رفتن به مطلب

ریست شدن مادربرد GA-H61M-S2P

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

این مادربرد تا دیروز با گرافیک آنبورد خودش بوت میشد ، الان وقتی روشن میکنم تو بازه زمانی 5 ثانیه بدون اینکه تصویر بده یا بوق بایوس بزنه دایما ریست میشه ، با گرافیک جدا بالا میاد و تو ویندوز هم مشکلی نداره ، بعضی وقتها هم بعداز زدن دکمه روشن ، روشن نمیشه باید دکمه خاموش و روشن پاور رو یک بار یا چند بار بزنی تا بالا بیاد ولی همیشه اینجور نیست ، الان مشکل اینه چرا با گرافیک انبورد بالا نمیاد ، باطری مادربرد رو در آوردم ، بایوس هم دوباره روش ریختم ولی درست نشد ، الانم بیرون از کیس هست ، دیروز وقتی داخل کیس وصل کرده بودم اتصال کوتاه داشت یه لحظه پاور روشن میشد خاموش میشد چند بار باید دکمه خاموش روشن پاور رو میزدم تا بالا بیاد ، من به آی سی بایوس مشکوکم ، دو تا آی سی بایوس داره ، احتمال داره یکی از آی سی ها سوخته یا نیم سوز باشه 

IMG_20210708_165106.jpg

IMG_20210708_164655.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بایوس فقط یدونه هست و اون یکی ایسی، بکاپ هست و اگر مشکلی برای بایوس اصلی پیش بیاد، اطلاعات بایوس از روی بایوس بکاپ میاد روی بایوس اصلی

بعد از ریست کردن کامل بایوس هم نرم افزاری هم CMOS، قطعات رو جدا کنید و رم هارو فقط یدونه بذارید، دونه دونه قطعات رو اضافه کنید تا به قطعه معیوب برسید

تصویر ندادن انبرد، میتونه از سیپیو و ناهماهنگی رم پیش بیاد،

یکبار سیپیو رو دربیارید و مجدد جا بزنید

اسلات های رم رو هم جابجا کنید، البته تک اسلات امتحان کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...