رفتن به مطلب

مشکل عدم دخالت کارت گرافیک در بازی ها

Recommended Posts

سلام دوستان، من خیلی از سیستم و سخت افزار سر درنمیارم اما سوالم اینه که لبتاب من لنوو ideapad 3 core I7 نسل یازده هست، هشت گیگ رم و یک گرافیک Iris xe  آنبورد و همچنین یک گرافیک mx450 دو گیگ به همراه یک ترابایت هارد معمولی

مشکلی که دارم این هست که موقع نصب بازی ها، مثلا موقع نصب جی تی ای وی، دمای سی پیو بالا میره(تقریبا 90) و اخطار میده ویندوز و من مجبور میشم که نصب رو لغو کنم! با اینکه کولپد هم خریدم ولی بازم جواب نمیده و در نتیجه دیگه از خیر بازی های سنگین گذشتم!

اما حتی بازی خیلی متوسط جی تی ای IV  هم نصب کردم داخلش لگ میزنه؛ وسط بازی استارت رو زدم و تو تسک منجیر میزان فعالیت رو نگاه کردم دیدم اصلا هیچ کدوم از گرافیک ها فعال نیستن( گرافیک مجزا که هیجی(0 درصد) ! فقط گرافیک انبورد یکی دو درصد) 
نمیدونم چرا حس میکنم که با اینکه گرافیک ها رو درایورشون رو نصب و اپدیت کردم اما اصلا درگیر نمیشن و نهایتا شاید فقط گرافیک انبورد درگیر میشه و به همین علت بازی لگ داره....

پیشنهاد شما چیه؟ درسته که سیستم من گیمینگ نیست؛ اما انتظارداشتم بازی ها متوسط  رو بدون لگ اجرا کنه سی پیو منفجر نشه:// چون میدونم و شاهد این بودم که سیستم های خیلی پایین تر از من هم حداقل Gta iv  رو راحت بالا میارن

لینک به دیدگاه

سلام قبل از شروع بازی روی آیکونش کلیک راست کنید ببینید گزینه ای برای اجرا با گرافیک mx داره

تو تنظیمات کارت گرافیکی که مجتمع نیست (همون گرافیک قویه) ببینید با دستکاری پروفایل ها یا اضافه کردن اون بازی که می خواید می شه درستش کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

روی ایکون باطری روی تسک باز کلیک کنید، قسمت پاور رو روی بالاترین حالت ممکن قرار بدید و هنگام بازی، حتما لپتاپ باید به برق باشه

از طرفی mx450 بخاطر پهنای باند کم حافظه، توی بازی توانایی زیادی نداره

gta iv هم بازی بهینه ای نیست، من توی وی انلاین دارم 50 فریم میگیرم، .ولی تو iv فریم رو 30 هست!

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در ۹ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

روی ایکون باطری روی تسک باز کلیک کنید، قسمت پاور رو روی بالاترین حالت ممکن قرار بدید و هنگام بازی، حتما لپتاپ باید به برق باشه

از طرفی mx450 بخاطر پهنای باند کم حافظه، توی بازی توانایی زیادی نداره

gta iv هم بازی بهینه ای نیست، من توی وی انلاین دارم 50 فریم میگیرم، .ولی تو iv فریم رو 30 هست!

سلام بله ممنونم، ایندفعه تو شارژر تقریبا شصت فریم رو بدون لگ آورد ( البته تو کنترل پنل انویدیا رو حالت اتوماتیک گذاشتم گرافیک رو) دمای سی پیو هم چک کردم حول و حوش 70 هست؛ فن خود لبتاب هم با سرعت کار میکنه چند دقیقه کار میکنه و چند دقیقه خاموش میشه؛ 
چون اولین باره لپتاپ گرفتم دقیقا نمیدونم اینکه فن داخل بازی دائما با سرعت بالا کار کنه طبیعی هست؟ (چون تو پی سی اصلا چنین تجربه ای رو نداشتم)

میخوام یک معیار برای خودم بزارم؛ مثلا تنها زمانی از بازی یا برنامه سنگین بیام بیرون که خود ویندوز اخطار سی پیو داغ بده؛ چنین کاری منطقی هست؟ یا باید بیشتر مراقب داغی بود؟

لبتابم خیلی عجیبه واقعا؛ تقریبا سیستم خوبی داره ولی فقط یک فن براش گذاشتن؛ کول پد تسکو 4 فن هم گرفتم واقعا خیلی تاثیر نداره؛ چون هیچی فن داخلی نمیشه اصلا.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۵۲ دقیقه قبل، javad۷۲h گفته است :

چون اولین باره لپتاپ گرفتم دقیقا نمیدونم اینکه فن داخل بازی دائما با سرعت بالا کار کنه طبیعی هست؟ (چون تو پی سی اصلا چنین تجربه ای رو نداشتم)

با کوچکترین لود، فن لپتاپ میره روی حداکثر دور

سیپیو های جدید اینتل هم واقعا داغ هستن و دمای 70 مناسبه، البته زیر لود کامل هم نبوده قطعا، این سیپیو زیر لود کامل بیشتر ازین حرفاست دماش

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در ۱۴۰۰/۶/۲ در ۲۱:۰۰، javad۷۲h گفته است:

سلام بله ممنونم، ایندفعه تو شارژر تقریبا شصت فریم رو بدون لگ آورد ( البته تو کنترل پنل انویدیا رو حالت اتوماتیک گذاشتم گرافیک رو) دمای سی پیو هم چک کردم حول و حوش 70 هست؛ فن خود لبتاب هم با سرعت کار میکنه چند دقیقه کار میکنه و چند دقیقه خاموش میشه؛ 

میخوام یک معیار برای خودم بزارم؛ مثلا تنها زمانی از بازی یا برنامه سنگین بیام بیرون که خود ویندوز اخطار سی پیو داغ بده؛ چنین کاری منطقی هست؟ یا باید بیشتر مراقب داغی بود؟

لبتابم خیلی عجیبه واقعا؛ تقریبا سیستم خوبی داره ولی فقط یک فن براش گذاشتن؛ کول پد تسکو 4 فن هم گرفتم واقعا خیلی تاثیر نداره؛ چون هیچی فن داخلی نمیشه اصلا.

داغی معمولا تا ۷۰-۸۰ درجه مشکلی نداره من خودم لپتاپ دارم توی کار سنگین تا ۹۰ درجه هم می‌ره ولی ارور و اینا نمی‌ده 

خود لپتاپ معمولا طوری طراحی میشن که دماشون روی حد نورمال ثابته و مثل پیسی نیست که شما بتونی کولینگ ضعیفتر یا قویتر بندازی و خود کمپانی کولینگ مناسب رو میذاره

برای اون قضیه درگیر نشدن گرافیک هم برای لپتاپ و سیستم های ۲ گرافیکه، معمولا توی کار های نورمال خود پیسی از گرافیک انبورد استفاده می‌کنه و دست شما نیست انتخاب و وقتی وارد گیم بشید بسته به تنظیمات یکی از گرافیک ها درگیر میشه که بصورت پیشفرض کارت گرافیک دوم درگیر میشه

ولی خیلی مهمه که حتما توی تنظیمات روی High performance بذاریدش

برای نصب GTA v هم احتمالا از کرک فیتگرل استفاده میکنید و جای نگرانی نیست کرک هرچی فشرده تر باشه موقع اکسترکت فشار بیشتری نیازه من هم خودم موقع نصب لپتاپ فن هاش روی آخرین دور کار میکرد و طبیعیه

کولپد هم واقعا تاثیرش خیلی خیلی کمه من خودم امتحان کردم تاثیرش رو میشه گفت در حد ۱ درصد هم نیست همین که یه چیزی لپتاپ رو بیاره بالا که از زیر بتونه هوا بکشه کافیه و نیازی به فن نداره و خیلی هم گرد و خاک داخل لپتاپ می‌کنه کولپد

کولپد رو هم اصلا به خود usb لپتاپ وصل نکنید و اصن بنظر من نیازی نیست روشنش کنید فقط بذارید زیرش

اگه خیلی داغ می‌کنه لپتاپتون، خمیر سیلیکونش رو عوض کنید خیلی تاثیر داره من خودم چند روز پیش همین کارو کردم و حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد دمای لپتاپ اومد پایین تر با اینکه خمیر خودش هم خیلی قدیمی نبود ولی ظاهراً جنسش خوب نبود

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام ببخشید من یه لپ تاپ با گرافیک r9 دارم که برای یه بازی من مجبور بودم درایو گرافیکشو اپدیت کنم بعد اپدیت درایور دیگه نمیزاشت کارت گرافیکو هیچی اورکلاک کنم که این مشکل قبلا هم نبود هرچی سرچ کردم هرچی دنبال راه حل گشتم چیزی نتونستم پیدا کنم هیچ راوشی هست که این مشکل حل بشه ؟ 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...