رفتن به مطلب

ری استارت شدن پی در پی

Ali ka
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

امیدوارم حال دلتون خوب باشه چن روز پیش که کامپیوتر رو روشن کردم وقتی میخواستم باهاش کار کنم هی مدام ری استارت میشد نمیدونم چش شده؟ کامپیوتر تعمیر رفته و بعد از تعمیر همین مشکل واسش پیش اومده

لینک به دیدگاه

مادربردتون چی هست؟ مشکلش چی بود رفته تعمیر ، صفحه میاد یعنی داخل ویندوز میشید تو ویندوز ریست میشه؟ دمای سی پی یو تو بایوس مادربرد و دمای سی پی یو و چیپست مادربرد با برنامه OpenHardwareMonitor چند درجه هست

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
در در ۱۴۰۰/۴/۱۷ در ۱۹:۰۴، Hamed.Madadi گفته است :

مادربردتون چی هست؟ مشکلش چی بود رفته تعمیر ، صفحه میاد یعنی داخل ویندوز میشید تو ویندوز ریست میشه؟ دمای سی پی یو تو بایوس مادربرد و دمای سی پی یو و چیپست مادربرد با برنامه OpenHardwareMonitor چند درجه هست

مادر برد من ایسوسه اما مدل دقیقشو نمیدونم سیستم یه مشکل خوانش رم داشت که بردمش تعمیر من وقتی سیستم روشن میکنم وارد ویندوز میشه بعد چن دقیقه ریاستارت میشه و دمای cpu به35یا40میرسه البته جدیدا یه مشکل پیدا کردم دور فن cpu من از 1200بالاتر نمیره و همین باعث میشه که دمای cpuتو حالتی که اتاق روشنه به 40 برسه ممکنه مشکل از این باشه ممنون از نظرت

در در ۱۴۰۰/۴/۱۷ در 21:01، WAR گفته است :

رم ها و یکی یکی در بییار و روی اسلاتهای مختلف امتحان کن

این کارو کردم درست نشد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...