رفتن به مطلب

مشکل اینترنت از چندماه پیش ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من از چند ماه پیش یعنی قبل از انتقاپات ۱۴۰۰ از هر نوع (و  ی p انی) شبکه اختصاصی داده ای استفاده میکنم و بعد از اتصال کامل بازهم ۹۰ درصد سایت های بسته شده داخلی باز نمیشن حتی سایت های دانلود فیلم که نسخه بدون حذفیات و کامل میذارن باز نمیشن طوری که انگار با پیپی ان !! هم ف یلت.ر کردن .

آیا برای شما دوستان هم همینطوره؟ و کسی دلیل رو میدونه و باید چطور این مشکل جدید که مختص داخل این کشوره رو از سر بگذرونم .

و در اخر به هیچ وجه از سایت فردا.  و  ی پی ... fardaa.xyz اکانت خرید  نکنید چون از داخل پشتیبانی میشه این سایت و الان چندساله حتی یبارم فیل نشده .

خواهشا تا به جواب رسیدن سوالم حذف نکنین 

لینک به دیدگاه

با l2tp متصل میشوید و باز هم برخی سایتها باز نمیشوند؟   تنظیمات سرور ایراد دارد

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، xshya گفته است :

با l2tp متصل میشوید و باز هم برخی سایتها باز نمیشوند؟   تنظیمات سرور ایراد دارد

سلام با همه نوع کانکشنی امتحان کردم ولی از قبله انتخ ابات این مشکل برام وجود داره . مثلا الان یوتوپ باز میشه ولی سایت های ایرانی فیلمی که فیل هستن باز نمیشن یا سایت های خارجی بازی هم باز نمیشن . 

لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم ممنون میشم . وایا شما این مشکلات اتصال سایت های خارجی رو ندارین ؟

لطفا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، The King گفته است :

لطفا راهنمایی کنید

بیا تو خصوصی ببینم چکار میشه کرد

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...