رفتن به مطلب

خاموشی ناگهانی هارد

arsalan159
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر همه خوبان

یه هارد اینترنال segate  دارم یدفه خاموش شد 2T 

الان هارد میچرخه وقتی وصله اما هیچ درایوی برام نمیاره

دوتا هم عکس اسنپ کردم

ضمن اینکه داخل نرم افزار سنتینل این ارور رو در موردش میده

راهی هست درستش کرد؟

There are 5440 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.
The drive found 11224 bad sectors during its self test.
There are 11224 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.
More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_weak_sectors.php
231 errors occurred during data transfer.
In case of sudden system crash, reboot, blue-screen-of-death, inaccessible file(s)/folder(s), it is recommended to verify data and power cables, connections - and if possible try different cables to prevent further problems.
More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php
It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

It is recommended to backup immediately to prevent data loss.

1485785015_Screenshot2021-08-08000427.png.5b1ce6f375f1d2d11c4aea64e9ca5d59.png1252543497_Screenshot2021-08-08000442.thumb.png.62cd40e3187099048a2842099ec42664.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ظاهرا عمرش تمومه دیگه. چیزی که گفته کل هارد رو تقریبا بدسکتور گرفته و همون بدسکتور ها، باعث شدن سکتور های دیگه هم ضعیف بشن

توی خود برنامه پیشنهاد داده کابل هارو چک کنید، با یه کابل دیگه هم امتحان کنید ببینید جواب میده یا نه.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، arsalan159 گفته است :

سلام بر همه خوبان

یه هارد اینترنال segate  دارم یدفه خاموش شد 2T 

الان هارد میچرخه وقتی وصله اما هیچ درایوی برام نمیاره

دوتا هم عکس اسنپ کردم

ضمن اینکه داخل نرم افزار سنتینل این ارور رو در موردش میده

راهی هست درستش کرد؟

There are 5440 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.
The drive found 11224 bad sectors during its self test.
There are 11224 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.
More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_weak_sectors.php
231 errors occurred during data transfer.
In case of sudden system crash, reboot, blue-screen-of-death, inaccessible file(s)/folder(s), it is recommended to verify data and power cables, connections - and if possible try different cables to prevent further problems.
More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php
It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

It is recommended to backup immediately to prevent data loss.

1485785015_Screenshot2021-08-08000427.png.5b1ce6f375f1d2d11c4aea64e9ca5d59.png1252543497_Screenshot2021-08-08000442.thumb.png.62cd40e3187099048a2842099ec42664.png

سلام.با همین برنامه و با مسئولیت خودتون اقدام به تعمیر کنید.

در تب disk گزینه surface test رو بزنید.بعد در قسمت دیسک هارد رو انتخاب کنید.در قسمت تست تایپ هم دیسک ریپیر رو بزنید.من خودم یبار هاردم بدلیل پاور ضعیف چندین سکتور ضعیف و 2-3 تا بد سکتور ایجاد کرد.با همین روش تمام سکتور های ضعیف و یدونه از بد سکتور ها درست شد.سلامتی اومده بود طرفای 50 اما بعد تعمیر شد 98.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

image.thumb.png.1cf8e863a34467026f9b7dcff684e071.png

با سلام .

دوستان هارد طی یک هفته یکهو سلامتیش از 99  شده 76 . طی این مدت هم  تغییر خاصی مث ضربه یا ... نخورده . شاید یکی دوبار برق رفته باشه. 

یک هفته پیش که خواستم  ssdم  رو ببند م مطمعنم ک 99 درصد بود. امروز اتفاقی چک کردم به این شکل درومده . 

بنظرتون میتونه از برق باشه ؟  تا کی میشه ازش استفاده کرده چون هارد اصلیمه  . اگر  قراره خیلی زود بمیره سریعا به فکر جایگزین باشم.

مورد بعدی با این وضعیت بدرد dvr  میخوره که با dvr دفتر جابجا کنم یا نه ؟

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، milad.azn گفته است :

با سلام .

دوستان هارد طی یک هفته یکهو سلامتیش از 99  شده 76 . طی این مدت هم  تغییر خاصی مث ضربه یا ... نخورده . شاید یکی دوبار برق رفته باشه. 

یک هفته پیش که خواستم  ssdم  رو ببند م مطمعنم ک 99 درصد بود. امروز اتفاقی چک کردم به این شکل درومده . 

بنظرتون میتونه از برق باشه ؟  تا کی میشه ازش استفاده کرده چون هارد اصلیمه  . اگر  قراره خیلی زود بمیره سریعا به فکر جایگزین باشم.

مورد بعدی با این وضعیت بدرد dvr  میخوره که با dvr دفتر جابجا کنم یا نه ؟

پاور سیستم مدلش چی بوده که با دو بار برق رفتن اینطوری شده؟

این هارد که کارش تمومه، بدرد dvr میخوره به شرطی که فیلم هاشو نخوای.

یه هارد جدید بخر.

لینک به دیدگاه

ببخشید داخل این تاپیک سوالمو میپرسم میخوام بدونم ایا هارد دیسک برند سیگیت کلا از نظر خرابی بدتر از برند wd هست ؟
سیگیت سرعتش بالاتره بخاطر این زودتر از بین میره ؟
شما این هارد رو کی تهیه کردی؟

لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، lwiTchl گفته است :

ببخشید داخل این تاپیک سوالمو میپرسم میخوام بدونم ایا هارد دیسک برند سیگیت کلا از نظر خرابی بدتر از برند wd هست ؟
سیگیت سرعتش بالاتره بخاطر این زودتر از بین میره ؟
شما این هارد رو کی تهیه کردی؟

هم WD و هم Seagate عالی هستند. از نظر خرابی تفاوت معنا داری با هم ندارند.

لینک به دیدگاه

هارد منم سر نوسان برق که قطع وصل میشه هر روز…یهو اولا این قطعی بازیا به فنا رفت هلتسش از ۹۸ اومد ۱۱…مرگ بر باعث بانیش

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۵/۱۹ در 14:41، ARMIN گفته است :

پاور سیستم مدلش چی بوده که با دو بار برق رفتن اینطوری شده؟

این هارد که کارش تمومه، بدرد dvr میخوره به شرطی که فیلم هاشو نخوای.

یه هارد جدید بخر.

پاور که 480 گرین هست . خیلی قدیمی هم نیست eu+  هست فکر میکنم. 

دیتا رو ریختم رو هارد جدید هیچ اروری  نه تو خوندن و نه انتقالش  توی خود محیط ویندوز نداد/

این هاردم بع عنوان دیتا هست  و اکثر اوقات خاموشه   عجیبه که  این جوری شده. با hdd generator چک کردم کلا دوتا سکتور رو ریکاوری کرد بقیه رو هم اصلا شناسایی نکرد.  گذاشتمش برای دستگاه dvr.

لینک به دیدگاه

در ۷ ساعت قبل، milad.azn گفته است :

پاور که 480 گرین هست . خیلی قدیمی هم نیست eu+  هست فکر میکنم.

اگر گارانتیش تموم شده  عوضش کن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...