رفتن به مطلب

گارانتی سازگار : واقعی و کارامد یا فقط یک اسم برای پول به جیب زدن؟!!!

sm.mosavi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

وقتتون بخیر

حدود دو ماه پیش (1400/4/6) برای یکی از دوستانم یه لپ تاپ ایسر خریدم. یه لپ تاپ گیمینگ با مشخصات زیر:

AN515-55-70UZ

Nitro 5

لپتاپ رو وقتی خریدیم ویندوز نداشت و باید ویندوز میزدیم. ویندوز و درایورها رو نصب کردیم شروع کردیم به تست. در حین تست متوجه شدیم دو عدد از درگاه های USB کار نمی کنند.

برای مطمئن شدن از خرابی پورت همه ی روش های ممکن نرم افزاری رو انجام دادیم تا اینکه بالاخره مطمئن شدیم ایراد سخت افزاری است. و اینجا بود که سرو کله ی سازگار پیداش شد. لپتاپ گارانتی سازگار داشت و دلخوش بودیم به این گارانتی مثلا خیلی معتبر، غافل از اینکه اینجا ایران است و فقط موقع پول گرفتن گارانتی معنا داره و بعدش گویا در حد یک اسم! و راحت پیچوندن مشتری.

از طریق یکی از دوستان فرستادیم گارانتی. گارانتی هم به جای پاسخ گویی مرتب پاس کاری و امروز و فردا می کنه!

الان حدود 29 روز از تحویل به گارانتی سازگار میگذره لکن هیچ گونه پاسخگویی ندارن. یه بار میگن امروز یه بار میگن فردا یه بار میگن صبر کنید آقای فلانی بیان ایشون جوابگو هستند داریم فلان کار رو تست می کنیم....

چرا لپتاپ نویی که میخریم باید یه همچین گارانتی داشته باشه؟ مثلا گارانتی اصلی خیر سرش. چرا باید اینقدر اذیت کنند و مردم رو معطل کنند؟ چرا پاسخگو نیستن؟

واقعا این چه گارانتی که نمی تونه یه لپ تاپ نو بده مشتری بعد این همه مدت؟

بابا لااقل وضعیت رو مشخص بفرمایید که لپتاپ 30 میلیونی این بنده خدا چی شد؟ هست نیست گم و گور شده چی شده؟ مرتب داره از من سراغ میگیره و اعتبارم به خطا رفت😭

البته این رو بگم این تنها تجربه ی ناخوشایند من از سازگار نیست لکن قبلی ها هیچ کدوم در این حد ضدحال و بد نبودن. عدم پاسخگویی صحیح و قانع کننده مهم ترین درد..

دوستان عزیز اگر راه حلی دارید و یا پیشنهاد یا نفوذی توی گارانتی سازگار دارید ممنون میشم کمک کنید

ممنون

8f94ffa5-d6ba-4939-ae44-0be9cc8e7e12.jpg

0628c712-b7a7-4122-a045-2afd63248136.jpg

2960d935-6d8a-4a4b-8379-712c8035f9ad.jpg

ویرایش شده توسط sm.mosavi
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوست من تجربه یک هفته پیش من اینه که سازگار واقعا کارش درسته شاید دیر بهت تحویل بدن ولی اوکی میکنن واست.

دیر شدنش خب یکم شلوغن واقعا 

و نکتش اینه تو گارانتیم هست شما وقتی دستگاه رو میدی گارانتی میتونی درخواست بدی تا وقتی گارانتی طول میکشه یه دستگاه مشابه چیزی بهت بدن که کارت رو با اون راه بندازی

پیشنهاد من اینه از تماس و زنگ و...پرهیز کنی و صبر کنی خودشون بهت اس ام اس میدن.

من مانیتور ۲۵ تومنی پیکسل سوخته داشت دادم یک ماهی طول کشید ولی یکی نو بهم دادن و واقعا از عملکردشون راضیم.

من بقیه رو نمیدونم ولی واقعا من چند باری که سازگار رفتم کارم راه افتاده حتی یه بار چند تا پیچ واسه واتر کولر کم داشتم مدیرشون کلی وقت گذاشت واسم گشت پیدا کرد

البته گارانتی های دیگه رفتم واقعا اونجا افتضاحه و کارم راه نیافتاد همین گارانتی گرین کابل ماژولار میده دونه ۴۰۰ بیرون میدن ۱۰۰ 

ویرایش شده توسط kiarashiiii
لینک به دیدگاه

حرف دوستمون صحیحه گارانتی سازگار دیر و زود داره ولی کارو راه میندازه

من لپ تاپم کابل فلتش مشکل دار شده بود فرستادم گارانتی بعد یه ماه برگشت زدن گفتن این که ایراد ندارهههه ویندوز عوض کردن پس فرستادن 😐

دوباره بردم گفتم آقا چیه این مرد حسابی الان این درست شده گفتن عهههه گند زدیم یه هفته ای برام درستش کردن تحویل دادن 😅

شما صبر کنین دیگه سیکل گارانتی توی ایران در شرایط عادی کمتر از ۳۰-۴۰ روز طول نمیکشید، الانم که کروناست شاید بیشتر طول بکشه

لینک به دیدگاه

بله سازگار کارش درسته. 

یه بار هم من هاردم مشکل پیدا کرد، فرستادم براشون یه هارد ریفر خراب بهم دادن! 😊

3 بار اینو براشون پس فرستادم و هر با می‌گفتند که این دفعه تعمیرش کردیم ولی فایده ای نداشت! 

آخر دیگه خودم بی خیال شدم. 

البته این موضوع برای 3-4 سال پیشه که اوضاع قطعات آنقدر داغون نبود الان که دیگه بدتر هم شدند! 

یه بنده خدایی تو پرشین تولز هم با اینا به مشکل خورده بود و پولش رو خورده بودند، می‌گفت مدیرش آدم بسیار گاوی تشریف داره(البته این نقل اون آقا بود و من نمیتونم تایید کنم) 

خلاصه که ایشالا بر خلاف من، مشکل شما را حل کنند! 

لینک به دیدگاه

تجربه  شخصی بنده  از سازگار بر میگرده  به سال 86 و برای یه هارد 500 سی گیت که دو هفته بعد از خرید تعطیل شد، بردم  گارانتی  سازگار، بعد از دو  سه روز مراجعه  کردم گفتن  مدل  سی گیت  خرابی زیاده  داشته  و بجاش یه وسترن  500 پیشنهاد دادن  که در کل بهتر بود، 5 هزار تومن هم مابه التفاوت قیمت  روزش  رو ازم  گرفتن، همون هارد هنوزم خداروشکر داره کار میکنه و آخ نگفته 😁

لینک به دیدگاه

همه گارانتی ها خوب و بد دارن.  سعادت مراجعه به گارانتی سازگار نداشتم خداروشکر/ ولی  مسیرم 3.4 باری به گارانتی گرین افتاده  یک بار بی جهت مجبورم کردن ب پول دادن یبارم که باید پول میدادم مجانی اوکی شد. درکل یکم باید شانس هم باید  باهات همراه باشه.

مادربردی ک صداش قطع شده بود رو  بابت اینکه گشته بودن  یه قطعه درحد اپسیلون از پشتش یا باز کرد بودن  گردن نگرفتن که ایراد ظاهری شاملشه. و برای مادربرد 600 تومنی 200 تومن هزینه دادم 

ولی گرافیکی که بر اثر ان گو لک خودم تنظیم دور فن و فن هاش ازکار فتاده بود رو رایگان کل پنلش رو تعویض کردن .

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...