رفتن به مطلب

فریز شدن صفحه و پخش صدای گوش خراش

shabbidar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض خسته نباشید . مدتی هست که موقع تماشای فیلم از یوتیوب یا بازی کردن ( نه بازی های سنگین ) کامپیوترم فریز میشه و یه صدای گوش خراشم میاد . هیچ دکمه ای کار نمیکنه و مجبورم ری استارت کنم . چند بار قبلا پیش اومده بود فریز شه ولی صدایی نمیومد ، و با تعویض و خرید رم مشکل حل میشد . این بار ولی هر دو تا رمو تست کردم و مشکلی نداشت و فقط وقتی با دو اسلات رم فعالیت میکنم کامپیوتر باز فریز میشه اما با یه اسلات رم هیچ فریزی صورت نمیگیره ! نمیدونم دلیلش از مادربرده و مثلا اسلات دومش خراب شده یا پاور ! ( چون این چن وقته زیاد برق رفته و با اینکه محافظ برق دارم بازم محتمله چیزی این وسط نیم سوز شده باشه ) ممنون میشم کمک کنین .

ویرایش شده توسط shabbidar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۳۲ دقیقه قبل، shabbidar گفته است :

سلام و عرض خسته نباشید . مدتی هست که موقع تماشای فیلم از یوتیوب یا بازی کردن ( نه بازی های سنگین ) کامپیوترم فریز میشه و یه صدای گوش خراشم میاد . هیچ دکمه ای کار نمیکنه و مجبورم ری استارت کنم . چند بار قبلا پیش اومده بود فریز شه ولی صدایی نمیومد ، و با تعویض و خرید رم مشکل حل میشد . این بار ولی هر دو تا رمو تست کردم و مشکلی نداشت و فقط وقتی با دو اسلات رم فعالیت میکنم کامپیوتر باز فریز میشه اما با یه اسلات رم هیچ فریزی صورت نمیگیره ! نمیدونم دلیلش از مادربرده و مثلا اسلات دومش خراب شده یا پاور ! ( چون این چن وقته زیاد برق رفته و با اینکه محافظ برق دارم بازم محتمله چیزی این وسط نیم سوز شده باشه ) ممنون میشم کمک کنین .

درود

این مورد روی تمام سیستم هایی که باهاشون کار کردم وجود داره،وقتی سیستم خیلی سنگین زیر لوده و باز هم لود دیگه میدم بهش خیلی به ندرت اینجوری میشه، معمولا هم بعدش یه بلو اسکرین میاد، گاهی وقت ها هم رد میشه و سیستم ادامه میده، اگه تعدادش خیلی کمه، مثلا یه بار توی هفته، زیاد نگران کننده نیست.

رم هاتون چه مدلی هستن، 2 ماژول مثل هم هستن یا تفاوت دارن؟ احتمالا تفاوت دارن که اینجوری میشه. روی سیستم قدیمیم اول یه ماژول 1 گیگ 1066 داشتم، بعدا دوتا 4 گیگ 1600 هم اضافه کردم، وقتی اون ماژول 1 گیگ متفاوت هم کنارشون بود، زیاد این مورد پیش میومد.

لینک به دیدگاه

در ۴ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

این مورد روی تمام سیستم هایی که باهاشون کار کردم وجود داره،وقتی سیستم خیلی سنگین زیر لوده و باز هم لود دیگه میدم بهش خیلی به ندرت اینجوری میشه، معمولا هم بعدش یه بلو اسکرین میاد، گاهی وقت ها هم رد میشه و سیستم ادامه میده، اگه تعدادش خیلی کمه، مثلا یه بار توی هفته، زیاد نگران کننده نیست.

رم هاتون چه مدلی هستن، 2 ماژول مثل هم هستن یا تفاوت دارن؟ احتمالا تفاوت دارن که اینجوری میشه. روی سیستم قدیمیم اول یه ماژول 1 گیگ 1066 داشتم، بعدا دوتا 4 گیگ 1600 هم اضافه کردم، وقتی اون ماژول 1 گیگ متفاوت هم کنارشون بود، زیاد این مورد پیش میومد.

سلام . زیاد پیش اومد متاسفانه . دو تا رم 8 گیگ 1600 . فقط برندشون فرق داره که اونم هر دو تاش باید کینگستون میبودن ولی hyper x تو ایران دو تا مدل داره که تو بعضیاش تراشه سامسونگ میذارن و به عنوان کینگستون میفروشن که به من یکی اصل افتاد و یکیم فیک . البته 4 ماه مشکل نداشت ، بعد این قطعیا پیاپی برق فک کنم یچیزی این وسط به فنا رفته . 
تو یه سری انجمن خارجی نوشته ممکنه برا پاور باشه ، نمیدونم دقیق . سیستممو اون موقع که داشتم جمع میکردم یکم بعضی چیزاش قوی و ضعیف بود . مثلا گرافیکش معمولی رو به بالا بود ولی سیپیو تقریبا ضعیف ، یا مادربردش فقط ddr3 رو کشش داره . البته یه مدت دیگه احتمالا ارتقا بدم ولی الان لازم دارمش و باید دو رمه کار کنم حتما .

واسه همین شک دارم شاید کشش نداره مادربرد یا پاور ، یا چیزیشون نیم سوز شده که بعد 4 ماه اینطوری هنگ میکنه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۹ ساعت قبل، shabbidar گفته است :

واسه همین شک دارم شاید کشش نداره مادربرد یا پاور ، یا چیزیشون نیم سوز شده که بعد 4 ماه اینطوری هنگ میکنه .

بعد این اتفاق معمولا بلو اسکرین میاد، ارور بلو اسکرین چی هست؟ با ارور بلو اسکرین میشه فهمید چه قطعه ای خطا میده.

رم های کینگ استون رم های معمولی و بدون هیت سینک کف بازار هستن که روشون فقط هیت سینک کینگ استون چسبیده میشه. هیچ قاعده من توشون ندیدم. اوایل میگفتن برد مشکی ها اصله، ولی الان برد مشکی ها هم فیک شدن، فقط فرکانس های بالا 2666 شون انگاری اصل هستن. 2400 و 2133 هاشون رو دیگه نمیشه مطمئن بود که اصل هستن یا نه.

لینک به دیدگاه

این مشکل رو منم داشتم در حالی که 2تا رم یکسان از یک تولید کننده بود اما! مموری ها یکی هینیکس(درست نوشتم؟) بود یکی میکرون  قشنگ 1ماه داستان داشتم باهاش 

بگردید دنبال رم های دوال چنل که تو یک پک هستن

لینک به دیدگاه

در ۸ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

بعد این اتفاق معمولا بلو اسکرین میاد، ارور بلو اسکرین چی هست؟ با ارور بلو اسکرین میشه فهمید چه قطعه ای خطا میده.

رم های کینگ استون رم های معمولی و بدون هیت سینک کف بازار هستن که روشون فقط هیت سینک کینگ استون چسبیده میشه. هیچ قاعده من توشون ندیدم. اوایل میگفتن برد مشکی ها اصله، ولی الان برد مشکی ها هم فیک شدن، فقط فرکانس های بالا 2666 شون انگاری اصل هستن. 2400 و 2133 هاشون رو دیگه نمیشه مطمئن بود که اصل هستن یا نه.

سلام دوباره . دیشب به گفته یکی از دوستان خمیر سیلیکون سیپیو رو عوض کردم و فنشو تمیز کردم و درست شد : / نمیدونستم انقد تاثیر داره خمیر سیلیکون . بازم ممنون 
ختم تایپک

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۳ ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

هینیکس

بیشتر هاینیکس تلفظش میکنن

در 10 دقیقه قبل، shabbidar گفته است :

سلام دوباره . دیشب به گفته یکی از دوستان خمیر سیلیکون سیپیو رو عوض کردم و فنشو تمیز کردم و درست شد : / نمیدونستم انقد تاثیر داره خمیر سیلیکون . بازم ممنون 
ختم تایپک

ممکنه افزایش دما و اندرولت ناگهانی برای جلوگیری از افزایش دما باعت این اتفاق میشده. اما وقتی میگید تک اسلات مشکلی نبوده، یه جای کار میلنگه

لینک به دیدگاه

در ۸ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

بیشتر هاینیکس تلفظش میکنن

ممکنه افزایش دما و اندرولت ناگهانی برای جلوگیری از افزایش دما باعت این اتفاق میشده. اما وقتی میگید تک اسلات مشکلی نبوده، یه جای کار میلنگه

منم مشکل فریز تو تماشای فیلم دارم ، سی پی یو Q9400 ، مادربرد FOXCONN P43AL رم 6 گیگ DDR2 دو عدد یکسان کینگستون و یک عدد الپیدا پایه کوتاه تو برنامه CPU Z اونم نوشته کینگستون ، پاور 480 وات گرین A-EU و سی پی یو Q9400 رو دیروز خریدم از دیشب 3 بار موقع پخش فیلم فریز شده ، چون 24 ساعت مهلت تست داشتم ، با برنامه AIDA64.Business.Edition.6.33.5700 یک ساعت با برنامه OCCT یک ساعت با برنامه HeavyLoad یک ساعت و با برنامه Prime95.v30.5.Build.1.x64 دو ساعت در مجموع 5 ساعت از سیستم تست استرس گرفتم و مشکلی نداشت 

Q9400_TEST_1.jpg

Q9400_TEST_2.jpg

Q9400_TEST_3.jpg

Q9400_TEST_5.jpg

Q9400_TEST_6.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...