدرت max سی پی یو رو از صد میکنم مثلا پنجاه فرکانس میاد پایین و همچنین اون هسته ای که در حال کار کردنه هم تقریبا نصف میشه کارکردنش

در بایوس هم turbo mode رو خاموش میکنم هم فرکانس میاد رو 2.89 و تقریبا ثابته تو این عدد

چیزی که من مد نظرمه و سیستم قبلیم داشتش اینه که وقتی سیستم کاری نمیکنه فرکانس بالا و پایین میشه نسبت به شرایطش ، تصویر task manager رو هم میزارم

ممنون میشم راهنماییم کنید مرسی

SharedScreenshot.jpg

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

درود

توی برگه پروسس ببینید چی داره از سیپیو استفاده میکنه، یه برنامه ای سیپیو رو در گیر کرده که یه هسته درگیره

پ.ن:کاشکی زودتر مشکل تاریخ پست هارو برطرف کنید که بفهمیم تاپیک زیر خاکیه یا تازست،

الان 17 اپریل دقیقا کی میشه؟

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در ۲۱ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

17 اپریل دقیقا کی میشه؟

آوریل ماهه چهارمه میلادیه که در اینجا برجه چهارم ما (تیر ماه میشه)

ژانویه==>فروردین

فوریه==>اردیبهشت

مارچ==>خرداد

آوریل==>تیر

می==>مرداد

......

و الی آخر

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/111440-►•☼-نسخه‌ی-جدید-قالب-فروم-به-همراه-بهینه-سازی‌های-ظاهری-و-فونت-☼•◄/page/13/&tab=comments#comment-1396118https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/111440-►•☼-نسخه‌ی-جدید-قالب-فروم-به-همراه-بهینه-سازی‌های-ظاهری-و-فونت-☼•◄/page/13/&tab=comments#comment-1396118

در تاپیکه مربوطه(قالب انجمن) تذکر دادم به @Mohsen Pو خونده شد و نقل قول هم گرفت از پستم ولی ترتیب اثر داده نشد

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۳ دقیقه قبل، Elderado گفته است :

عجب،

چند بار خوندم تا متوجه منظورتون شدم :) دست شما درد نکنه

من کلی داشتم بالا پایین میکردم که بفهمم منطق تقویم لیونی بر چه اساسیه، ممنون از راهنمایی،

الان ما 4 نوع تاریخ داریم؛

شمسی، قمری، میلادی، لیونی!

این تقویم لیونی اگه توی خارج بود خیلی خوب میشد، اخه کل روز های هفته ش 1 شنبست و خارج هم 1 شنبه ها تعطیله، فکر کن هر روز هفته اخر هفته و تعطیلی باشه 🤣

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

منم دقیقا همین مشکل را داشتم با همین سی پی یو i5 یه باگی هست تو نسل ۱۰ تنها راهش هم فروختن باندل و خریدن باندل رایزن بود. مادربرد بنده هم z490 aorus بود من فکر میکردم ویندوز مشکل داره ورژن ویندوز را عوض کردم جواب نداد رم و هارد را عوض کردم جواب نداد و مادربرد را بایوسش را اپدیت کردم جواب نداد مادربرد با مادربرد b460 عوض کردم جواب نداد فهمیدم نسل ۱۰ کلا مشکل داره فروختم رفت‌ .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...