رفتن به مطلب

با nicehash تجربه ای دارین؟

Recommended Posts

دوستان کسی هست که با nicehash ماین انجام بده ؟ بیشتر سوالم این بود که چقدر سوددهی داره واسه من که ماینر حرفه ای نیستم و فقط دوتا کارت گرافیک دارم. بعد چطوری میشه پولشو تبدیل به ریال کرد ؟ اگه بخواد همه اش خرج صرافی و ... بشه قاعدتا فایده نداره.

لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، hujabbas گفته است :

دوستان کسی هست که با nicehash ماین انجام بده ؟ بیشتر سوالم این بود که چقدر سوددهی داره واسه من که ماینر حرفه ای نیستم و فقط دوتا کارت گرافیک دارم. بعد چطوری میشه پولشو تبدیل به ریال کرد ؟ اگه بخواد همه اش خرج صرافی و ... بشه قاعدتا فایده نداره.

از سایر استخر ها بهتره بنظرم.  دو درصدد کارمزدش هست.  قبلا هر یک میلی بیتکوین واریز میکرد به ولت توی سایتش حتی ولی الان هر هزار ساتووشی هست . برای برداشت هم برای اینکه نخورین به کارمزدهای انتقال بیتکوین بهتره چنج کنید به دوج و بعد انتقال بدید به هر صرافی یا ولت شخصی خودتون. نرم افزار گوشی هم داره ک میتونید ریگ رو از راه دور مدیریت کنید خاموش و روشن کنید و ...

لینک به دیدگاه

روی هم رفته پلتفرم خوبیه؛ برای شروع مناسبه اما لزوما فقط برای تازه کارها نیست. و با توجه به محدودیت های پایین برداشت به نسبت دیگر استخرها، برای شما که هش‌ریت بالایی ندارید کمی مناسب‌تر هست.

در آخر این انتخاب شماست که به ازای ماین، اتریوم دریافت کنید یا بیت‌کوین، چون نایس‌هش در حال حاضر فقط با بیت‌کوین پرداخت دستمزد ها رو انجام میده.

برای ماین و دریافت مستقیم اتریوم، ethermine.org رو پیشنهاد میکنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...