رفتن به مطلب

گرافیک!

Iman evo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من به تازگی یه گرافیک gtx 950 رفرنس که ظاهرا میگن مال خود انویدیاست رو خریداری کردم  یه مشکلی وجود داره   من تو تست هایی که تو یوتوب میبینم البته برند های دیگه مثل msi و asus   ظاهرا اون ها فریم ریت های بالاتری از من میگیرن  مثلا توی یه بازی با یه تنظیمات مشخص اونا ۵۰ فریم رو میگیرن من ۳۵ یا ۴۰ تا میگیرم  درحالی که پردازنده من قوی تر از اون هایی هست که اونا تست میگیرن  i7 7700k   واقعا نمیدونم چرا اینطوریه   رم هام هم دو تا ۸   3200 هست برند تیم گروپ

مورد بعد هم حس میکنم این کارت نمیتونه از 16x استفاده کنه و درحال کار با 8x هست   اینو از کجا بفهمم؟

ممنون از همتون که به این تایپک نگاه میکنید❤

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

1-به دلیل اپدیت های درایو جدید، کارت گرافیک های قدیمی معمولا با اپدیت درایو ضعیف تر از زمان عرضه شون عمل میکنن.

حتما درایور زمانی که کارت عرضه شده رو نصب کنید، بعد مقایسه کنید، چون اون ویدئو ها هم قدیمیه و با درایور قدیمی تر تست ها گرفته شده، از طرفی روی درایور های جدید انویدیا تکنولوژی dlss فعال شده و مقایسه توی این حالت درست نیست.

2-سری 900 کارت های کاستومش از رفرنس بعضی مدل ها تا 20 درصد هم قوی تر بودن. پس کاملا طبیعیه

کارت شما هم زیاد کارت قدرتمندی نیست که نیاز به 16 مسیر داشته باشه، روی pcb اسلات کارت رو نگاه کنید، ممکنه اصلا خود طراحی کارت جوری باشه که 16 مسیر روی بردش چاپ نشده باشه. توی gpu z میتونید تعداد مسیر های لینک شده رو ببینید.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

1-به دلیل اپدیت های درایو جدید، کارت گرافیک های قدیمی معمولا با اپدیت درایو ضعیف تر از زمان عرضه شون عمل میکنن.

حتما درایور زمانی که کارت عرضه شده رو نصب کنید، بعد مقایسه کنید، چون اون ویدئو ها هم قدیمیه و با درایور قدیمی تر تست ها گرفته شده، از طرفی روی درایور های جدید انویدیا تکنولوژی dlss فعال شده و مقایسه توی این حالت درست نیست.

2-سری 900 کارت های کاستومش از رفرنس بعضی مدل ها تا 20 درصد هم قوی تر بودن. پس کاملا طبیعیه

کارت شما هم زیاد کارت قدرتمندی نیست که نیاز به 16 مسیر داشته باشه، روی pcb اسلات کارت رو نگاه کنید، ممکنه اصلا خود طراحی کارت جوری باشه که 16 مسیر روی بردش چاپ نشده باشه

۱_ واقعا؟ من فکر میکردم هر دفعه که درایور رو آپدیت میکنیم عملکرد گرافیک بهتر نسبت به درایور قبلی میشه

اون فناوری dlss که میگین نسخه دومش تو جدیدترین درایور ها رو گرافیک ساپورت میشن؟  برا ۹۵۰ من این فناوری جواب میده یا نه؟  

اگه برگردم به اولین نسخه درایور        نسخه اول فناوری dlss رو کارت من فعال میشه؟

از کجا بفهمم که روی pcb  ۱۶ چاپ نشده؟

۲۰۲۱۰۸۱۶_۱۵۱۴۱۱.jpg

ویرایش شده توسط Iman evo
لینک به دیدگاه

برنامه 3dmark رو نضب کنید ، امتیازی که برنامه بهتون میده رو با کارت گرافیکتون تو اینترنت مقایسه کنید ، برنامه Gpuz رو دانلود کنید ببینید بایوس گرافیک چه نسخه ی هست ، شاید قدرتش رو کم کردن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Iman evo گفته است :

۱_ واقعا؟ من فکر میکردم هر دفعه که درایور رو آپدیت میکنیم عملکرد گرافیک بهتر نسبت به درایور قبلی میشه

اون فناوری dlcc که میگین نسخه دومش تو جدیدترین درایور ها رو گرافیک ساپورت میشن؟  برا ۹۵۰ من این فناوری جواب میده یا نه؟  

اگه برگردم به اولین نسخه درایور        نسخه اول فناوری dlcc رو کارت من فعال میشه؟

از کجا بفهمم که روی pcb  ۱۶ چاپ نشده؟

۲۰۲۱۰۸۱۶_۱۵۱۴۱۱.jpg

DLSS برای کارت های سری 900 به بعد فعال شده. با درایو های قدیمی dlss وجود نداره

مسیر های کارت شما هم کامل هست و 16 مسیر روی برد چاپ شده. همون با درایو های قدیمی امتحان کنید، اگه اشتباه نکنم نسخه 350 در زمان ورود کارت های سری 900 عرضه میشد

image.png.cd2cfa4b87252a7d6fad04c6b884114a.png

اینجا اگه دقت کنید بعضی از پین ها وجود نداره، توی بعضی مدل کارت های پایین رده تعداد پین ها کمتر هم میشه، چون نیازی به 16 مسیر ندارن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

برنامه 3dmark رو نضب کنید ، امتیازی که برنامه بهتون میده رو با کارت گرافیکتون تو اینترنت مقایسه کنید ، برنامه Gpuz رو دانلود کنید ببینید بایوس گرافیک چه نسخه ی هست ، شاید قدرتش رو کم کردن 

سلام

حجمش رو دیدم یکمی زیاده دانلودش میکنم یه امتحانی میکنم    فقط  این نرم افزار به کارت فشار میاره؟

gpu z   رو دارم ولی نمیدونم بایوس رو کجاش مینویسن

در 1 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

DLSS برای کارت های سری 900 به بعد فعال شده. با درایو های قدیمی dlss وجود نداره

مسیر های کارت شما هم کامل هست و 16 مسیر روی برد چاپ شده. همون با درایو های قدیمی امتحان کنید، اگه اشتباه نکنم نسخه 350 در زمان ورود کارت های سری 900 عرضه میشد

image.png.cd2cfa4b87252a7d6fad04c6b884114a.png

اینجا اگه دقت کنید بعضی از پین ها وجود نداره، توی بعضی مدل کارت های پایین رده تعداد پین ها کمتر هم میشه، چون نیازی به 16 مسیر ندارن

فقط یه مشکلی هست  این که میگید با درایور قدیمی    بعضی گیم ها هستن که با درایور جدید فقط کار میکنن و با درایور های قدیم مشکل دارن

این برگشتن به درایور های قبل در کل چند درصد تاثیر داره؟

ممنون از هر دو دوست عزیز

لینک به دیدگاه

در ۶ ساعت قبل، Iman evo گفته است :

سلام

من به تازگی یه گرافیک gtx 950 رفرنس که ظاهرا میگن مال خود انویدیاست رو خریداری کردم  یه مشکلی وجود داره   من تو تست هایی که تو یوتوب میبینم البته برند های دیگه مثل msi و asus   ظاهرا اون ها فریم ریت های بالاتری از من میگیرن  مثلا توی یه بازی با یه تنظیمات مشخص اونا ۵۰ فریم رو میگیرن من ۳۵ یا ۴۰ تا میگیرم  درحالی که پردازنده من قوی تر از اون هایی هست که اونا تست میگیرن  i7 7700k   واقعا نمیدونم چرا اینطوریه   رم هام هم دو تا ۸   3200 هست برند تیم گروپ

مورد بعد هم حس میکنم این کارت نمیتونه از 16x استفاده کنه و درحال کار با 8x هست   اینو از کجا بفهمم؟

ممنون از همتون که به این تایپک نگاه میکنید❤

سلام

جسارتا یه سوال

چرا رفرنس؟ 

رفرنس ها طبیعی هست که با سایر مدل ها نظیر گیگابایت و ایسوس تفاوت داشته باشن که این تفاوت میتونه شامل مدار برق_کولینگ_تعداد فن_ فرکانس و ... باشه که همه این موارد توی اون فریم ریتی که میگیرین تاثیر داره  

کلا این سری 950 ها همشون 16x هستن خودمم یه 960 توربو ایسوس دارم اونم 16x هست   

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...