رفتن به مطلب

روشن نشدن مادربرد

ali2424
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر همه من هفته پیش یک عدد مین  مادربرد Asus مدل GAMING ROG STRIX B550 از سایت فافا سفارش دادم همانطور که میدانید این مین دارای کلید  بایاس فلش بک هست و بدون پردازنده و رم بایاس ان اپدیت میشود و  فققط کافیست بایاس را در یک فلش  با فرمت فت 32 ریخته و همنام مین کرده و در پورت مخصوص قرار دادو من بایاس را از سایت سازنده گرفته و اپدیت کردم بدون پردازنده حال خواستم مین رو رو روشن کنم بدون پردازنده و رم اما مین روشن نمیشود با پاور دیگه هم تست کردم بازم روشن نمیشود (البته ال ای دی های مین روشن میشود به محض اینکه کلید پاور رو میزنم ایا مین برد  مشکل دار هست یا در سیستمهای جدید بدون پردازنده و رم  مین روشن نمیشود چون در مینهای قدیمی بدون پردازنده مین بازم روشن میشد لازم به ذکر هست چون فعلا پردازنده نخریدم (به دلیل قیمت غیر منطقی 5900 )الان پردازنده در اختیار ندارم  سوالم از دوستان اهل فن اینست که اگر مین مشکل دار هست به  گارانتی مراجعه کنم چون گارانتی ماتریکس هست با تشکر

لینک به دیدگاه

در ۱۰ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

درود بر شما

یعنی قبل این که تستش کنی ابدیت کردی ؟

درود مجدد بله و کاملا اپدیت شد به درستی مطمنم چون چراغ فلش و چراغ نمایشکر چشمک زن بایاس فلش که چشمک میزد خاموش شدن بعد  دو دقیقه  صبر کردم پاور رو از برق کشیدم و باتری مین رو دراوردم تا بایاس دیفالت بشه  بعد باتری رو جا زدم پاور رو وصل کرم ال ای دیها روشن میش اما مین نه  سوال اینه اصلا مین بدون پردازنده روشن میشه یا نه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali۲۴۲۴ گفته است :

درود مجدد بله و کاملا اپدیت شد به درستی مطمنم چون چراغ فلش و چراغ نمایشکر چشمک زن بایاس فلش که چشمک میزد خاموش شدن بعد  دو دقیقه  صبر کردم پاور رو از برق کشیدم و باتری مین رو دراوردم تا بایاس دیفالت بشه  بعد باتری رو جا زدم پاور رو وصل کرم ال ای دیها روشن میش اما مین نه  سوال اینه اصلا مین بدون پردازنده روشن میشه یا نه

کار اشتباهی کردی

در ابتدا باید مادر برد از نظر سلامت تست کامل میکردی ، اگر هم مشکل داشت که مرجوع میکردی (مهلت تست بلاخره داره)

حالا معلوم نیست ایا از ابدیت این مشکل به وجود امده یا اصلا از ابتدا مادر برد خراب بوده. تشخیصش خیلی سخته.

الان هم اگه مشکل بیوس باشه ، شما میتونی ورژن های مختلف که توی سایتش است تست کنی ، انشاله که اینطوری راه بیفته. 

اینجوری ابدیت کردن شاید هنوز یه سری باگهایی داشته باشه که به قیمت خاموش شدن سیستم تمام میشه ، درستش اینه که از طریق خود بیوس یا از محیط ویندوز ابدیت کنید.

خیر مادربرد بدون پردازنده روشن نمیشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۶ ساعت قبل، ali۲۴۲۴ گفته است :

درود بر همه من هفته پیش یک عدد مین  مادربرد Asus مدل GAMING ROG STRIX B550 از سایت فافا سفارش دادم همانطور که میدانید این مین دارای کلید  بایاس فلش بک هست و بدون پردازنده و رم بایاس ان اپدیت میشود و  فققط کافیست بایاس را در یک فلش  با فرمت فت 32 ریخته و همنام مین کرده و در پورت مخصوص قرار دادو من بایاس را از سایت سازنده گرفته و اپدیت کردم بدون پردازنده حال خواستم مین رو رو روشن کنم بدون پردازنده و رم اما مین روشن نمیشود با پاور دیگه هم تست کردم بازم روشن نمیشود (البته ال ای دی های مین روشن میشود به محض اینکه کلید پاور رو میزنم ایا مین برد  مشکل دار هست یا در سیستمهای جدید بدون پردازنده و رم  مین روشن نمیشود چون در مینهای قدیمی بدون پردازنده مین بازم روشن میشد لازم به ذکر هست چون فعلا پردازنده نخریدم (به دلیل قیمت غیر منطقی 5900 )الان پردازنده در اختیار ندارم  سوالم از دوستان اهل فن اینست که اگر مین مشکل دار هست به  گارانتی مراجعه کنم چون گارانتی ماتریکس هست با تشکر

درود

تا جایی که اطلاع دارم و هر دفعه ای که امتحان کردم،برد بدون سیپیو روشن نمیشه اصلا، قدیمی و جدید هم نداره

و یه سوال دیگه، وقتی نه تصویری میگیرید، نه قطعه ای روی برده، چجوری متوجه روشن شدن یا روشن نشدنش میشید؟

برد b550-f هم زیر دستم بوده، امتحان کردم بدون سیپیو روشن نمیشده.

قیمت 5900x هم حالا حالا ها منطقی نمیشه، چون شنیدم ماتریس از عید به اینور سیپیو های ryzen 9 رو تامین نکرده و وقتی یه قطعه از سمت وارد کننده تامین نشه، اونی که موجود داره، هر جور دوست داره قیمت میده، به نظرم فعلا یه سیپیو معمولی بگیرید و به کار ادامه بدید، من 4650g گرفتم، توی تمام تست هایی که گرفتم از 9700k سر تر بود

لینک به دیدگاه

در ۵ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

تا جایی که اطلاع دارم و هر دفعه ای که امتحان کردم،برد بدون سیپیو روشن نمیشه اصلا، قدیمی و جدید هم نداره

و یه سوال دیگه، وقتی نه تصویری میگیرید، نه قطعه ای روی برده، چجوری متوجه روشن شدن یا روشن نشدنش میشید؟

برد b550-f هم زیر دستم بوده، امتحان کردم بدون سیپیو روشن نمیشده.

قیمت 5900x هم حالا حالا ها منطقی نمیشه، چون شنیدم ماتریس از عید به اینور سیپیو های ryzen 9 رو تامین نکرده و وقتی یه قطعه از سمت وارد کننده تامین نشه، اونی که موجود داره، هر جور دوست داره قیمت میده، به نظرم فعلا یه سیپیو معمولی بگیرید و به کار ادامه بدید، من 4650g گرفتم، توی تمام تست هایی که گرفتم از 9700k سر تر بود

درود مجدد از روی فن پاور میفهمم که برد روشن نمیشه البته الان کلا اینترنت رو زیرو کردم سایتهای تامس هاردور و ردیت و.. دیدم بله کاملا حق با شماست در اون سایتها گفته شده که برد بدون پردازنده یکسری از اتصالات برقرار نمیشه و مین سیگنال پاور گود رو برای پاور نمیفرسته در نتیجه کلا  مین روشن نمیشه حتی به مرحله پوست نمیرسه که سوگ سگمنت روی مین خطای سی پی یو بده  پس به نظر شما ارزش صبر نداره 4650g بدون پردازنده قیمت مناسب میفروشن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۲ دقیقه قبل، ali۲۴۲۴ گفته است :

درود مجدد از روی فن پاور میفهمم که برد روشن نمیشه البته الان کلا اینترنت رو زیرو کردم سایتهای تامس هاردور و ردیت و.. دیدم بله کاملا حق با شماست در اون سایتها گفته شده که برد بدون پردازنده یکسری از اتصالات برقرار نمیشه و مین سیگنال پاور گود رو برای پاور نمیفرسته در نتیجه کلا  مین روشن نمیشه حتی به مرحله پوست نمیرسه که سوگ سگمنت روی مین خطای سی پی یو بده  پس به نظر شما ارزش صبر نداره 4650g بدون پردازنده قیمت مناسب میفروشن

بله، 4650 با قیمت حدودی 5900 با فن ساده amd هست، من با همون فن استوک هم امتحان کردم، توی فول لود، دما حداکثر 87 بود، اگر کولر دارید، میتونید فن رو نگیرید، معمولا تو فاکتور فن رو 200 تومن جداگانه میزنن، این سیپیو هم به صورت جهانی تری هست و توی ایران با گارانتی ماتریس عرضه میشه

لینک به دیدگاه

البته بنده یک باندل دیگر از همین مین GAMING ROG STRIX B550-E و پردازنده 5900x   و 64 گیگ رم جی اسکیل 3200 تریندت  قبل عید تهیه کردم برای پلات زنی هارد و برای پردازنده هم خنک کننده  پردازنده پی سی کولر مدل PCcooler GI-CX360 نور پردازی ARGB گرفتم پردازنده رو 17 گرفتم منتها چون اون سیستم مدام پلات میزند وقت نکردم پردازنده رو باز کنم روی این یکی تست کنم در ضمن دمای پردازنده در حالت فول لود 80 در جه میشه حتی با رادیات 360 به نظر شما عجیب نیست چند مدل خمیر سیلیکون هم تست کردم از جمله زد 9 دیپ کول ولی فرقی نکرد توی اینترنت هم نوشت این پردازنده کلا داغه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...