رفتن به مطلب

فروش مادربورد و سی یو

Recommended Posts

سلام دوستان

یک عدد مادربورد Asus Maximus IV Extreme به همراه یک عدد سی پی یو Intel Corei5 2500k به فروش میرسد

سی پی یو اور نشده و در عکسایی که در سایت قرار میدم مشخص میشود و فقط برای گیم استفاده شده

فن سی پی یو فابریک هست

علت فروش : جمع کردم سیستم بر اساس پلتفورم X79

وضعیت گارانتی :

سی پی یو که گارانتی نداره

مادربورد هم هفته آخر فروردین خریداری شده و تا 3 سال گارانتی داره و تا سال اول هم تعویض نو با معیوب (گارانتی ویستا)

فروش به صورت مزایده ای شد.

قیمت خارج از مزایده 610

قیمت مزایده 500

گام افزایشی 10

پایان مزایده 22 تیر ماه ساعت 24:00 میباشد

امکان فروش به صورت تکی وجود ندارد

امکان فروش به صورت تکی وجود ندارد

post-9315-0-31779000-1340987751_thumb.jpg

post-9315-0-24107200-1340988033_thumb.jpg

ویرایش شده توسط EPSON
لینک به دیدگاه

دوست عزیز عکس چی شد ؟؟؟ لطفا قیمت تکی قطعات رو هم اعلام کنید . اگه هم قصد تعویض دارید بفرمائید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز عکس چی شد ؟؟؟ لطفا قیمت تکی قطعات رو هم اعلام کنید . اگه هم قصد تعویض دارید بفرمائید

احوال آقا محمدجواد گل

ظاهرا شما مشتری برد هستی ....

اگه استارتر قصد فروش تکی رو دارن، منم سی پی یو رو میخوام، فقط فوری

در صورت تمایل از طریق پ خ اطلاع رسانی کنید، چون ممکنه نرسم به تاپیک سر بزنم ...

لینک به دیدگاه

داداش قیمتت خیلی خوبه.کاش پول داشتم.راستی اگه ممکنه قیمت تکی رو لطف کنین بگین تا اگه دوستان نخواستن یکیشو ما برداریم ^_^

لینک به دیدگاه

داداش چی میشد 2 هفته پیش این تاپیک رو میزدی?!!!! حیییییییییییییف شد!

لینک به دیدگاه

جناب epson,شرمنده من اسمتونم نمیدونم اگه میشه عکس همینجا اپلود کنین تو رپیدشیر باز نمیشه!

من به قیمت پایه خریدارم.شما کدوم شهری؟

لینک به دیدگاه

دادا قیمت تکی سی پی یو رو هم بگو . اینا رو تکی بفروشی هم بالا تر میخرن هم راحت تر فروش میره ...

لینک به دیدگاه

سلام اگر عکسها رو هم می خواین ایمیلتون رو پ خ کنین براتون میل کنم حجم عکسها بالاست نمیتونم تو سایت بزارم

دوستان من کرج هستم صاحب قطعات هم تا 22 تیر نیست به علت مسافرت چند نفر از دوستان سی پی یو رو تکی برام پ خ کردن و برای اینکه حقوق دیگران هم رعایت بشه قیمت سی پی یو رو همین جا اعلام می کنم با بورد به صورت تکی

CPU:395

MB:380

اگر قیمت ها هم یکم تند بود عکس ها رو از طریق میل براتون ارسال می کنم تا ببینید زیاد هم تند نیست موفق باشید

ویرایش شده توسط EPSON
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

یک عدد مادربورد Asus Maximus IV Extreme به همراه یک عدد سی پی یو Intel Corei5 2500k به فروش میرسد

سی پی یو اور نشده و در عکسایی که در سایت قرار میدم مشخص میشود و فقط برای گیم استفاده شده

فن سی پی یو فابریک هست

علت فروش : جمع کردم سیستم بر اساس پلتفروم X79

وضعیت گارانتی :

سی پی یو که گارانتی نداره

مادربورد هم هفته آخر فروردین خریداری شده و تا 3 سال گارانتی داره و تا سال اول هم تعویض نو با معیوب (گارانتی ویستا)

قیمت پایه رو 550 میزارم

زیر قیمت پایه برام صرف نداره

دوستان من کرج هستم صاحب قطعات هم تا 22 تیر نیست به علت مسافرت چند نفر از دوستان سی پی یو رو تکی برام پ خ کردن و برای اینکه حقوق دیگران هم رعایت بشه قیمت سی پی یو رو همین جا اعلام می کنم با بورد به صورت تکی

CPU:395

MB:380

=775

؟

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

=775

؟

دوست گرامی من بعد از فروش سی پی یو شاید نتونم بوردو بفروشم تا اون موقع ضرر و زیان منو شما میدی ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود خدمت شما دوست عزیزم.

اولا براتون امیدوارم که قطعاتتون رو به قیمت مورد نظر و در سریعترین حالت ممکن بفروشید چون قطعات خوبی دارید.

دوما من به شما نگفتم که جدا بفروش؟شما تو پست اول قیمتی که برای جفت قطعات دادید 550 بوده و در پست 9 قیمت 775 هزار تومان؟

هدف من حذف تناقض ها هست.الان خریدار با کدوم قیمت از شما خرید کنه ؟

550 یا 610 و یا 775؟

این سبک قیمت گذاری در روند فروشتون اختلال ایجاد میکنه.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

درود خدمت شما دوست عزیزم.

اولا براتون امیدوارم که قطعاتتون رو به قیمت مورد نظر و در سریعترین حالت ممکن بفروشید چون قطعات خوبی دارید.

دوما من به شما نگفتم که جدا بفروش؟شما تو پست اول قیمتی که برای جفت قطعات دادید 550 بوده و در پست 9 قیمت 775 هزار تومان؟

هدف من حذف تناقض ها هست.الان خریدار با کدوم قیمت از شما خرید کنه ؟

550 یا 610 و یا 775؟

این سبک قیمت گذاری در روند فروشتون اختلال ایجاد میکنه.

موفق باشید

بزرگوار اون قیمتها رو فراموش کنین الان فروش مزایده ای هست قدم شروعش هم 500 تومان گام افزایشی هم 10 تومان از کاربران گرامی درخواست دارم طبق گام جلو برن و قیمت بالاتر از گام افزایشی نگن

تشکر می کنم از همکاری همه دوستان موفق و پیروز باشید.پایان مزایده هم به زودی اعلام میشه.

لینک به دیدگاه

شما نگران نباش برد رو قیمت مناسب بدی فروش می ره دوست عزیز. د ر ضمن من هنوز عکسی از قطعات شما ندیدم ! لطف کنید عکس بذارید تا دوستان راحت تر بتونن مزایده شما رو دنبال کنند

لینک به دیدگاه

اقا اون عکس هایی که دیروز تو رپیدشیر گذاشته بودی باز شد و عکس ها رویت شد و خدمت دوستان بگم که کاملا مین و سی پی یو تمیزه.قیمت نو مین بورد هم بگین چنده؟

من 520 هستم

لینک به دیدگاه

عکس هم گذاشته شد موفق باشید از دوستان خواهش می کنم قوانین مزایده رو رعایت کنن .

آخرین پیشنهاد 520 بود منتظر پیشنهاد دوستان هستم

پایان مزایده به زودی اعلام میشود.

ویرایش شده توسط EPSON
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...