رفتن به مطلب

خاموشی سیستم

arsalan159
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر همگی؛ داشتم Resident Evil Village بازی میکردم یهو سیستم خاموش شد انگار برق رف...

چندبار دکمه پاور رو زدم اتفاقی نیوفتاد...

(پاور نسوخته برق میرسونه و آر جی بی مادربورد و گرافیک و چراغ سلامت مادربورد قشنگ روشن بود از ابتدای خاموشی)

یک ربع منتظر موندم بعد دکمه پاور رو زدم و سیستم روشن شد

ویندوز بالا اومد مثل همیشه

بعد دوباره خاموش شد

همین حین روشن شدنش توجهم به فن Cpu بود... که فنش هم بی مشکل کار میکنه!

مشخصات سیستممو تو پروفایلم میتونید ببینید

نظری دارید دوستان؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، arsalan159 گفته است :

بعد دوباره خاموش شد

سلام،

اروری چیزی نداد؟

تنظیمات گرافیکی بازیتون خیلی بالا بود؟ گرافیک و cpu و رم حدودا چند درصد تحت مصرف بودن؟

میتونید یکبار به صورت safe مود ویندوز رو اجرا کنید؟ فکر کنم از طریق بایوس میشد این کارو کرد.

موفق و خندان باشید.

ویرایش شده توسط HosseinRF
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 ساعت قبل، arsalan159 گفته است :

درود

این نوع خاموشی که حتما باید برق پاور قطع بشه تا دوباره روشن شه، مربوط به پروتکشن scp پاور هست و پاور سیستم رو خاموش کرده که از اتصالی بین ریل های پاور ناشی میشه.

معمولا بر اثر نصب اشتباه کابل ها هم زیاد پیش میاد، بد جا رفتن پورت سالتا، افتادن کابل ها روی هم و...

بد ترین حالتش هم اتصالی داخلی پاور هست که دیگه باید برید سراغ تعویض پاور

اول از همه سیستم رو یه خونه تکونی حسابی بکنید و تمیزش کنید، بعدش بیرون از کیس و بدون لوازم جانبی امتحان کنید، اگر هنوز هم مشکل برقرار بود، پاور رو روی یه سیستم دیگه هم امتحان کنید، اینجوری میشه مطمئن شد خود پاور ایراد داره یا روی خود مادربرد اتصالی بوجود اومده

من برق ساتا درایو نوریم، گوشش شکستگی داره، یه زمان که پاور oc+ گرین داشتم، اگه یه ذره بد برقشو جا میزدم، به محض روشن کردن، پاور سیستمو خاموش میکرد، البته اینکه شما میگید یه مدتی سیستم روشن میشه، بعد خاموش میشه، خیلی محتمل تره که مشکل از همون پاور باشه

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

پاورت OCPT هست یا نسل اول یا دوم EVO؟

Overlocking EVO 80Plus Platinum 850W

در 11 ساعت قبل، HosseinRF گفته است :

سلام،

اروری چیزی نداد؟

تنظیمات گرافیکی بازیتون خیلی بالا بود؟ گرافیک و cpu و رم حدودا چند درصد تحت مصرف بودن؟

میتونید یکبار به صورت safe مود ویندوز رو اجرا کنید؟ فکر کنم از طریق بایوس میشد این کارو کرد.

موفق و خندان باشید.

بازی رو اخرین گرافیک اما چیزی نیست که به رد دد 2 برسه من رد دد 2 رو ساعت ها بازی میکردم! من سیستمو الان روشن کردم یک ساعت هم کار کردم مجدد رفتم تو بازی و بعد از یک ربع دوباره خاموش شد در همین حین دمای کارد و Cpu رو چک کردم کارت گرافیک 60 درجه و Cpu 48 درجه سلسیوس دما داشتن هنگام بازی...

در 6 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

این نوع خاموشی که حتما باید برق پاور قطع بشه تا دوباره روشن شه، مربوط به پروتکشن scp پاور هست و پاور سیستم رو خاموش کرده که از اتصالی بین ریل های پاور ناشی میشه.

معمولا بر اثر نصب اشتباه کابل ها هم زیاد پیش میاد، بد جا رفتن پورت سالتا، افتادن کابل ها روی هم و...

بد ترین حالتش هم اتصالی داخلی پاور هست که دیگه باید برید سراغ تعویض پاور

اول از همه سیستم رو یه خونه تکونی حسابی بکنید و تمیزش کنید، بعدش بیرون از کیس و بدون لوازم جانبی امتحان کنید، اگر هنوز هم مشکل برقرار بود، پاور رو روی یه سیستم دیگه هم امتحان کنید، اینجوری میشه مطمئن شد خود پاور ایراد داره یا روی خود مادربرد اتصالی بوجود اومده

من برق ساتا درایو نوریم، گوشش شکستگی داره، یه زمان که پاور oc+ گرین داشتم، اگه یه ذره بد برقشو جا میزدم، به محض روشن کردن، پاور سیستمو خاموش میکرد، البته اینکه شما میگید یه مدتی سیستم روشن میشه، بعد خاموش میشه، خیلی محتمل تره که مشکل از همون پاور باشه

والا حقیقت تازه خونه تکونی کردم پاورمم اینه مدلش Green Overclocking Evo 850W  یسری پاسخ به نظرات دیگه دادم بخونید شایستی چیزی دستگیرتون شد ممنون...

لینک به دیدگاه

در ۸ دقیقه قبل، arsalan۱۵۹ گفته است :

Overlocking EVO 80Plus Platinum 850W

من حس می کنم این مدل نسل اول یا دومه، چون شما اطلاع ندارید که OCPT هست یا نیست. پاور رو عوض کنید.

لینک به دیدگاه

در ۷ دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

من حس می کنم این مدل نسل اول یا دومه، چون شما اطلاع ندارید که OCPT هست یا نیست. پاور رو عوض کنید.

پاور OCPT هست مدلش هم Overclocking EVO 850W

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، arsalan159 گفته است :

پاور OCPT هست مدلش هم Overclocking EVO 850W

اوکی اگر OCPT هست که هیچ، احتمالا مشکلی نداره.

اما به هر حال پاور رو عوض کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.

لینک به دیدگاه

در ۱۵ ساعت قبل، arsalan۱۵۹ گفته است :

سلام بر همگی؛ داشتم Resident Evil Village بازی میکردم یهو سیستم خاموش شد انگار برق رف...

چندبار دکمه پاور رو زدم اتفاقی نیوفتاد...

(پاور نسوخته برق میرسونه و آر جی بی مادربورد و گرافیک و چراغ سلامت مادربورد قشنگ روشن بود از ابتدای خاموشی)

یک ربع منتظر موندم بعد دکمه پاور رو زدم و سیستم روشن شد

ویندوز بالا اومد مثل همیشه

بعد دوباره خاموش شد

همین حین روشن شدنش توجهم به فن Cpu بود... که فنش هم بی مشکل کار میکنه!

مشخصات سیستممو تو پروفایلم میتونید ببینید

نظری دارید دوستان؟

یه آپدیتی در خصوص خاموشی عرض کنم بنده دوستان;

الان سیستم 4 ساعته بدون مشکل روشنه و فیلم و وب گردی مشکلی به عمل نمیاره!

کاشف به عمل اومد که وقتی بازی یا کار سنگین میکنم این اتفاق میوفته 

به گمانم خمیر سیلیکون عوض کنم تاثیری داشته باشه؟!

در 1 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

اوکی اگر OCPT هست که هیچ، احتمالا مشکلی نداره.

اما به هر حال پاور رو عوض کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.

با یک پاور دیگه امتحان میکنم ممنون بابت پاسخگوییتون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 55 دقیقه قبل، arsalan159 گفته است :

یه آپدیتی در خصوص خاموشی عرض کنم بنده دوستان;

الان سیستم 4 ساعته بدون مشکل روشنه و فیلم و وب گردی مشکلی به عمل نمیاره!

کاشف به عمل اومد که وقتی بازی یا کار سنگین میکنم این اتفاق میوفته 

به گمانم خمیر سیلیکون عوض کنم تاثیری داشته باشه؟!

من تجربه خرابی پاور با اتصالی رو دارم

پاورم متفرقه بود و انتظاری ازش نبود، فک کنم بعد 3-4 سال که سیستم رو گرفتم، فک کنم اولین بار دوم سوم راهنمایی بودم که موقع بازی سیستم خاموش شد، با قطع برق سیستم رو خاموش کردم و مجدد همینطوری شد و دفعه سوم دیگه خاموش نشد، اینجوری بود که یه موقعایی اصلا مهلت نمیداد سیستم روشن شه، یه موقعایی هم که روشن میشد، دیگه یه هفته هم خاموشش نمیکردم، راحت کار میکرد و کاری به لود سیستم نداشت.

معمولا هفته ای یکی 2 بار اینجوری میشد و یه تایم 15 دیقه ای بهش میدادم، بعد روشن میکردم و راه میفتاد، ولی به مرور دیگه خیلی شدید شد اصلا 1 ثانیه هم سیستم روشن نمیموند، منم تمام قطعات رو عوض کردم، از هر کی هم که میپرسیدم به مادربرد ایراد میگرفت. 2-3 سال! با همین وضعیت و کج دار و مریز با سیستمم کار میکردم تا بالاخره یه روز اتفاقی کشف کردم که مشکل پاوره و تعویضش کردم تا درست شد

به نظرم اصلا تعلل نکنید و خیلی سریع پاور رو عوض کنید، قبل از اینکه بقیه سیستم هم آسیب ببینه

احتمالا هم لود روی پاور شما باعث اتصالی از داخل میشه، اگه پاورتون سری ocpt هست، احتمال زیاد گارانتی داره، بفرستید گارانتی و پیگیر تعویض پاور بشید

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...