رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک MSI 3060 Gaming X

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

کارت گرافیک MSI 3060 Gaming X برای فروش موجود میباشد.

قیمت : 22.5

کارت وارداتی هست و گارانتی داخلی نداره و گارانتی بین المللی داره.

کارت کاملا نو هست و ازش هیچ استفاده ای نشده. (تنها دلیل اینکه کارتن باز شده این هست که کارت از خارج از کشور خریداری شده و مجبورا جهت چک کردن محتویات کارتن رو باز میکنیم.)

فقط فروش مد نظرمه و با چیزی تعویض نمیشه.

اولویت فروش با کسایی هست که بتونن اعتماد کنند و اول پول رو واریز کنند ، ولی برای کاربران با امتیاز مناسب امکان پرداخت با سیستم واسطه هم وجود داره ، فقط هزینه سیستم واسطه بر عهده خریدار می باشد .

1750454036_IMG_20210725_155001-Copy.thumb.jpg.8f902d6a8abdbae5cec045318fee2f21.jpg

1561570968_IMG_20210725_155040-Copy.thumb.jpg.58f38e6a2d6419b03b8b274753b12745.jpg

ویرایش شده توسط Zeus4747
لینک به دیدگاه

قیمت : 22.5

جالب اینکه ویو این تاپیک از دو سه روز پیش تا به الان روی 101 قفل شده که کمی برام عجیبه .

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان این کارت موجود هست ، یک هفته پیش یک سیستم سفارش دادم ، از اول نسبت به استفاده از این کارت یا خریدن یک کارت دیگه (قوی تر) دو دل بودم ، وقتی سیستم رسید کارتی که میخواستم بخرم موجود نبود و با توجه به نیاز شدیدم به سیستم ، همین  Gaming X 3060 رو گذاشتم رو سیستم ، الان کارتی که میخواستم موجود شده و این رو باز میزارم برای فروش ، کارت فقط 6 روز رو سیستم خودم کار کرده .قیمت رو هم همون 22.5 میزارم . فروش هم فقط به مدت کوتاهی تا زمانیکه کارت مورد نظرم موجود باشه برقرار هست.

لینک به دیدگاه

در ۱۳ دقیقه قبل، Zeus۴۷۴۷ گفته است :

دوستان این کارت موجود هست ، یک هفته پیش یک سیستم سفارش دادم ، از اول نسبت به استفاده از این کارت یا خریدن یک کارت دیگه (قوی تر) دو دل بودم ، وقتی سیستم رسید کارتی که میخواستم بخرم موجود نبود و با توجه به نیاز شدیدم به سیستم ، همین  Gaming X 3060 رو گذاشتم رو سیستم ، الان کارتی که میخواستم موجود شده و این رو باز میزارم برای فروش ، کارت فقط 6 روز رو سیستم خودم کار کرده .قیمت رو هم همون 22.5 میزارم . فروش هم فقط به مدت کوتاهی تا زمانیکه کارت مورد نظرم موجود باشه برقرار هست.

بنده 2 عدد از این کارت رو از دوست عزیز خریداری کردم . به جرعت میتونم بگم سری Gaming X یه شاهکار به تمام معناس برای مصارف گیمینگ ! تو خریدش یه لحظه هم شک نکنین

( خیلی کنجکاوم بدونم یه چیزی باعث شده جای این کارت رو بگیره که بخوای ردش کنی یا گیگا یا EVGA )

گرافیک حال خودم Msi 1060 6G Gaming X هستش که مثل بنز داره کار میکنه ! و بعد از این همه سال هنوز مثل روز اولش پرقدرته !

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Zeus۴۷۴۷ گفته است :

20 ت فوری میخوام....

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، invoker گفته است :

بنده 2 عدد از این کارت رو از دوست عزیز خریداری کردم . به جرعت میتونم بگم سری Gaming X یه شاهکار به تمام معناس برای مصارف گیمینگ ! تو خریدش یه لحظه هم شک نکنین

( خیلی کنجکاوم بدونم یه چیزی باعث شده جای این کارت رو بگیره که بخوای ردش کنی یا گیگا یا EVGA )

گرافیک حال خودم Msi 1060 6G Gaming X هستش که مثل بنز داره کار میکنه ! و بعد از این همه سال هنوز مثل روز اولش پرقدرته !

دقیقا سری Gaming X واقعا فوق العاده ست.

در مورد دلیل تعویض فقط اینکه از روز اول هدفم یک کارت قوی تر (3060ti) بود ، هر چند اگه تا دو سه روز آینده فروش نره، همین رو برمیدارم برای خودم.

لینک به دیدگاه

در ۱۳ ساعت قبل، Zeus۴۷۴۷ گفته است :

دقیقا سری Gaming X واقعا فوق العاده ست.

در مورد دلیل تعویض فقط اینکه از روز اول هدفم یک کارت قوی تر (3060ti) بود ، هر چند اگه تا دو سه روز آینده فروش نره، همین رو برمیدارم برای خودم.

بنا به تجربه خودم . فرق زیاد و خاصی تو مصارف گیمینگ بین 3060 عادی و Ti نیس و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره !

با توجه به اوج گیری مجدد دلار / نظر شخصی اینه همین کارت رو نگهدارین و با خیال راحت ازش استفاده کنین.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، invoker گفته است :

بنا به تجربه خودم . فرق زیاد و خاصی تو مصارف گیمینگ بین 3060 عادی و Ti نیس و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره !

با توجه به اوج گیری مجدد دلار / نظر شخصی اینه همین کارت رو نگهدارین و با خیال راحت ازش استفاده کنین.

کارت 3060 ti حدود 25 درصد تو گیم از 3060 معمولی سریعتره . حتی کارت rx 6600xt هم حدود 10 درصد فریم بیشتری تو بازی میده نسبت به 3060 معمولی. الانم 3060 اگه تو اینترنت جستجو کنید قیمت مدلای مختلف از 21 ت شروع میشه به بالا.

قیمت 20 ت که گفتم برا کارت یک هفته کاردکرد بسیار مناسبه. شاید برا صاحب تاپیک بیشتر افتاده باشه اما الان رنج قیمتی 3060 از 21 به بالاست که حتی حضوری هم کمتر پیدا میشه. مطمئنا سری rx 6600xt بیاد ارزش خرید اونا بهتر هم میشه.

relative-performance_1920-1080.png

relative-performance_2560-1440.png

لینک به دیدگاه

دوستان کارت موردنظرم برای جایگزینی این کارت دیگه برای فروش موجود نیست ، برای همین فروش هم کنسل میشه، ممنون از دوستان

تاپیک بسته بشه لطفا.

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...