رفتن به مطلب

کند شدن انجمن

valizadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست ندارم اینو بگم ولی کم کم باید انجمن لیون رو کنار بزارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امروز به نظر من که بدک نیست سرعت، قبلا 10 بار باید رفرش میکردی، اخرشم نمیومد.

بدتر از همه، این محدودیت های ارسال پست هست که بین ارسال هر پست باید 3 دقیقه منتظر بمونی

فلسفه وجود یه فروم اینه که چند نفر با اختیار خودشون اینجان و دوست دارن تجربه شون رو با دیگران مشترک کنن و از تجربه بقیه استفاده کنن. قرار هم نیست که سود مادی براشون داشته باشه،

جالبه که باید برای رفع یه سری محدودیت ها پول بدیم تا بتونیم از امکانات فروم استفاده کنیم

به نظرم قالب فروم برگرده به اون حالت سال 95 خیلی بهتره، هم سرعت بهتر، هم محدودیت کمتر، هم محبوبیت بیشتر، مطمئنم هنوزم کاربرای قدیمی، همون قالب قدیمی فروم رو ترجیح میدن

لینک به دیدگاه

در ۴۱ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

امروز به نظر من که بدک نیست سرعت، قبلا 10 بار باید رفرش میکردی، اخرشم نمیومد.

بدتر از همه، این محدودیت های ارسال پست هست که بین ارسال هر پست باید 3 دقیقه منتظر بمونی

فلسفه وجود یه فروم اینه که چند نفر با اختیار خودشون اینجان و دوست دارن تجربه شون رو با دیگران مشترک کنن و از تجربه بقیه استفاده کنن. قرار هم نیست که سود مادی براشون داشته باشه،

جالبه که باید برای رفع یه سری محدودیت ها پول بدیم تا بتونیم از امکانات فروم استفاده کنیم

به نظرم قالب فروم برگرده به اون حالت سال 95 خیلی بهتره، هم سرعت بهتر، هم محدودیت کمتر، هم محبوبیت بیشتر، مطمئنم هنوزم کاربرای قدیمی، همون قالب قدیمی فروم رو ترجیح میدن

موقعی که قالب تغییر میدن یه نظر سنجی نمیکنن که کاربرا این میخوان یا نه ، 

قالب الان برا مهد کودک خوبه. یرا برا سایتهای خانمها. 

نمیدونم چه فلسفه ای پشت این تعویض قالب است. هر چند ماه یکبار ما را شگفت زده میکنن. قالب سال 95 خیلی بهتر بود. کاربرا هم موش ازمایشگاهین ، هی بیایم گزارش کنیم اینجا بده اونجاش بده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان اینکه تاریخ انجمن برای من میلادیه و اشتباه میزنه (پستی که امروز ارسال کردم رو زده 5 می در حالی که 25 جولای هست امروز) از سمت منه یا مال همه اینجوریه؟ یه ماه پیش اینجوری نبودا. شمسی بود تاریخشم درست بود.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Devileytion گفته است :

دوستان اینکه تاریخ انجمن برای من میلادیه و اشتباه میزنه (پستی که امروز ارسال کردم رو زده 5 می در حالی که 25 جولای هست امروز) از سمت منه یا مال همه اینجوریه؟ یه ماه پیش اینجوری نبودا. شمسی بود تاریخشم درست بود.

سلام. برای همه اینجوریه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۲ ساعت قبل، Devileytion گفته است :

میلادی بودن و اشتباه بودنش زیاد مهم نیست. پستای یکم قدیمی تر اینجورین : "25آپریل99"

روز و ماه میلادیه و سال شمسی!!! فک کنم یه تقویم جدیده!

لینک به دیدگاه

سرعت لود شدن همچنان پایینه و 40 درصد این کمبود سرعت بخاطره استفاده از فیلتر آدرس هست که باعث میشه کسی غیر از ایران به سایت وصل نشه که البته میشه کدتون رو بهینه کنید و رنج آیپی ایران رو بجای رنج آی پی های دیگه معرفی کنید

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان من این مشکل رو با مرورگر Microsoft Edge تو ویندوز 10 نسخه 64 بیت دارم با مرورگر Mozilla.Firefox.90.0.2.x64 مشکل برطرف میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...