رفتن به مطلب

افزودن فن های جدید کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۵ دقیقه قبل، fernas گفته است :

خوب بنده عرض کردم خدمتتون که مورد اول همون برق ساتا هست که به رایتر هم وصل شده   از همون کابل ها یکی از پاور پیدا کنید و به اون وصل کنید

نورپردازی هم که برد شما b360 از argb پشتیبانی نمیکنه  باید به همون هاب وصل کنید

اون کابل pwm هم که میگید  اگه میخواین میتونید به aio pump وصل کنید  و یا اگر هم خواستین میتونید به واسطه اون تبدیلی که گفتم مستقیم به پاور وصل کنید

بله برق فن های خودتون از همون مولکسی که عکس گذاشتین هست    در صورتی که خواستید فن رو به پاور وصل کنید به واسطه اون تبدیل ۳ پین میتونید به پاور وصل کنید   اگه هم خواستید به مادربرد وصل کنید که دیگه هیچ این مراحل مولکس اینا لازم نیست

لینک به دیدگاه

برای ورودی هوای کیس بهتره فن قوی بزاریم یا برای خروجی هوای گرم کیس؟مثلا من جلو کیس دوتا فن ورودی دارم و خروجی سه تا یکی پشت دوتا بالا.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، fernas گفته است :

برای ورودی هوای کیس بهتره فن قوی بزاریم یا برای خروجی هوای گرم کیس؟مثلا من جلو کیس دوتا فن ورودی دارم و خروجی سه تا یکی پشت دوتا بالا.

خروجی

لینک به دیدگاه

در ۴۸ دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

خروجی

من فکر میکردم ورودی باید قوی باشه که هوای خنک با شدت وارد بشه.دلیلش چیه که خروجی باید قوی باشه؟تا محیط کیس خیلی گرم نماند و زودتر گرما تخلیه بشه؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

اگر فن پردازنده رو به جای cpu fan به aio pump وصل کنیم مشکلی پیش میاد؟

لینک به دیدگاه

در ۹ دقیقه قبل، fernas گفته است :

اگر فن پردازنده رو به جای cpu fan به aio pump وصل کنیم مشکلی پیش میاد؟

اصلا این کارو توصیه ندارم

فکر کنم رو دور آخر بچرخه  اگه فن cpu بنا به دلایلی نچرخید و فلان  نمیتونی بدونی تا زمانی که رسما رصد نکنیش ولی اگه رو هدر cpu fan باشه اگه فن نچرخید و مشکلی براش پیش اومد  همون لحظه روشن شدن سیستم جلوی بوت شدن سیستم رو میگیره و بهت پیام میده

لینک به دیدگاه

در ۱۲ دقیقه قبل، kiarash۹۱۷ گفته است :

اصلا این کارو توصیه ندارم

فکر کنم رو دور آخر بچرخه  اگه فن cpu بنا به دلایلی نچرخید و فلان  نمیتونی بدونی تا زمانی که رسما رصد نکنیش ولی اگه رو هدر cpu fan باشه اگه فن نچرخید و مشکلی براش پیش اومد  همون لحظه روشن شدن سیستم جلوی بوت شدن سیستم رو میگیره و بهت پیام میده

راستش میخوام فنهای هوراکان رو از مادربرد کنترل کنم اما به cha fan و aio fan که وصل می کنم سیستم انگار نمیشناسه فنا رو و نمیتونم کنترل کنم.بهم گفتن به cpu fan وصلشون کن و فن پردازنده رو هم به aio pump وصل کن اینجوری درست میشه.منم نمیدونم اینجوری ایا ممکنه فنا رو بشناسه یا مثل قبل باز نمیشناسه و ممکنه  مشکلی پیش بیاد یا نه.اون بالا که فرمودید اگه فن نچرخه نمیتونم رصد کنم یعنی ممکنه aio pump نچرخونه فن رو و سیستم بالا بیاد و پردازنده گرم بشه؟دراینصورت رستارت میشه درسته؟اخه aio fan که همون all in one میشه باید همه فنا رو چه فن کیس چه cpu رو ساپورت کنه که؟ولی حتما یه چیزی هم هست که سوکت فن cpu جداگانه هست رو مادربرد.

لینک به دیدگاه

در ۱۹ دقیقه قبل، fernas گفته است :

راستش میخوام فنهای هوراکان رو از مادربرد کنترل کنم اما به cha fan و aio fan که وصل می کنم سیستم انگار نمیشناسه فنا رو و نمیتونم کنترل کنم.بهم گفتن به cpu fan وصلشون کن و فن پردازنده رو هم به aio pump وصل کن اینجوری درست میشه.منم نمیدونم اینجوری ایا ممکنه فنا رو بشناسه یا مثل قبل باز نمیشناسه و ممکنه  مشکلی پیش بیاد یا نه.اون بالا که فرمودید اگه فن نچرخه نمیتونم رصد کنم یعنی ممکنه aio pump نچرخونه فن رو و سیستم بالا بیاد و پردازنده گرم بشه؟دراینصورت رستارت میشه درسته؟اخه aio fan که همون all in one میشه باید همه فنا رو چه فن کیس چه cpu رو ساپورت کنه که؟ولی حتما یه چیزی هم هست که سوکت فن cpu جداگانه هست رو مادربرد.

منظور از نچرخیدن فن این نیست که اون هدر نتونه بچرخونه   منظور اینه مثلا فن خراب شده و نمیچرخه  اگه به aio وصل باشه این موضوع رو نمیفهمی تا زمانی که خودت از نزدیک کیسو نبینی

برا شناسایی فن هم فن هارو به che fab وصل کنید و با نرم افزار ai suite3  روی گزینه fan tuning رو بزنید خودش شناسایی میکنه

لینک به دیدگاه

در ۷ ساعت قبل، kiarash۹۱۷ گفته است :

منظور از نچرخیدن فن این نیست که اون هدر نتونه بچرخونه   منظور اینه مثلا فن خراب شده و نمیچرخه  اگه به aio وصل باشه این موضوع رو نمیفهمی تا زمانی که خودت از نزدیک کیسو نبینی

برا شناسایی فن هم فن هارو به che fab وصل کنید و با نرم افزار ai suite3  روی گزینه fan tuning رو بزنید خودش شناسایی میکنه

اتفاقا همین کارم کردم و وصلشون کردم و fan tuning هم زدم اما به هر سوکتی وصل کردم شناسایی نکرد.اخرش گفتم بلکه به سوکت فن پردازنده وصل کنم ببینم بااین مشکلم حل میشه یا نه.البته اگر مثلا فن خراب بشه موقع روشن شدن سیستم از پنل کناریش میشه دید و زود میشه خاموش کرد.فقط از نظر عملکرد مشکلی برای مادربرد و ... پیش نیاد اگه فنا رو اینجوری متصل کنم؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...