رفتن به مطلب

انتخاب و درخواست ssd مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. قصد خرید ssd دارم . بین مدل های ساتا. pcie . m2 nvme مردد هستم. 

حجم مورد نظرم 250 یا 500 هستش.

نکته ای که درگیرم  کرده اینه که 

1. تفاوت سرعت بین sata و pcie , nvme   چقدر تو کارکرد مولتی مدیا مشهود هست؟؟؟   . نرم افزار تخصصی خاصی اجرا نمیکنم . ویندوز و اینترنت و فیلم و نهایتا بازی هست کاربریش.

1. دوم اینکه اسلات m2 مینم دقیقا زیر سوکت گرافیکه .  اگر بلفرض بازی و ویندوز توی خود ssd باشه گراف هم تحت لود باشه دمای حدود 70 تقریبا( چندین ساعت در روز ممکنه دراین حالت باشه) . این دما قرار چه بلایی سر ssd بیاره؟ (ترفند خاصی نداره بتونم از گرمای گرافیک حفظش کنم ؟؟؟

مورد سوم هم اگر کسی ssd مناسبی داره 250 تا 500 گیگ  همراه با وضعیت سلامت و  قیمت پ خ کنه ممنون.

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

1. شخصا به عنوان کسی که هم ساتا دارم و هم nvme هیچ تفاوت خاصی در امور روزمره ندیدم صرفا تو بحث رندرگیری و کپی کردن فایل های حجیم تفاوت به وجود میاد. همچنین pcie هیچ فرقی با nvme نداره تنها موضوع قیمت بیشتر pcie و احتمالا خنک سازی قویترش هست.

1. برای خنک کردن اس اس دی  nvme خصوصا مدل های پرسرعت حتما حتما از یه هیت سینک استفاده کنین و اگر مادربردتون به طور دیفالت هیت سینک داره که پس مشکلی ندارین و اگر هم نداره جداگانه تهیه کنین.

لینک به دیدگاه

در ۲۶ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

1. شخصا به عنوان کسی که هم ساتا دارم و هم nvme هیچ تفاوت خاصی در امور روزمره ندیدم صرفا تو بحث رندرگیری و کپی کردن فایل های حجیم تفاوت به وجود میاد. همچنین pcie هیچ فرقی با nvme نداره تنها موضوع قیمت بیشتر pcie و احتمالا خنک سازی قویترش هست.

1. برای خنک کردن اس اس دی  nvme خصوصا مدل های پرسرعت حتما حتما از یه هیت سینک استفاده کنین و اگر مادربردتون به طور دیفالت هیت سینک داره که پس مشکلی ندارین و اگر هم نداره جداگانه تهیه کنین.

مدل انتخابیم هیت سینک داره ولی نگرانیم از باد گرافیکه که حس میکنم بادی که بهش میخوره حتی ممکنه داغ تر از دمای خود ssd باشه.

مادربردم b450 mk هست . خودش هیت سینک نداره . اونقدرهم توهم توهم هست که نشه فن بزاری که هوای ssd رو داشته باشه. 

بنظرم محکومم به استفاده از همون ssd معمولی ساتا.

لینک به دیدگاه

همینطور که @Alirezatha توضیح دادند، تفاوت محسوسی در استفاده عادی یا بازی مشاهده نمی کنید.

اگر اختلاف قیمت این دو از لحاظ بودجه برای شما توجیح نداره، میتونید به ساتا اکتفا کنید.

در مورد دما، گرافیک از سمت پایین باد میکشه و از اطراف یا انتها پس میده.

در این حالت ممکنه برای درایو تهویه بهتری هم فراهم بشه.

بنظر من با این شرایط و با توجه به اینکه درایو شما هیت‌سینک دار هست در مورد دما نگران خاصی وجود نداره.

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در 2 ساعت قبل، ورای محدودیت گفته است :

استارتر عزیز دقت کن - من چند باری  مانیتورینگ کردم دمای قطات زیر کار گرافیک رو خب- هم با task maneger و هم با Hard Drive Inspector برای ssd  خب - در حین اجرای بازی که فشار زیادی به گرافیک میاد مخصوصا الان که همینطور ی دمای اتاق بالای 35درجه هستش هتسینگ مادربرد {ROG STRIX B560}تاثیر زیادی نداره رو کاهش دمای قطعات - همین اس اس دی که الان زیر گرافیکم هستش با وجود تهویه کیسم که دوتا فن گنده  تو ش نصبه در حالته خاموش این دو فن دماش تا 65میره بالا به خاطر هوای داغ این گرافیک  GT740- ولی وقتی روشن میکنم دما از 55بیش تر نمیشه داخله کیس -  مسیله بعدی  تفاوت بین بروتوکل nvme و ساتا هستش که  در استفاده روز انه  متوجه نمیشی  ولی طبق اون چیزی که داخله یوتوب دیدم nvme  سرتر و سریعتر  از sata هستش در موارد خاص -  علتشهم   اینه که اطلاعات مستقیما به مادبرد ارسال میشه و لاینهای pciexpress بیشتری در اختیار داره - تکنولوژی ساتا قطعا در سرورها کم میاره  و نمیتونه اون  از عهده بار بردازشی چند گیگا بایتی دیتا سنتر  بربیاد

ورای محدودیت جان،

شما دقت کن به تاپیک هایی که خیلی وقته تاریخش گذشته پاسخ ندین، الان 3 ماه از این تاپیک گذشته.

مطلب بعدی اینکه واضح بنویسید. الان اصلا مفهوم نیست منظور شما چیه، گرافیک داغه، اس اس دی داغه؟ دمای اتاق تاثیر داره، اصلا از نظر نگارشی مفهوم نیست پیام های شما.

مطلب بعدی، اگر تکنولوژی ساتا کم میاورد تو سرور ها که تاحالا ور افتاده بود! همین الانش اکثر سرور ها از اس اس دی های ساتا استفاده می کنند. اصلا قبل از به دنیا اومدن اس اس دی پس سرور ها چطوری با هارد دیسک از پس بار پردازشی بر میومدن؟ من میدونم ولی یه کم شما تحقیق کن قبل از اظهار نظر.

مطلب بعدی، در مورد NVMe فرمودین اطلاعات مستقیم به مادربرد ارسال میشه؟ مگه تو SATA اطلاعات به کره ماه ارسال میشه؟ جهت اطلاع شما، SATA به چیپست مادربرد وصله و اغلب درگاه های M.2 NVMe هم به چیپست وصل هستند پس در این حالت هیچ تفاوتی در مسیر انتقال اطلاعات نیست و هر دو اطلاعات رو به چیپست مادربرد انتقال میدن. در چنین وضعیتی تنها تفاوتشون در پهنای باند و پروتکل هست. اما برخی مادربرد ها مجهز به درگاه های M.2 NVMe هستند که به جای چیپست مستقیم به خود CPU متصل هستند. تفاوت زیادی هم این وسط مطرح نیست اما مسلمه روی کاغذ M.2 که به CPU وصل باشه تاخیر کمتری داره.

مطلب بعدی، در مورد دما، اصولا اغلب SSD های NVMe دمای کاری بالایی دارند. همچنین هیت سینک روی مادربرد تاثیر زیادی در کاهش دمای SSD NVMe داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...