رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای تهویه صحیح در کیس مسترتک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه کیس دارم مسترتک شیشه ای مدلش رو نمیدونم  ولی یدونه فن آبی رنگ روش نصب هست

دوتا فن gf 120 rgb خریدم نمیدونم به کجای کیس وصل کنم که بهترین کارایی رو داشته باشه  دوتا فن ساده led آبی رنگ هم خودم از بیرون خریدم 1200rpm  جمعا ۵ تا فن دارم

کیس من از قسمت ورودی ۲ تا فن میخوره   از قسمت بالا یدونه فن میخوره

از قسمت بالای پاور ۲ تا فن میخوره

این دوتا gf 120 rgb رو کجای کیس وصل کنم تا بهترین کارایی رو داشته باشه؟

مادربردم Z270E هست و مشکلی از بابت رابط pwn فن ها و rgb ندارم  

میخوام فعلا نصب کنم یه هفته بعد اینا gf 120 argb قراره بگیرم

ممنون از کسانی که وقت میگذارن و این موضوع رو میخونن

لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، Iman evo گفته است :

سلام

من یه کیس دارم مسترتک شیشه ای مدلش رو نمیدونم  ولی یدونه فن آبی رنگ روش نصب هست

دوتا فن gf 120 rgb خریدم نمیدونم به کجای کیس وصل کنم که بهترین کارایی رو داشته باشه  دوتا فن ساده led آبی رنگ هم خودم از بیرون خریدم 1200rpm  جمعا ۵ تا فن دارم

کیس من از قسمت ورودی ۲ تا فن میخوره   از قسمت بالا یدونه فن میخوره

از قسمت بالای پاور ۲ تا فن میخوره

این دوتا gf 120 rgb رو کجای کیس وصل کنم تا بهترین کارایی رو داشته باشه؟

مادربردم Z270E هست و مشکلی از بابت رابط pwn فن ها و rgb ندارم  

میخوام فعلا نصب کنم یه هفته بعد اینا gf 120 argb قراره بگیرم

ممنون از کسانی که وقت میگذارن و این موضوع رو میخونن

سلام،

هدف باید این باشه که فن هاتون رو طوری نصب کنید که گردش هوا به وجود بیاد.

وقتی از روبرو کیس هوا میاد، باید از پشت/بالای کیس خارج بشه. کل کار همینه.

به نظرم برای اینکه کیستون خیلی "زشت" نشه و نور پردازی رو اعصابی نداشته باشه، هر دو فن آبی رو جلو نصب کنید.(چون led یکسانی دارن و نباید نور آبیشون فرقی داشته باشه.)

و برای خروجی پشت کیس، فن های گرین که rgb هستن رو نصب کنید، در نهایت فن آبی که خود مسترتک جلوی کیس گذاشته بود رو بزارید بالای کیس. (یا اینکه کلا نصبش نکنید تا نوری که از فن های rgb بیرون میاد رو خراب نکنه، ولی اگر نصبش کنید قطعا خروجی بهتری خواهید داشت.)

از نظر نورپردازی به نظرم این بهترین حالته! حالت های دیگه ای هم هست که احتمالا باعث بشه تهویه کیس بهتر باشه، ولی ممکنه به خاطر نورپردازیش جالب نباشه. در کل به نظرم فن هارو هرطوری نصب کنید آنچنان فرقی نخواهد کرد. مهم اینه که درست نصبشون کنید.

لینک به دیدگاه

دوتا قانون اصلی برای اینکار هست / یکی اینکه فن های  جلو کیس ورودی و فن پشت و سقف خروجی هستن. دوم اینکه تعداد فن های ورودی و خروجی  یکسان باشه. برای حداکثر کارایی . یعنی اگر دوتا فن هوارو وارد کیس میکنن دوتا فن هم معکوس هوارو به بیرون کیس بدن.  این بهترین روش هست. مثل یک تونل یکدست  هوا وارد و خارج بشه از دو سر کیس. این وسط  شما هرچی بیای فن الکی رو جهت های نادرست  بزاری مثل سنگی جلو رودخونه  فقط باعث نویز و کاهش عملکرد میشه.

درمورد رنگ و ... هم کاملا سلیقه ای . اگر درب شیشه ای هست فن پشت و سقف بیشتر توی دید هستن.

قسمت بالای پاور هم تاثیر خاصی نداره برای خنک سازی . بیشتر هوای داخل کیس روشخم میزنه. تمرکز روی افزایش حجم هوای ورودی و خروجی باشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه اشتباه نکنم کیس شما مدل ونتوس یا مانترا باید باشه، اونا یدونه فن رینگ آبی پشت کیس دارن و کلا 4 تا جای فن برای نصب دارن. یه تصویر از بذارید تا مدل دقیقش رو پیدا کنیم.

بهترین توپولوژی برای تهویه کیس، اینظوریه که از جلو و پایین کیس ورودی و از سقف و پشت خروجی هوا باشه، من تمام حالت های ممکن دیگه رو با فن های 14 سانتی و روی کیس maker5 امتحان کردم، هیچ کدوم مثل همین حالت پیش فرضی که روی کیس وجود داشت، تهویه خوبی نداشتن و توی همین حالت دمای قطعات پایین تر بود.

SOLVED] - Should I use a dust filter? | Tom's Hardware Forum

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...