رفتن به مطلب

(کمک) روشن نشدن سیستم بعد از گرد گیری

Mehdi.N1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من چند روز پیش کیس رو خواستم گرد گیری کنم و وقتی گرد گیری میکردم حواسم بود فن هارو نگه دارم که جریانی توی مادر برد ایجاد نشه این رو هم بگم با دستگاه دمنده گرد گیری انجام دادم کیس رو مجدد خواستم روشن کنم به ups متصل کردم و بعد دکمه پاور رو زدم برای چند ثانیه سیستم بالا اومد و تا صفحه وارد کردن رمز هم اومد که دیدم سیستم ریست شد بعد از اون دوباره خواست مجدد بالا بیاد که دیدم فیوز پرید ups رو جدا کردم و بررسی کردم کابل هارو و دیدم وقتی برق وارد ups میشه به چند ثانیه نمیرسه دوباره فیوز میپره بدون ups امتحان کردم مستقیم کیس رو به برق متصل کردم که دیدم اصلا روشن نمیشه مشکلش چیه دقیقا ؟

لینک به دیدگاه

در ۳۴ دقیقه قبل، Mehdi.N۱ گفته است :

سلام من چند روز پیش کیس رو خواستم گرد گیری کنم و وقتی گرد گیری میکردم حواسم بود فن هارو نگه دارم که جریانی توی مادر برد ایجاد نشه این رو هم بگم با دستگاه دمنده گرد گیری انجام دادم کیس رو مجدد خواستم روشن کنم به ups متصل کردم و بعد دکمه پاور رو زدم برای چند ثانیه سیستم بالا اومد و تا صفحه وارد کردن رمز هم اومد که دیدم سیستم ریست شد بعد از اون دوباره خواست مجدد بالا بیاد که دیدم فیوز پرید ups رو جدا کردم و بررسی کردم کابل هارو و دیدم وقتی برق وارد ups میشه به چند ثانیه نمیرسه دوباره فیوز میپره بدون ups امتحان کردم مستقیم کیس رو به برق متصل کردم که دیدم اصلا روشن نمیشه مشکلش چیه دقیقا ؟

تمام کابلها و خروجی های پاور قطع کن و پاور تنها بزن ببین اینجوری میشه یا نه

حال اگر پاور خالی هیچ اتصالی نداشت ، اکنون دوتا پین که مربوط به روشن کردن پاور هست ، به هم اتصال بده تا پاور به صورت دستی روشن شه ، اگه پاور روشن شد و جریان نکشید (فیوز نپرید) ، برو مرحله بعداینبار پاور رو سیستم چک کن ولی باز هم چیزهایی که ضروری نیست وصل نکن ، مثلا اگه گرافیک انبرد داره ، فعلا گرافیک وصل نکن ، همیجور تست کن برو جلو ببین عیب از کجاست.

درضمن مسولیت اینکار با خود شماست. فرض بر این گرفتم که شما مسایل ابتدایی بلد هستید.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

تمام کابلها و خروجی های پاور قطع کن و پاور تنها بزن ببین اینجوری میشه یا نه

حال اگر پاور خالی هیچ اتصالی نداشت ، اکنون دوتا پین که مربوط به روشن کردن پاور هست ، به هم اتصال بده تا پاور به صورت دستی روشن شه ، اگه پاور روشن شد و جریان نکشید (فیوز نپرید) ، برو مرحله بعداینبار پاور رو سیستم چک کن ولی باز هم چیزهایی که ضروری نیست وصل نکن ، مثلا اگه گرافیک انبرد داره ، فعلا گرافیک وصل نکن ، همیجور تست کن برو جلو ببین عیب از کجاست.

درضمن مسولیت اینکار با خود شماست. فرض بر این گرفتم که شما مسایل ابتدایی بلد هستید.

امکان داره با بادگیری قطعه ای آسیب دیده باشه ؟ تا این حد قطعات ساخته شدن ؟ مگه ممکنه چنین چیزی ؟

لینک به دیدگاه

در ۲۱ ساعت قبل، Mehdi.N۱ گفته است :

امکان داره با بادگیری قطعه ای آسیب دیده باشه ؟ تا این حد قطعات ساخته شدن ؟ مگه ممکنه چنین چیزی ؟

بله برای من هم خیلی وقت پیش با پاور گرین همین اتفاق افتاد و با گردگیری دیگه سیستم روشن نمیشد که بردم خدمات کامپیوتری و خداروشکر درست شد، شما هم اگر اشنایی ندارید دستش نزنید و به یک تعمیرکار اشنا تحویل بدین

لینک به دیدگاه

در ۱۱ ساعت قبل، Mehdi.N۱ گفته است :

نه ، با باد گیری چیزی اسیب نمیبینه ، احتمالی که پیش میاد اینه که گرد خاک میره داخل اسلاتها یاسوکت سی پی یو باعث میشه سیستم روشن نشه. 

ولی شما میگی فیوز میپره ، پس اتصالی داره ، روشن نکنید احتمال اینکه قطعات سالم باشه زیاده ، اگه درست عیب یابی نشه ، احتمال سوختن هم داره. یکی از روشها رو اون بالا گفتم ، ولی کسی که میخواد انجام بده باید تجربه داشته باشه و بدونه که داره چکار میکنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...