رفتن به مطلب

افتادن خط سیاه روی مانیتور لپ تاپ

مهرنوش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من چند شب پیش لپ تاپمو به تلویزیون وصل کردم و وقتی که جداش کردم یه تیکه ی کوچیک از مانیتورم سیاه شده بود گفتم اشکال نداره به خاطر اینکه از تلویزیون جداش میکنم صفحه خاموش روشن میشه اینطوری شده خاموشش کردم و صبح دوباره روشنش کردم دیدم اون تیکه جاشو داده به یه خط افقی تمام صفحه الان دو روزه اینطوریه و نمیره

یه خاطره ی مبهمی دارم که قبلا اینطوری شده ولی یه تیکه خیلی کوچیک بود و خودش خود به خود رفت ولی مطمعن نیستم چون وقتی که لپ تاپو خاموش میکنم بازم خطه رو میتونم ببینم روی صفحه برای همین میترسم پیکسلاش سوخته باشه

photo_2021-08-11_14-15-46.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این پیکسل سوخته نیست، کنار رفتن مایع السیدی هست. ممکنه به مرور رفع بشه، ممکنه بدتر بشه. معمولا هم بر اثر ضربه پیش میاد

من تجربه هر دو حالت رو دارم،

یه مدتی افتاد رو السیدی و بعدش رفت و بعد 4-5 سال هیچ مشکلی نداشته

یه السیدی دیگه هم هست که افتاد روش و روز به روز بیشتر شد، البته اون نقطه شروع ابتداییش خوب شده، اما تو کل صفحه پخش شده و شاید 20-30 درصد از تصویر رو سیاه کرده

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۵/۲۱ در ۰۷:۱۴، ورای محدودیت گفته است :

تجربه داشتیم که موقع اتصال مانیتور به لبتاب چون لبتاب جای بیچ نداره برای اتصال کابلهای crt یکمی شل میمونه ودر صورت تکان شدید لب تاب  ارتباط قطع میشه و دوباره وصل میشه که بسیار خطرناکه برای هر دو سیستم - به نقل از یکی از مهندسان با تجربه    قطع اتصال ناگهانی  کابلها از مدار  و دوباره وصل شدنش عامل ایجاد قوص الکتریکی و جریان اضافه به مدار میشه نتیجش میشه این مشکلات - شما فکر میکنی چرا بیشتر سوختگی و ترگیدگی ترانسفورماتورهای داخل شهری بین روزهای طوفانی و یا برفی اتفاق میفته - همین تکونها شدیدی کابلها عامله این فجایعه -  باز hdmi امنتره چون فیکس میشه به مادربرد - برای جلوگیری از این اتفاقها قبل از اتصال هر دو سیستم با ید خاموش باشه و بعد از اتصال صحیح روشن بشن و موقع جدا کردن هم باید هر سیستم خاموش باشن - البته داغ شدن محل اتصال هم عامل این اتفاق میتونه باشه نه لزوما کنده شدن کانکتورها از هم  - مثلا شما وقتی میای از تبدیل استفاده میکنی مثل برای اتثال گیرنده دیجیتال به مانیتور {hdmi به vgi}در صورت داغ شدن مبدل -  تصاویر بی کیفیتتر میشن و خطر اسیب وجود داره   

خیلی ممنون از اطلاعات
من خودم از hdmi استفاده کردم ولی نمیدونستم سیستم ها باید خاموش باشن موقع اتصال یا جدا کردن و همینطوری کشیدم اعصابمم خورد بود فک کنم محکم کشیدم و همین باعث این اتفاق بوده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...