رفتن به مطلب

مشاوره خرید چند قطعه

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

چندتا قطعه میخوام برا سیستمم بخرم ولی در مورد هیچکدوم اطلاع زیادی ندارم

خواهشا شما کمکم کنید

1 : dvd writer نهایتا تا 60 -70 تومان

2 : یک دمنده خوب حداکثر تا 70 تومان ( نمیخوام مکنده هم باشه چون قیمتش بالا میره و اصلا هم نیلز ندارم )

3 : کارت شبکه وایرلس usb تا 50 تومان : این مدل را دیم به نظر خوب میاد . نظر شما چیه؟

4 : یک فن 14 و یک 12 برای کیس. 12 آبی باشه و چون میخوام جلو کیس بذارمش ولی 14 مهم نیست نور چون میخوام کف کیس بذارمش. قیمت فن ها هم با هم 40 بشه

5 : خمیر سیلیکون

6 : هارد اکسترنال 1 ترا 2.5 اینچ برا بکاپ گرفتن از اطلاعاتم ( usb 3 باشه ) نهایتا تا 300 تومان

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۱/۴/۴ در 17:59، hossein_0907 گفته است:

سلام به همه دوستان

چندتا قطعه میخوام برا سیستمم بخرم ولی در مورد هیچکدوم اطلاع زیادی ندارم

خواهشا شما کمکم کنید

1 : dvd writer نهایتا تا 60 -70 تومان

2 : یک دمنده خوب حداکثر تا 70 تومان ( نمیخوام مکنده هم باشه چون قیمتش بالا میره و اصلا هم نیلز ندارم )

3 : کارت شبکه وایرلس usb تا 50 تومان : این مدلرا دیم به نظر خوب میاد . نظر شما چیه؟

4 : یک فن 14 و یک 12 برای کیس. 12 آبی باشه و چون میخوام جلو کیس بذارمش ولی 14 مهم نیست نور چون میخوام کف کیس بذارمش. قیمت فن ها هم با هم 40 بشه

5 : خمیر سیلیکون

6 : هارد اکسترنال 1 ترا 2.5 اینچ برا بکاپ گرفتن از اطلاعاتم ( usb 3 باشه ) نهایتا تا 300 تومان

با تشکر فراوان

1 - بهترین رایتر موجود تو بازار پلکستور 890 هست که حدود 55 تا 60 تومان قیمت داره .

2 - من الان 6-7 ساله که از یک دمنده استفاده میکنم که برندش Crown هست . هم دمنده ها چینی هستن . نمیشه گفت کدوم خوبه . 90 درصدشون هم مکنده دارن .

3 - این مدل رو نمیدونم ، ولی یک مدل دی لینک کار کردم و خوب بود : http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=37674 این مدل هم هست که اینترناله : http://lioncomputer.ir/product/226/D-Link%20DWA-525%20Wireless%20Adaptor/

4 - فن 12 سانتی یا این و یا این . فن 14 سانتی هم این

5 - خمیر سیلیکون هم این خوبه

6 - این یا این

لینک به دیدگاه

خیلی خیلی ممنون آقا حامد

مدل 890 پلکستور را تعریفش را خیلی شنیده ام ولی میگن تقلبیش خیلی زیاده و تشخیص اصل و تقلبیش هم سخته. گارانتی اصلیش چه شرکتیه و چجوری باید اصلش را تشخیص بدیم ؟

در مورد فن امروز که تحقیق کردم خودم تقریبا به این مدل ها رسیدم فقط در مورد 14 این چطوره ؟ و در مورد 12 اگه نور led برام مهم نباشه بازم این 2 تا خوبه ؟ ( بهتر از green cougar هستند ؟ )

و اما در مورد هارد میخواستم بدونم هاردهای adata چطورن ؟ سرعتاشون که از سیگیت و وسترن بیشتره ولی همه جا فقط سیگیت و وسترن پیشنهاد میدن ؛ دلیل خاصی داره ؟

با تشکر فراوان

ویرایش شده توسط hossein_0907
لینک به دیدگاه

گارانتیش مال سازگاره . رایتر رو میگم . معمولا از جای معتبر بخری تقلبی نمیده بهت . من نمیدونم چطور میشه شناخت .

اون مدل 14 سانتی که بهت گفتم بهتر از این مدلیه که گذاشتی .

اگر نور نخوای کوگار از اینها خیلی بهتره .

هاردهای اکسترنال ADATA در واقع فرقی ندارن . اکثرا داخلشون هیتاچی ، توشیبا ، سامسونگ ، سیگیت و وسترن هست . ADATA فقط قاب رو میسازه که قاب های خیلی خوبی هم داره . وسترن و سیگیت رو برای این بیشتر پیشنهاد میدن که تو بازار بیشتر موجوده . ADATA کم شده تو بازار .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...