رفتن به مطلب

فروش هارد 3ترا بایت ساتا 3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یکعدد هارد سیگیت 3 ترا بایت ساتا 3 حدود هفت ماه بعنوان آرشیو روی سیستم بوده بسیار تمیز تا برج 5سال 2013گارانتی داره با قیمت پایه 320 هزار تومان به بالاترین پیشنهاد بفروش میرسد تعویض با هارد اس اس دی یا کارت گرافیک 6870 ای تی ای به بالا ویا انویدیا 560 به بالا

post-5898-0-79073300-1340781651_thumb.jpeg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام. با 2 تا 1 ترا سامسونگ تعویض میکنی؟

لینک به دیدگاه

سلام مادر برد من تماامی شش سوکت ساتاش پر هست به این دلیل قصد فروش ویا تعویض فقط با اس اس دی یا کارت گرافیک دارم ولی قابل شما عزیز رو نداره موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام عزیز من امروز هم دوبار ه کل بازار رضا و ولیعصر رو زیر رو کردم کسی 3 ترا سیگیت ساتا 3نداشت ولی قیمت رو 390 میگفتند شما عزیز از همونجا که 343 سراغدارید بخرید موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سلام بد نیست قوانین سایت رو مطالعه کنید وقتی فروشنده قیمت پایه مشخص میکنه خریدار اگر قصد داره زیر قیمت پایه قیمت بده باید توی پیام خصوصی این کارو انجام بده قبلا هم نوشتم شما اگر قیمت پایین تر سراغ دارید برید از همونجا تهیه کنید هارد من اینه قیمتش آخرش می توانم 310 تقدیمتون کنم پس خواهشن نه آپ بدین و نه اظهار نظر گرونی یا ارزونی ...............از مدیران محترم خواهشمند ام که پستهای اضافی رو پاک کنند ممنون

ویرایش شده توسط sh.m
لینک به دیدگاه

سلام.

ممنون از تذکرت.

ولی با این قیمت بعید میدونم فروش بره(یا لااقل زود!!!).

شما هم بهتر بود قیمت منصفانه میدادید.

هارد 7 ماه کارکرده.

در هر حال امیدوارم بتونید اونجوری که مدنظرتون هست هارد رو بفروشین.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان هارد فوق به دوست خوبم جنا ب آقای Doctor X فروخته و تحویل شد موفق باشید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...