رفتن به مطلب

مقایسه دو نوع پردازنده؟

Recommended Posts

درود.

خواستم بدونم ، کدوم یکی از این دو نوع cpu ، قویتره ؟

Ryzen 7 2700X 

Core i3 10100 

۲) ضمناً دوستان عزیز که پاسخ می فرمایید ، خدمت تون بگم که :امکان آپدیت در آینده هم ، در نظر میگیرم ، مثلا با انتخاب کدوم پردازشگر ، مادربردش از لحاظ ارتقا ،گزینه های آپگرید سی پی یو و ... غیره  بیشتر داره.

ویرایش شده توسط Saeed1980
تکمیل بهتر سوال تاپیک
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Unhappy گفته است :

بله اتفاقا این مقابسه رو تو همین سایت انجام دادم ولی خب نتونستم نتیجه گیری نهایی رو درک کنم که آیا باید ملاک رو ( سرعت واقعی ) ناچیز ۳% بهتر و( فریم در ثانیه موثر Efps) پردازشگر ۱۰۱۰۰ لحاظ کنم یا مشخصات فنی بهتر رایزن ۲۷۰۰ ، از جمله ۸ هسته و ۱۶ رشته بودن.که تو پردازشهای با هسته بالا ، خیلی پیشی گرفته.

کدوم ملاک ؟ و کدوم حکم قطعی؟ لطفاً.

در 6 ساعت قبل، Hadi MP گفته است :

10100 بهتره. بخصوص که مادربرد نسل 10 و 11 با قیمت مناسب موجود هست.

دلیل تون برای ۱۰۱۰۰ چیه لطفاً؟

ضمناً مادربردهای با قیمت مناسب برای همین مدل رایزن دیدم که خیلی مقرون بصرفه و خوبن و جمع و جور بدون آپشن های اضافی و هزینه اضافی که بدردم نخوره.

من جمله این برد خوب mATX از سری تاف گمینگ ایسوس:

ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II AM4 

ضمناً دوستان عزیز که پاسخ می فرمایید ، خدمت تون بگم که :

امکان آپدیت در آینده هم ، در نظر میگیرم ، مثلا با انتخاب کدوم پردازشگر ، مادربردش از لحاظ ارتقا ،گزینه های آپگرید سی پی یو و ... غیره  بیشتر داره.

لینک به دیدگاه

سلام

اون مدل مادربرد که اشاره کردید ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II فقط از سری رایزن های 3000 به بالا پشتیبانی میکنه و اگر بخواید از سری 2000 استفاده کنید و همزمان تا 5000 هم قابلیت ساپورت داشته باشه باید مادربرد با چیپست 450 یا 470 بگیرید

بحث ارتقا در اینده هم احتمال زیاد AMD در آینده سوکتش رو عوض کنه پس فرقی با اینتل نداره در حال حاضر

با توجه به مواردی که گفتم به نظر من 10100 تو این شرایط انتخاب بهتریه

لینک به دیدگاه

در ۴۴ دقیقه قبل، hellbrain۶۶۶ گفته است :

سلام

اون مدل مادربرد که اشاره کردید ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II فقط از سری رایزن های 3000 به بالا پشتیبانی میکنه و اگر بخواید از سری 2000 استفاده کنید و همزمان تا 5000 هم قابلیت ساپورت داشته باشه باید مادربرد با چیپست 450 یا 470 بگیرید

بحث ارتقا در اینده هم احتمال زیاد AMD در آینده سوکتش رو عوض کنه پس فرقی با اینتل نداره در حال حاضر

با توجه به مواردی که گفتم به نظر من 10100 تو این شرایط انتخاب بهتریه

پس که اینطور ! ممنون چیپ ست این برد که کدوم سی پی یوها رو ساپورت میکنه اطلاع کمی داشتم و فکر کردم اینو هم ساپورت کنه.

ضمناً آره تو خبرا خوندم سوکت AM5 در راهه.

پس منظور جمله آخرتونم اینه که در محدوده انتخابی من ، سوکت های اینتل یا ای ام دی برای آینده منسوخن و موارد ساپورت آینده ، زیاد نخواهد بود پس حالا که فرق نمیکنه ، اینتل بهتره؟ درست متوجه شدم؟

لینک به دیدگاه

این لینک به طور کامل تر توضیح داده چه چیپستی کدوم سری از رایزن ها رو ساپورت میکنه

https://www.amd.com/en/chipsets/b550

مثلا x570 رو میشه از سری 2000 تا 5000 استفاده کرد پس میشه رنج ارتقای زیادی داشت اما خود مادربرد ها قیمت مناسبی ندارن. x470 و b450 هم همینطور.

میمونه a520 که فقط دو سری ساپورت میکنه مثل سری 10 و 11 اینتل پس تا اینجا برابرن

فرض میگیرم استفاده شما رندرینگ نیست و گیم و کار های روزمره است پس چون 10100 در تک هسته بهتر عمل میکنه و در بازی فریم بیشتری میده و قطعا خنک تر هستش و جدیدتر! پس 10100 اینتل انتخاب بهتریه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است :

ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II AM4 

نگید که برای 2700x میخواید این برد رو بگیرید!!! این برد پایین رده هست و زیاد برای سیپیو بالارده جالب نیست

بهترین برد x470-f ایسوس هست، تمام نسل های رایزن رو هم پشتیبانی میکنه، به لحاظ قیمت هم حدود4/500 هست

طبق اعلام amd سوکت بعدی احتمالا am4+ هست و مادربرد های جدیدش رو باید براش بگیرید. اگر میخواید به نسل بعدی amd برسید، باید منتظر عرضه مادربرد های اون نسل بمونید، ولی اگه میخواید با همین 5 نسل سیپیو ای که فعلا داره استفاده کنید، همون x470-f بهترینه و از همشون پشتیبانی میکنه(البته نسل اول رو پشتیبانی نمیکنه)

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در ۲۳ ساعت قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است :

درود.

خواستم بدونم ، کدوم یکی از این دو نوع cpu ، قویتره ؟

Ryzen 7 2700X 

Core i3 10100 

۲) ضمناً دوستان عزیز که پاسخ می فرمایید ، خدمت تون بگم که :امکان آپدیت در آینده هم ، در نظر میگیرم ، مثلا با انتخاب کدوم پردازشگر ، مادربردش از لحاظ ارتقا ،گزینه های آپگرید سی پی یو و ... غیره  بیشتر داره.

i3 10100. رو پیشنهاد میدم

با توجه به اینکه قابلیت ارتقا برات مهم هست به نظرم این مدل بهتره

و حتما به چیپست مادربورد دقت کن هر پلتفرمی رو انتخاب کردی سعی کن از چیپست های رده بالا براش مادربرد تهیه کنی که برای ارتقا cpu در آینده هم مناسب باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...