رفتن به مطلب

ویندوز تا starting میاد ولی میپره به پنچره دیگه

SARVAR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من سیستم رو روشن میکنم و تا starting میره و هیچی لود نمیشه و یهو میپره به پنجره windows boot manager این هم عکسش لطفا کمک کنید تا درستش کنم 

خیلی ممنون IMG_20210811_232957.thumb.jpg.6b63508da5bc2de6d7e0c76f3aa6b790.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، SARVAR گفته است :

سلام من سیستم رو روشن میکنم و تا starting میره و هیچی لود نمیشه و یهو میپره به پنجره windows boot manager این هم عکسش لطفا کمک کنید تا درستش کنم 

خیلی ممنون IMG_20210811_232957.thumb.jpg.6b63508da5bc2de6d7e0c76f3aa6b790.jpg

سلام

ویندوز از نو نصب کنید

یا اگر قبلا از سیستم بک آپ گرفتید ،الان ریکاوری کنید

یا با دیسک ویندوز تعمیر کنید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ورای محدودیت گفته است :

از صفحه اول مادبرد عکس بزار ببینیم هاردت میشناسه یا نه -معمولا  از هاردت هستش که باید بررسی بشه    یا خود هارده یا مشکل از بایوسه که هارد نمیشناسه - بعضا با دیویدی رایتر درگیر میشه یا اگه چند تا هارد داری الویتها در بوت شدن بین هاردها جابه جا میشه و هاردی که حاوی ویندوزه گم میشه  -  میتونی در چنین حتالتی ا ز دیسک نجات هم استفده کنی مثل SystemRescueCd که بر بایه لینوکسه و کار باهاش خیلی راحته و میتونی باهاش عیب یابی هارد و تغییر بارتیشن هارد  انجام بدی - جدیدا تغییر خاصی تو بایوس یاuefiانجام ندادی?

سلام

بله داخل بایوس مادربرد الویت بوت هارد تعیین کردم

در 3 ساعت قبل، silvermanHHH گفته است :

سلام

ویندوز از نو نصب کنید

یا اگر قبلا از سیستم بک آپ گرفتید ،الان ریکاوری کنید

یا با دیسک ویندوز تعمیر کنید

سلام

ببخشید اگع ویندوز با همون مشخصات قبلی نصب کنم برنامه ها و بازی های روی هاردهارو اجرا میکنه یا باید حذف و مجدد نصب کنم؟

لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، SARVAR گفته است :

ببخشید اگع ویندوز با همون مشخصات قبلی نصب کنم برنامه ها و بازی های روی هاردهارو اجرا میکنه یا باید حذف و مجدد نصب کنم؟

مونده به بازیش  ولی اکثرا باید از اول نصب بشن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فایل نصبی ویندوز فعلی رو mount کنید(با سی دی یا فلش)

بعدش صفحه اول که اومد، باید ردش کنید، بعد جایی که دکمه install میاد، پایین سمت چپ گزینه repair هست، از داخل ریپیر ابزار استارتاپ ریپیر رو بزنید، اگر مشکل از ویندوز باشه و یا فایل های استارتاپ ویندوز مشکل پیدا کرده باشن، درستشون میکنه و همون ویندوز قبلی با اطلاعات قبلی میاد بالا.

در غیر این صورت مشکل دیگه ای از جمله درست کانفیگ نبودن درایو ها یا خرابی هارد محتمل هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...