رفتن به مطلب

راهنمایی فوری خرید سیستم برای نصب برنامه ایی خاص

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان قصد خرید سیستم دارم که این برنامه رو بصورت کامل جوابگو باشه

در انتخاب مادربرد  راهنمایی میخوام که برای همچین برنامه ایی جوابگو باشه
چه مادربردی بگیرم و سیستم رو بر پایه اون ببندم ؟
با سپاس بابت راهنمایی

photo_2021-07-25_11-38-09.thumb.jpg.18bd0d43711a9a6237241dcaff3f6ebd.jpg

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

بودجه مشخص نکردید؟! توضیح کامل ندادید.

فکر کنم قسمت مهمش این باشه که 5 کاربر تحت شبکه استفاده کنن که بازم بستگی به بودجه و شرایط داره. تعداد کامپیوتر ها چند تاست؟ ارتباطشون  باسیم باشه  یا بی سیم باشه با اکسس پویینت باشه با هاب شبکه باشه. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام
بوجه محدودیتی نداره دوست گرامی ولی خب هر چقدر بشه کمتر هزینه کرد  بهتره
بعد من فکر میکنم نهایتا با یک سوییچ بشه همه رو شبکه کرد در صورت نیاز  و
ضمنا یک دستگاه 3 کاره هم برای چاپ نیاز هست
ولی فقط مادربرد سیستم اصلی برام مهم هست که ماندگاری بالا داشته باشه
 دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
کل تعداد دستگاه ها نهایتا 5 عدد میشه 2 عدد All in One +  یک یا دو عدد لپ تاپ و سیستم اصلی که راهنمایی رو برای سیستم اصلی و بخصوص مادربردش میخوام
با سپاس

لینک مربوط به برنامه ذکر شده
https://www.clinicyar.ir/index.php/ourproducts/beauty-clinic-software

لینک به دیدگاه

چون شبکه شما کوچیکه به شخصه میتونم برای همچین خواسته ای با بودجه کم با مادربرد پردازنده ۷۷۵ هم راه بندازم ولی اگه بودجه خوبی داشتم مادربرد پردازنده ورک استیشن اوکی میکردم و اگه بودجه خیلی خیلی خوبی داشتم باکی در انتخاب مادربردها و پردازنده های سرور نداشتم به خاطر همین میگم بودجه مهمه. به هر روی اگر بودجه مناسبی دارید ورک استیشن ها براحتی میتونن تا هفت سیستم سنگین گیمینگ رو مثل کره برش بدن کار شما که اصلا چیزی نیست. اگه ورک استیشن خواستید بفرمایید بهتون معرفی کنم. ولی اگه بودجه نمیرسه مادربرد پردازنده های دسکتاپ 1151 و 1200 اینتل و رایزن های ای ام دی هم کار شما رو راه میندازن.  اگر نظر شما روی دسکتاپه بفرمایید مدل دقیق توسط بنده یا دوستان معرفی شود

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با پشتیبانی نرم افزار تماس گرفتیم و راهنمایی خواستیم
تا کید داشتن که باید 2 تا سیستم تهیه کنید
دلیلش رو نمیدونم

دوستان بنظرتون این مادربرد مناسب هستش ؟
https://meghdadit.com/product/117394/asus-tuf-gaming-b560m-plus-lga-1200-motherboard/?utm_medium=PPC&utm_source=Torob

https://www.yasertebat.com/product/asus-tuf-gaming-h570-pro-intel-lga1200-motherboard/

یکی از دلایل انتخاب تعداد زیاد USB ها هست که مطمئنا لازم میشه 

لینک به دیدگاه

جسارتا بنظر نمیاد نرمفزار هایی که مدنظر دارید سیستم خاصی بخواد(براساس شرح توضیحات)، بنظرم 2تا لبتاپ درحد 50 تومن بخرید وتمام (عقلانی بنظر نمیرسه ، تو کلینیک یه سیستم ببری وقتی میشه کارو شکیل تر با یه لبتاپ تموم کنی)

(سیستم ورک استیشن؟سرور؟😐مگه میخوان آپلو هوا کنند)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تا جایی که من متوجه شدم این فقط یه برنامه حسابداریه! با یه سری بهینه سازی خاص

یه مینی کیس نسل 4 حداقل 4 هسته با رم 8 هم کارتون رو کامل راه میندازه، مینی کیس ها معمولا 10 تایی هم پورت usb دارن.

این داستان هایی هم که اینجا نوشته، همشون با پورت لن و روی شبکه قراره استفاده بشن و پورت usb زیادی هم نیاز نداره

منم سیستم حسابداریم روی یه مینی کیس با i5 2400 و رم 6 گیگ هست 24/7 هم روشنه، تقریبا مشابه تمام این امکاناتی که اینجا نوشته رو هم داره و ازشون استفاه میکنم، به غیر از اون تحت شبکه هم روی سیستم لاگین میکنم و به جز یوزری که پشت دستگاهه، با یوزر دیگه بهش وصل میشم و استفاده میکنم، اینجا هم که زده امکان استفاده تحت شبکه تا 5 سیستم که اینجوری فقط از دیتا های سیستم اصلی استفاده میکنه و به منابعش کاری نداره، ولی من به سیستم ریموت میزنم و تماما از سخت افزار همون سیستم ساده استفاده میکنم و مشکلی هم بابت ضعیف بودن و... ندارم، روی همون شبکه هم همزمان کارت خوان، بارکد پرینت، شبکه و... هم داره کار میکنه.

این هم قابل ذکره که اکثر برنامه های حسابداری، بر حسب پایگاه های داده قدیمی کار میکنن و زیاد به روز نیستن و اصلا سیستم چند هسته ای براشون تعریف نشده! زیاد دنبال سیستم با سیپیو قوی برای این کار نباشید.

آل این وان هم گزینه مناسبیه، یه کانفیگ با سخت افزار i5 4xxx به بالا و رم 8 گیگ کفایت میکنه

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بسیار بسیار ممنون بابت راهنمایی ها
خیالمون رو راحت کردین
یک چیز دیگه به ذهنم رسیده
تهیه All In One  هست در حد 25-30 تومن که هم زیبا هستن و هم کار راه اندازه و مناسب همین محیط
ولی هیچ تجربه ایی در موردشون ندارم و مدلی مد نظرم نیستش
دوستان میتونن راهنمایی بدن که اگر سیستم نخواستن با توجه به این که محیط خاصی هست
All in One مناسب تهیه کنم

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، yasin۱۳۸۰ گفته است :

جسارتا بنظر نمیاد نرمفزار هایی که مدنظر دارید سیستم خاصی بخواد(براساس شرح توضیحات)، بنظرم 2تا لبتاپ درحد 50 تومن بخرید وتمام (عقلانی بنظر نمیرسه ، تو کلینیک یه سیستم ببری وقتی میشه کارو شکیل تر با یه لبتاپ تموم کنی)

(سیستم ورک استیشن؟سرور؟😐مگه میخوان آپلو هوا کنند)

اصراری به سرور یا ورک استیشن نکردم همون اولشم اشاره کردم با 775 هم میشه کارها رو راه انداخت. پیشنهاد ورک استیشن جهت این بود که پرستیژ کار بالا باشه چون ممکن هست یه استاندارهایی برای کار این ها تعریف شده باشه که نیاز به تایید باشه که با لپ تاپ و این چیزا اوکی نباشه. در ضمن چطور شما همچین لپتاپ هایی پیشنهاد میدید ولی مخالف ورک استیشن یا سرورید؟! همچین هم صحبت عجیب غریبی نکردم ورک استیشن ها انعطاف بیشتری دارند و طراحی شده اند که کار انجام بدند که فردا پس فردا در حالت های مختلف کاری کمبودی پیش نیاد.

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

بسیار بسیار ممنون بابت راهنمایی ها
خیالمون رو راحت کردین
یک چیز دیگه به ذهنم رسیده
تهیه All In One  هست در حد 25-30 تومن که هم زیبا هستن و هم کار راه اندازه و مناسب همین محیط
ولی هیچ تجربه ایی در موردشون ندارم و مدلی مد نظرم نیستش
دوستان میتونن راهنمایی بدن که اگر سیستم نخواستن با توجه به این که محیط خاصی هست
All in One مناسب تهیه کنم

https://fafait.net/product/all-in-one/asus-aio-v241eak-i7-1165g7?id=27584  

من این مورد رو دیدم وبنظرم هم زیباست هم کارامد ، پرتم که به تعداد مناسب داره

لبتاپ هم اگر سری zeenbook  با قیمت مناسب و سخت افزار خوب دیدید هم یه بررسی کنید مورد مناسبی هست 

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...