رفتن به مطلب

وايمو اينترنت پرسرعت همگانی راه‌اندازی می‌شود

Mashhad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

وايمکس‌نيوز- توافق‌نامه‌ای میان مبین‌نت و شهرداری تهران به امضا رسید که براساس مقرر شد مبین‌نت به مدت 5 سال، خدمات اینترنت پرسرعت بی‌سیم محلی را از طریق ایجاد شبکه‌ «وایمو» در بسیاری از اماکن عمومی شهر تهران راه‌اندازی کند.

با این توافق کاربران دراماکن عمومی می‌توانند با استفاده از تلفن همراه یا کامپیوترهای شخصی از اینترنت پرسرعت بی‌سیم استفاده کنند. ضمن این‌که دسترسی به تمام سایت‌های متعلق به شهرداری و خدمات آن‌ها، مانند پورتال شهرداری، سایت محلات شهر تهران و سایت‌های متعلق به بانک شهر، از طریق این شبکه رایگان خواهد بود.

بنابراین با به بهره‌برداری از شبکه‌ی «وایمو» در بسیاری از مکان‌های عمومی در سطح شهر تهران، شهروندان می‌توانند بدون استفاده از تجهیزات جانبی مانند مودم، از طریق گوشی تلفن همراه، تبلت، لپ‌تاپ یا سایر دستگاه‌های مجهز به Wi-Fi، از اینترنت پرسرعت همگانی استفاده کنند.

«وایمو» شبکه‌ای است که به شهروندان امکان می‌دهد بدون نیاز به مودم‌های وایمکس مبین‌نت، تنها با استفاده از دستگاه‌های مجهز به Wi-Fi به اینترنت پرسرعت وصل شوند. مهم‌ترین ویژگی‌های این شبکه عبارتنداز:

) WiMoوایمو) آسان است.

مهمترین ویژگی «وایمو»، شیوه‌ی استفاده‌ی بسیار آسان از آن است، طوری که کاربران به ساده‌ترین شکل ممکن و تنها با روشن کردن Wi-Fi دستگاه خود و انتخاب شبکه‌ی WiMo، می‌توانند به اینترنت متصل شوند.

WiMo وایمو همه‌ جا شما را می‌شناسد.

هنگامی که برای نخستین بار به شبکه‌ی «وایمو» وصل می‌شوید، باید با استفاده از شماره‌ی موبایل خود در سیستم ثبت‌نام کنید تا شماره‌ی موبایل شما به نام کاربری‌تان در شبکه‌ی «وایمو» بدل شود. برای این کار کافی است عبارت WiMo را به شماره 30009466 پیامک کنید تا پس از چند لحظه رمز عبورتان برای شما پیامک شود.

اکنون در هر مکانی که تحت پوشش شبکه‌ی «وایمو» باشد، می‌توانید با استفاده از همین نام کاربری و رمز عبور به شبکه وصل شده و از اینترنت پرسرعت استفاده کنید.

WiMo وایمو رایگان است.

هنگامی که برای نخستین بار به شبکه‌ی «وایمو» وصل می‌شوید، می‌توانید یک ساعت از اینترنت پرسرعت بی‌سیم بدون محدودیت از نظر سرعت و حجم استفاده کنید. این دوره‌ی لذت‌بخش پس از یک ساعت به پایان می‌رسد و از‌ این پس با این‌که هنوز اینترنت کاملاً رایگان است، اما سرعت ارتباط محدود می‌شود.

اما هر زمان که بخواهید، می‌توانید با تهیه کردن طرح‌های گوناگون حجمی و زمانی «وایمو» از روی سایت «وایمو»، سرعت اینترنت خود را دوباره افزایش دهید.

دسترسی به حساب کاربری WiMo(وایمو) ساده است.

گذشته از ثبت‌نام با تلفن همراه، از طریق سایت رسمی «وایمو» در نشانی www.wimo.ir نیز می‌توانید در شبکه‌ی «وایمو» ثبت‌نام کنید. سپس همواره می‌توانید با استفاده از نام کاربری (شماره‌ی موبایل) و رمز عبور، وارد حساب شخصی خود شوید و عملیات گوناگونی مانند تغییر دادن اطلاعات شخصی، مشاهده‌ی آمار مصرف اینترنت، شارژ کردن حساب «وایمو» و … را انجام دهید.

شارژ کردن حساب WiMo (وایمو) ساده است.

برای شارژ کردن حساب «وایمو»، گذشته از پرداخت اینترنتی از طریق سایت «وایمو»، می‌توانید کارت‌های شارژ «وایمو» را از مکان‌های فروش این کارت‌ها تهیه کنید و با اعلام شماره‌ی رمز (PIN) آن از طریق پیامک در سایت «وایمو»، حساب خود را شارژ کنید.

به زودی بسیاری از مکان‌های عمومی در شهر تهران تحت پوشش شبکه‌ی «وایمو» مبین‌نت قرار خواهند گرفت. بنابراین توصیه می‌کنیم از طریق سایت رسمی «وایمو» در این نشانی، در جریان تازه‌ترین تغییر و تحولات و مکان‌های تحت پوشش قرار بگیرید.

لینک به دیدگاه

ایده جالبیه. امیدوارم که اجرا هم بشه و برای کاربرها سودمند باشه.

حالا تصور کنید که در حال حاضر این سیستم راه اندازی شده . موردی که حتما جلب توجه میکنه این هست که شما میرید نزدیک مثلا بانک شهر ريال بهد میبینید 200 نفر جلوی در بانک ایستادند و هر کسی حالا با لپ تاپ و یا مویایل به وایمو وصل هست و مشغول دانلود کردنه. :D

لینک به دیدگاه

ایده جالبیه. امیدوارم که اجرا هم بشه و برای کاربرها سودمند باشه.

حالا تصور کنید که در حال حاضر این سیستم راه اندازی شده . موردی که حتما جلب توجه میکنه این هست که شما میرید نزدیک مثلا بانک شهر ريال بهد میبینید 200 نفر جلوی در بانک ایستادند و هر کسی حالا با لپ تاپ و یا مویایل به وایمو وصل هست و مشغول دانلود کردنه. :D

راست ميگى هومن جان، :lol: :lol: :lol: :lol:

راستش تو يه هتل كه بودم وايرلس رو جورى تنظيم كرده بودن كه نشه تو يه Rate ثابت دانلود داشت. فقط ميشد (Surf) گشت و گذار و ايميل كرد و اگه دانلود ميكردى، ظرف 2 دقيقه عملا پرتت ميكردن بيرون شبكه و دوباره بايد كانكت ميشدى.

نميدونم اين وايمو هم همينطوريه يا نه.

ویرایش شده توسط Armin2012
لینک به دیدگاه

راست ميگى هومن جان، :lol: :lol: :lol: :lol:

راستش تو يه هتل كه بودم وايرلس رو جورى تنظيم كرده بودن كه نشه تو يه Rate ثابت دانلود داشت. فقط ميشد (Surf) گشت و گذار و ايميل كرد و اگه دانلود ميكردى، ظرف 2 دقيقه عملا پرتت ميكردن بيرون شبكه و دوباره بايد كانكت ميشدى.

نميدونم اين وايمو هم همينطوريه يا نه.

به احتمال زیاد برای وایمو هم همین کار را انجام می دهند. :p

من چند وقت پیش رفت یک رستوران که وایرلس مجانی داشت. خلاصه داشتم با موبایل تو نت چرخ میزدم تا غذا حاضر شد، وقتی غذا اومد و مزه مزه کردم، دیدم در مقابل مبلغش، طرف غذای افتضاحی تحویلم داده. من هم از روی عصابانیت ، 2 ساعت نشستم تو مغازه و تمام نقشه های گوشی نوکیا خودم رو آپدیت کردم . خلاصه تا تونستم از اینترنت وایرلسش استفاده کردم تا تلافیش در بیاد. :lol:

لینک به دیدگاه

:lol: :lol:

اینا سرویس های پولی رو درست و حسابی پوشش نمیدن حالا میخوان مجانی سرویس بدن

ها ها ها :angry: :angry: :angry:

:excl:

خیلی زشته اینکارا

ویرایش : بحث رو (20 - 80) تقسیم بر 2 یا 30 نکنید دوستان. @};-

ممنون

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...