رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید قطعات سیستم آلتیمیت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام

برای آلتیمیت گیمینگ تو رزولوشن 4K و 120fps و طراحی سه بعدی میخوام یدونه کیس جمع کنم

کانفیگ احتمالی سیستم اینه :

CPU : AMD Ryzen Threadripper 3995WX

Motherboard : Asus TRX40 ROG Zenith II Extreme Alpha Gaming

Graphics Card : Asus ROG Strix RTX 3090 OC Gaming 24GB

Samsung 980 Pro 2TB

قطعاتی که هنوز تصمیم نگرفتم که چه برندی و چه آیتمی وردارم

CPU Cooler

من تو کولر پردازنده طرفدار اوپن لوپ نیستم به خاطر دردسراش و نشتی احتمالی 

اگر ایر کولر تاپ ناچ میشناسین ممنون میشم راهنماییم کنین یا کولر کلوز لوپ های اند

RAM : در مورد رم احتمالا باز هم برم سراغ gskill و حجم رم هم موندم 4 ماژول 32 وردارم یا 8 ماژول 32 گیگی ؟

میدونم حجم رم اور کیل هست منتها اولا مجبورم 4 کاناله وردارم در ثانی رمها وقتی کنار هم چیده میشن خوشگلتر دیده میشن تا اینکه یک در میان چیده بشن 😁

SSD : یدونه nvme سامسونگ 2 ترا برای سیستم میخوام

موندم باز هم یدونه nvme سامسونگ ببندم یا 1 یا 2 تا ساتا معمولی

Case :  در مورد کیس کلا موندم که چی بگیرم

کورسیر آبسیدیان 1000 دی هست که حدود 500 دلار

فنتکس الیت هست که 800 دلار

یه چیزی میخوام که در خور قطعات داخلی باشه و قطعات هم به خوبی نمایان بشن مخصوصا تک باشه کیس

Power : در این مورد هم موندم چی وردارم

Keyboard & Mise

این مورد هم بین برند لاجیتک و ریزر و کورسیر موندم

Graphics Card در مورد کارت گرافیک هم خیلی خیلی خیلی دوست دارم SLI کنم منتها انویدیا و کمپانیها دیگه از SLI حمایت نمیکنن فقط موندم چون کار رندر و طراحی سه بعدی هم قرار هست با این کیس انجام بگیره ، آیا اگر 2 تا 3090 وردارم به دردم میخوره یا نه ؟!

Racing Wheel Simulator : این رو هم میخوام از برند تراست مستر بگیرم. البته بهم پیشنهاد شده به برند فناتک هم یه نیم نگاهی بندازم. موندم. از دوستان کسی تجربه این 2 تا برند رو داشته ؟

در خاتمه از وقتیکه میزارین کمال تشکر رو دارم.

ویرایش شده توسط Santa Cruise
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

دوستان سلام

برای آلتیمیت گیمینگ تو رزولوشن 4K و 120fps و طراحی سه بعدی میخوام یدونه کیس جمع کنم

Graphics Card : Asus ROG Strix RTX 3090 OC Gaming 24GB

Samsung 980 Pro 2TB

قطعاتی که هنوز تصمیم نگرفتم که چه برندی و چه آیتمی وردارم

CPU Cooler

من تو کولر پردازنده طرفدار اوپن لوپ نیستم به خاطر دردسراش و نشتی احتمالی 

اگر ایر کولر تاپ ناچ میشناسین ممنون میشم راهنماییم کنین یا کولر کلوز لوپ های اند

RAM : در مورد رم احتمالا باز هم برم سراغ gskill و حجم رم هم موندم 4 ماژول 32 وردارم یا 8 ماژول 32 گیگی ؟

میدونم حجم رم اور کیل هست منتها اولا مجبورم 4 کاناله وردارم در ثانی رمها وقتی کنار هم چیده میشن خوشگلتر دیده میشن تا اینکه یک در میان چیده بشن 😁

SSD : یدونه nvme سامسونگ 2 ترا برای سیستم میخوام

موندم باز هم یدونه nvme سامسونگ ببندم یا 1 یا 2 تا ساتا معمولی

Case :  در مورد کیس کلا موندم که چی بگیرم

کورسیر آبسیدیان 1000 دی هست که حدود 500 دلار

فنتکس الیت هست که 800 دلار

یه چیزی میخوام که در خور قطعات داخلی باشه و قطعات هم به خوبی نمایان بشن مخصوصا تک باشه کیس

Power : در این مورد هم موندم چی وردارم

Keyboard & Mise

این مورد هم بین برند لاجیتک و ریزر و کورسیر موندم

Graphics Card در مورد کارت گرافیک هم خیلی خیلی خیلی دوست دارم SLI کنم منتها انویدیا و کمپانیها دیگه از SLI حمایت نمیکنن فقط موندم چون کار رندر و طراحی سه بعدی هم قرار هست با این کیس انجام بگیره ، آیا اگر 2 تا 3090 وردارم به دردم میخوره یا نه ؟!

Racing Wheel Simulator : این رو هم میخوام از برند تراست مستر بگیرم. البته بهم پیشنهاد شده به برند فناتک هم یه نیم نگاهی بندازم. موندم. از دوستان کسی تجربه این 2 تا برند رو داشته ؟

در خاتمه از وقتیکه میزارین کمال تشکر رو دارم.

در مورد کولر و کیس و پاور بنظرم هر سه رو ایسوس بگیرین تا با مادربرد و گرافیک ست بشه و زیبا تر بشه و در عین حال قطعات های اندی خریده باشین

پاور rog thor 1200 (یکی از کم صدا ترین پاور های دنیا)

کولر ryujin 360 ( ورژن دومش چند ماه دیگه عرضه میشه که اگر تا اون موقع نخریدن میتونین اون رو انتخاب کنین) 

کیس rog helios

در رابطه با انتخاب کیس های خودتون هم کیس فنتکس الایت بسیار کیس بی نظیریه ولی نه برای شما این کیس های خاص اگر کاستوم واتر کول هارد توب نشن به معنی واقعی هدر رفتن و از طرفی تو کلوز لوپ واقعا جلوه خاصی ندارن چون 60 درصد کیس خالیه

گرافیک sli هم اگر هدفتون رندرگیری هست که باید برنامه هایی که استفاده میکنین رو ببینین و بر اساس اون تصمیم بگیرین

ولی برای گیم اصلا و ابدا توصیه نمیکنم جدا از تمام مشکلات سازگاری که sli داره تو همون گیم های اندکی هم که ساپورت میشه درسته میانگین فریمتون رو بالا میبره ولی اینقدر نوسان فریم رو زیاد میکنه که تجربه تون از بازی افتضاح میشه یه فریم ریت پایدار خیلی مهم تر میانگین بالا هست.

و اما برای موس و کیبورد پیشنهادم برای موس لاجیتک superlight هست و برای کیبورد کورسیر k100 rgb هر چند که با بودجه شما اگر حوصله اش رو داشته باشین میتونین کیبورد کاستوم هم بسازین و لذتش رو ببرین😉

درباره ریسینگ ویل هم پخ بدین کامل راهنماییتون میکنم بحثش یه مقدار مفصل تره

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

در ۳ ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

در مورد کولر و کیس و پاور بنظرم هر سه رو ایسوس بگیرین تا با مادربرد و گرافیک ست بشه و زیبا تر بشه و در عین حال قطعات های اندی خریده باشین

کولر ryujin 360 ( ورژن دومش چند ماه دیگه عرضه میشه که اگر تا اون موقع نخریدن میتونین اون رو انتخاب کنین) 

کیس rog helios

در رابطه با انتخاب کیس های خودتون هم کیس فنتکس الایت بسیار کیس بی نظیریه ولی نه برای شما این کیس های خاص اگر کاستوم واتر کول هارد توب نشن به معنی واقعی هدر رفتن و از طرفی تو کلوز لوپ واقعا جلوه خاصی ندارن چون 60 درصد کیس خالیه

گرافیک sli هم اگر هدفتون رندرگیری هست که باید برنامه هایی که استفاده میکنین رو ببینین و بر اساس اون تصمیم بگیرین

ولی برای گیم اصلا و ابدا توصیه نمیکنم جدا از تمام مشکلات سازگاری که sli داره تو همون گیم های اندکی هم که ساپورت میشه درسته میانگین فریمتون رو بالا میبره ولی اینقدر نوسان فریم رو زیاد میکنه که تجربه تون از بازی افتضاح میشه یه فریم ریت پایدار خیلی مهم تر میانگین بالا هست.

و اما برای موس و کیبورد پیشنهادم برای موس لاجیتک superlight هست و برای کیبورد کورسیر k100 rgb هر چند که با بودجه شما اگر حوصله اش رو داشته باشین میتونین کیبورد کاستوم هم بسازین و لذتش رو ببرین😉

علیرضا جان ممنونم بابت توضیحاتتون

در مورد مواردی که فرمودین تحقیق میکنم

پ خ هم دادم خدمتتون

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

کیس rog helios

سلام علیرضا جان

تفاوت asus ryujin ورژن دومش با این ورژن موجود چیه؟

من میخواستم بخرم-الان دست نگه دارم؟کی میرسه؟

ممنون میشم از بین مادربردهای زید 3 نمونه مادربرد یهم معرفی کنید که واسه cpu59520x  همه جوره خوب باشه-مثلا اورکلاک یا ...

واینکه آیا اختلاف زیادی بینشون هست با این اختلاف قیمتشون؟

1-gigabyte x570 Aorus pro- or ---gigabyte x570 Aorus Elite
2-Asus x570 pro prime
3-asus B550 pro art

4-asus tuf gaming x570 plus

5-ASUS ROG Crosshair VIII HERO

6-ASUS ROG Strix X570 F Gaming

7-ASUS ROG Strix X570 ث Gaming

ویرایش شده توسط رضا موسوی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به! علی آقای گل. اصل حالت چطوره؟

یه نکته قبل از اینکه دوستان بیان و عنوان کنن بگم. اونم اینکه که با اومدن LGA1700 از هر دو برند اینتل و AMD هرچی پیسی هست جلوشون آپسلیت میشه. حالا هرچی بودجه برای بستن سیستم بیشتر میشه، این فاصله پر رنگ تره. پس اگه میتونی صبر کنی فعلا دست نگه دار.

اما من فرض رو میزارم روی اینکه همین الان میخوای سیستم تهیه کنی.

من بودم 3970 بر میداشتم هرچند اگه انتخابت 3990یا95 هست که فبها. خیلی هم خوب. دلیل قانع کننده ای برای 3970 ندارم جز اینکه OBS تهش 32هسته پشتیبانی میکنه! 😁

مادربرد عالیه انتخابت. البته من تو بودجه بالای 200 میلیون به X599 هم فکر میکنم اگه اون PCIe gen5 و DDR5 رو که بالا گفتم بیخیال شم. فقط هم به خاطر کلاس و تک بودنش به ذهنم خطور کرد. برد 6 کانال رم! 🤩

کارت گرافیک (درمورد اپن لوپ صحبت میکنیم) من پیشنهادم سری LC استریکس هست.

M.2 هم خوبه. هرچند اکثر برندا نزدیک به همن تو این کتگوری ولی سامسونگ معتمد تره. Sata رو هم بزار کنار. کلی M.2 روی برد داری که حیفه استفاده نکنی. اسکرچ دیسک دیگه برای SATA SSD هم گلوگاهه یه جورایی. بعللوه سیم کشی و بیریخت کردن کابل منیجمنت توی 2.5 اینچ دیگه از مد افتاده. کار دیوونه هایی مثل منه که هنوز میرن سراق ساتا!

رم چهارتا ماژول 32 گیگ بگیر فرکانس 3600 تایمینگ 16. خفن تر از اینم نرو توی فرکانس و تایمینگ چون تردریپر بچه بازی نیست و کنترلر مموری خوب عملا روش نشدنیه + 4 تا چیپلت هم داره. ارزش هزینه و ریسک رو نداره وگرنه هیچکس از رم 5100مگاهرتز یا CL14 بدش نمیاد ولی کو سی پی یوش که کششو داشته باشه؟ حتی 8 ماژول هم که فرمودی خوشگل ترن و باهات موافقم ولی جز استرس اضافی هیچ چیز دیگه ای به سیستم نمیدن در مقابل نصف این تعداد ماژول.

متسفانه به خاطر ساختار TRX و کلا پردازنده های وات بالا کولر های Air به سرعت زیر این CPU ها خیس آب (Soaked) میشن. یعنی برای پردازش های براست یا لحظه ای ایر کولر جوابشونو میده ولی برای مداوم یا مثلا ولکنی که یک دقیقه و بیشتر (پشت هم و بدون توقف) تو رندر باشن می بازن. واتر کولر های گردن کلفت مثل H170i و 360 ها این مشکل رو ندارن دلیلشم مشخصه. البته به شخصه موتقدم که اپن لوپ درست بسته بشه احتمال نشتیش از AiO کمتره. واتر کولر از هر نوعیش مثل بمب ساعتی میمونه یا نشتی میده یا پمپش از کار می افته ولی تو اپن لوپ میشه چند وقت به چند وقت باز کرد وضعیت تک تک عناصر رو بررسی کرد (بعلوه که سرگرمی جالبیه) حالا اینکه من مخالف هارد تیوبم و شوآف میدونمش نظر شخصیمه و اهمیتی نداره. ولی توی AiO شما تنها راه اجتناب از این مورد تعویض اون چند سال به چند ساله + هرچی تو جعبه هست همونه و نمیشه چیزی بهش اضافه کرد. تازه الان تکنولوژی اومده و احتمالا ویدئوشو دیدید که توی اپن لوپ دریل برمیدارن لوله هارو سوراخ میزنن یه قطره بیرون نمیریزه! چیزی که معلوم نیست کی AiO بهش برسه. شاید هیچ وقتم نرسه.

یه مبحث دیگه توی اپل لوپ خنک کردن کارت گرافیک و مادربرده. مخصوصا که 3090 پشت کارتش هم مموری داره و گاها تا 105 درجه هم میرن این چیپ ها همین حرارت زیاد به مرور ممکنه لحیم سردی برای کارت بیاره و مشکل EVGA سر هر کارتی بیاد ولی اینم شانسیه و بستگی داره چه لودی روی گرافیک بیفته و محیط کیس چقدر خنک باشه. مگه اینه کسی بک پلیت اکتیو بگیره که اون با آب خنک میشه و داستانش جداست.

کیس کورسیر اپسیدان و انتو الایت هم برای اپن لوپ و دو سیستمه پیشنهاد میشه. که شما نظرت روی هیچ کدوم از این دو مورد نیست تا اینجای کار. ببین اگه از 7000D خوشت اومد فکر نمیکنم بالاتر به کارت بیاد. jayztwocent داره سیستم شخصی خودشو تو این کیس میبنده تقریبا هم کانفیگش نزدیک شماست فقط اپن لوپشه.

پاور هم THOR یا 1600i جفتشون پاورای خوبین ولی کورسیر اگه سالمش دستت برسه که امامه. سیسونیک سگ کی باشه جلو فلکسترون؟ 😍

موسو کیبورد رو بنظرم یا همون G29 اینا که داری، لوجیتک کن یا کورسیر اگه خواستی یکی دوتا قطعه تو کیستم کورسیر برداری. برنداشو پیشنهاد میکنم غره قاطی نگیری. یکی نهایت دوتا برند کنار هم.

درمورد SLI الان یه مساله عشقی شده. و هیچ منطق دیگه ای نداره.

درمورد فرمون هم تراست مستر در برابر فنیتیک عددی نیست. Direct Drive یه چیز دیگس. پیشنهاد میکنم از لوجیتکی که داری، یهو بپری روی فنیتیک و بیخیال تراست مستر بشی. خوبی تراست مستر اینه که بعضی مدلاش تو ایران هست ولی فنیتیک رو باید سفارش بزاری.

باز موردی بود بفرما دوستان دیگه هم که هستن.

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

سلام علیرضا جان

تفاوت asus ryujin ورژن دومش با این ورژن موجود چیه؟

من میخواستم بخرم-الان دست نگه دارم؟کی میرسه؟

ممنون میشم از بین مادربردهای زید 3 نمونه مادربرد یهم معرفی کنید که واسه cpu59520x  همه جوره خوب باشه-مثلا اورکلاک یا ...

واینکه آیا اختلاف زیادی بینشون هست با این اختلاف قیمتشون؟

1-gigabyte x570 Aorus pro- or ---gigabyte x570 Aorus Elite
2-Asus x570 pro prime
3-asus B550 pro art

4-asus tuf gaming x570 plus

5-ASUS ROG Crosshair VIII HERO

6-ASUS ROG Strix X570 F Gaming

7-ASUS ROG Strix X570 ث Gaming

سلام

راستش هنوز نسخه دومش تست نشده که بخوام نظر بدم ولی چیزی که از الان مشخص هست تغییرات ظاهری و اضافه شدن متعلقات بیشتر و همچنین پشتیبانی از نسل جدید اینتل هست.

کولر هم احتمالا با ورود نسل 12 عرضه بشه.

درباره مادبرد من خودم رو بگم هیچ وقت مادربردی جز ایسوس نمیگیرم .

نه که بقیه بد باشن ولی من ایسوس رو  دوست دارم حالا ممکنه این دوست داشتنه یه جایی به خاطر برتری های فنی بره کنار و سراغ برند های دیگه برم ولی تو قطعه خاص مادربرد هیچ وقت رخ نمیده چون نرم افزار ها و رابط کاربریش رو دوست دارم.

درباره مادربرد ها به طور کلی مادربرد ها سه رده پایین رده میان رده بالا رده دارن.

تو سی پی یو های گرون قیمت و پر مصرف مادربرد های میان رده به بالا ( که در ایسوس میشه سری استریکس به بالا) کاملا جوابگو هستن حالا اینکه شما نیاز به کراسهیر داشته باشین تصمیم شخصیه مدار تغذیه قویتر ، پتانسیل اورکلاک بیشتر ، امکانات بهتر ، ظاهر بهتر

بدیهتا اگر اورکلاک کنین به دردتون میخورن ولی اگر بنا بر استفاده عادی بدون اورکلاک باشه یه مادربرد میان رده هم کاملا پاسخگو هست.

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

سلام

راستش هنوز نسخه دومش تست نشده که بخوام نظر بدم ولی چیزی که از الان مشخص هست تغییرات ظاهری و اضافه شدن متعلقات بیشتر و همچنین پشتیبانی از نسل جدید اینتل هست.

کولر هم احتمالا با ورود نسل 12 عرضه بشه.

درباره مادبرد من خودم رو بگم هیچ وقت مادربردی جز ایسوس نمیگیرم .

نه که بقیه بد باشن ولی من ایسوس رو  دوست دارم حالا ممکنه این دوست داشتنه یه جایی به خاطر برتری های فنی بره کنار و سراغ برند های دیگه برم ولی تو قطعه خاص مادربرد هیچ وقت رخ نمیده چون نرم افزار ها و رابط کاربریش رو دوست دارم.

درباره مادربرد ها به طور کلی مادربرد ها سه رده پایین رده میان رده بالا رده دارن.

تو سی پی یو های گرون قیمت و پر مصرف مادربرد های میان رده به بالا ( که در ایسوس میشه سری استریکس به بالا) کاملا جوابگو هستن حالا اینکه شما نیاز به کراسهیر داشته باشین تصمیم شخصیه مدار تغذیه قویتر ، پتانسیل اورکلاک بیشتر ، امکانات بهتر ، ظاهر بهتر

بدیهتا اگر اورکلاک کنین به دردتون میخورن ولی اگر بنا بر استفاده عادی بدون اورکلاک باشه یه مادربرد میان رده هم کاملا پاسخگو هست.

خیلی ممنونم بابت راهنمایی

اول واسه واتر کولر چون میکید واسه پشتیبانی از نسل جدید اینتل هستش من که ای ام دی میخرم نیازی هست منتظر بمونم یا نه؟

واسه مادربرد حالا از برند ایسوس مدل tuf gaming یا pro prime از لحاظ پرفورمنس خیلی تفاوت دارن با کراسهیر؟چون قیمت کراسهیر خیلی بالاس

نهایتش مجبورم اگه بین ۲ تامادربرد بالایی انتخاب نشد x570 e gaming رو انتخاب کنم

یا کلا سمت pro prime یا tuf gaming نرم؟

ولی شاید تا ۴/۴ اورکلاک‌ کنم 5950x رو 

لینک به دیدگاه

در ۵ ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

خیلی ممنونم بابت راهنمایی

اول واسه واتر کولر چون میکید واسه پشتیبانی از نسل جدید اینتل هستش من که ای ام دی میخرم نیازی هست منتظر بمونم یا نه؟

واسه مادربرد حالا از برند ایسوس مدل tuf gaming یا pro prime از لحاظ پرفورمنس خیلی تفاوت دارن با کراسهیر؟چون قیمت کراسهیر خیلی بالاس

نهایتش مجبورم اگه بین ۲ تامادربرد بالایی انتخاب نشد x570 e gaming رو انتخاب کنم

یا کلا سمت pro prime یا tuf gaming نرم؟

ولی شاید تا ۴/۴ اورکلاک‌ کنم 5950x رو 

وقتی میگن از نسل 12 اینتل پشتیبانی میکنه بعیده از نسل جدید amd پشتیبانی نکنه.

اگر سوکت amd قرار باشه عوض بشه و شما نسل جدید بخواین بگیرین طبیعتا واترکولر نسل جدید بگیرین بنظرم بهتر باشه.

تاف و پرایم رو برای رایزن 9 توصیه نمیکنم شخصا یعنی حتی اگر اورکلاک هم نکنین بهتره سراغشون نرین.

اگر محدودیت بودجه داریم توصیه من برای شما همون x570 e gaming هست.

مادربرد قدرتمندیه و به نسبت قیمتش ارزش خرید بسیار بالایی داره.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

وقتی میگن از نسل 12 اینتل پشتیبانی میکنه بعیده از نسل جدید amd پشتیبانی نکنه.

اگر سوکت amd قرار باشه عوض بشه و شما نسل جدید بخواین بگیرین طبیعتا واترکولر نسل جدید بگیرین بنظرم بهتر باشه.

تاف و پرایم رو برای رایزن 9 توصیه نمیکنم شخصا یعنی حتی اگر اورکلاک هم نکنین بهتره سراغشون نرین.

اگر محدودیت بودجه داریم توصیه من برای شما همون x570 e gaming هست.

مادربرد قدرتمندیه و به نسبت قیمتش ارزش خرید بسیار بالایی داره.

بله کاملا حق با شماست

حالا اگه بحث سلیقه تو مادربرد نباشه-مادربرد gigabyte x570 Aorus Elite رو باز نگیرم؟مثلا هم واسه اورکلاک و کلا همه جوره ارزش داره یا نه به نسبت asus e gaming؟تو رنج 7 تا 12 تومن پیشنهادتون فقط e gaming هستش؟

بنظرتون من الان 5950x بگیرم یا وایسم نسل جدید بیاد؟حدودا چقدر طول میکشه نسل جدید؟

و بیشتر ترسی که دارم واسه وضعیت دلاره-اگه بدونم ریزشی هست اصلا عجله ای واسه خرید سیستم جدید ندارم

حدودا نسل جدید 5950x از نظر قیمت و پرفورمنس چقد با ابن سی پی یو متفاوته؟

بنظرتون به نسبت اختلاف قیمت 5950x و 5900x ارزش کدومیکی بیشتره؟و اینکه اختلافشون تو زمان رندر زیاهده یا جزییه؟

خیلی ممنونم بابت راهنمایهای مفیدتون🙏

ویرایش شده توسط رضا موسوی
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

بنده هم با پیشنهاد دوستان موافق ام .

فقط بنا به تجربه ای که دارم / بنده اصلا" پاور ایسوس رو پیشنهاد نمیدم.

( جدیدا" گزارش های خرابیش به شدت بالا رفته / جدا از اونم هیچ برتری خاصی به نسبت بهترین پاور های دنیا الخصوص CorsAir و EVGA نداره Seasonic و EnerMax هم به شدت تو دنیا کمیابه )

لینک به دیدگاه

در ۱۴ ساعت قبل، Devileytion گفته است :

به! علی آقای گل. اصل حالت چطوره؟

یه نکته قبل از اینکه دوستان بیان و عنوان کنن بگم. اونم اینکه که با اومدن LGA1700 از هر دو برند اینتل و AMD هرچی پیسی هست جلوشون آپسلیت میشه. حالا هرچی بودجه برای بستن سیستم بیشتر میشه، این فاصله پر رنگ تره. پس اگه میتونی صبر کنی فعلا دست نگه دار.

اما من فرض رو میزارم روی اینکه همین الان میخوای سیستم تهیه کنی.

من بودم 3970 بر میداشتم هرچند اگه انتخابت 3990یا95 هست که فبها. خیلی هم خوب. دلیل قانع کننده ای برای 3970 ندارم جز اینکه OBS تهش 32هسته پشتیبانی میکنه! 😁

مادربرد عالیه انتخابت. البته من تو بودجه بالای 200 میلیون به X599 هم فکر میکنم اگه اون PCIe gen5 و DDR5 رو که بالا گفتم بیخیال شم. فقط هم به خاطر کلاس و تک بودنش به ذهنم خطور کرد. برد 6 کانال رم! 🤩

کارت گرافیک (درمورد اپن لوپ صحبت میکنیم) من پیشنهادم سری LC استریکس هست.

M.2 هم خوبه. هرچند اکثر برندا نزدیک به همن تو این کتگوری ولی سامسونگ معتمد تره. Sata رو هم بزار کنار. کلی M.2 روی برد داری که حیفه استفاده نکنی. اسکرچ دیسک دیگه برای SATA SSD هم گلوگاهه یه جورایی. بعللوه سیم کشی و بیریخت کردن کابل منیجمنت توی 2.5 اینچ دیگه از مد افتاده. کار دیوونه هایی مثل منه که هنوز میرن سراق ساتا!

رم چهارتا ماژول 32 گیگ بگیر فرکانس 3600 تایمینگ 16. خفن تر از اینم نرو توی فرکانس و تایمینگ چون تردریپر بچه بازی نیست و کنترلر مموری خوب عملا روش نشدنیه + 4 تا چیپلت هم داره. ارزش هزینه و ریسک رو نداره وگرنه هیچکس از رم 5100مگاهرتز یا CL14 بدش نمیاد ولی کو سی پی یوش که کششو داشته باشه؟ حتی 8 ماژول هم که فرمودی خوشگل ترن و باهات موافقم ولی جز استرس اضافی هیچ چیز دیگه ای به سیستم نمیدن در مقابل نصف این تعداد ماژول.

متسفانه به خاطر ساختار TRX و کلا پردازنده های وات بالا کولر های Air به سرعت زیر این CPU ها خیس آب (Soaked) میشن. یعنی برای پردازش های براست یا لحظه ای ایر کولر جوابشونو میده ولی برای مداوم یا مثلا ولکنی که یک دقیقه و بیشتر (پشت هم و بدون توقف) تو رندر باشن می بازن. واتر کولر های گردن کلفت مثل H170i و 360 ها این مشکل رو ندارن دلیلشم مشخصه. البته به شخصه موتقدم که اپن لوپ درست بسته بشه احتمال نشتیش از AiO کمتره. واتر کولر از هر نوعیش مثل بمب ساعتی میمونه یا نشتی میده یا پمپش از کار می افته ولی تو اپن لوپ میشه چند وقت به چند وقت باز کرد وضعیت تک تک عناصر رو بررسی کرد (بعلوه که سرگرمی جالبیه) حالا اینکه من مخالف هارد تیوبم و شوآف میدونمش نظر شخصیمه و اهمیتی نداره. ولی توی AiO شما تنها راه اجتناب از این مورد تعویض اون چند سال به چند ساله + هرچی تو جعبه هست همونه و نمیشه چیزی بهش اضافه کرد. تازه الان تکنولوژی اومده و احتمالا ویدئوشو دیدید که توی اپن لوپ دریل برمیدارن لوله هارو سوراخ میزنن یه قطره بیرون نمیریزه! چیزی که معلوم نیست کی AiO بهش برسه. شاید هیچ وقتم نرسه.

یه مبحث دیگه توی اپل لوپ خنک کردن کارت گرافیک و مادربرده. مخصوصا که 3090 پشت کارتش هم مموری داره و گاها تا 105 درجه هم میرن این چیپ ها همین حرارت زیاد به مرور ممکنه لحیم سردی برای کارت بیاره و مشکل EVGA سر هر کارتی بیاد ولی اینم شانسیه و بستگی داره چه لودی روی گرافیک بیفته و محیط کیس چقدر خنک باشه. مگه اینه کسی بک پلیت اکتیو بگیره که اون با آب خنک میشه و داستانش جداست.

کیس کورسیر اپسیدان و انتو الایت هم برای اپن لوپ و دو سیستمه پیشنهاد میشه. که شما نظرت روی هیچ کدوم از این دو مورد نیست تا اینجای کار. ببین اگه از 7000D خوشت اومد فکر نمیکنم بالاتر به کارت بیاد. jayztwocent داره سیستم شخصی خودشو تو این کیس میبنده تقریبا هم کانفیگش نزدیک شماست فقط اپن لوپشه.

پاور هم THOR یا 1600i جفتشون پاورای خوبین ولی کورسیر اگه سالمش دستت برسه که امامه. سیسونیک سگ کی باشه جلو فلکسترون؟ 😍

موسو کیبورد رو بنظرم یا همون G29 اینا که داری، لوجیتک کن یا کورسیر اگه خواستی یکی دوتا قطعه تو کیستم کورسیر برداری. برنداشو پیشنهاد میکنم غره قاطی نگیری. یکی نهایت دوتا برند کنار هم.

درمورد SLI الان یه مساله عشقی شده. و هیچ منطق دیگه ای نداره.

درمورد فرمون هم تراست مستر در برابر فنیتیک عددی نیست. Direct Drive یه چیز دیگس. پیشنهاد میکنم از لوجیتکی که داری، یهو بپری روی فنیتیک و بیخیال تراست مستر بشی. خوبی تراست مستر اینه که بعضی مدلاش تو ایران هست ولی فنیتیک رو باید سفارش بزاری.

باز موردی بود بفرما دوستان دیگه هم که هستن.

ایمان جان سلام

خوبی دادا ؟

یه دنیا ممنونم بابت اطلاعات کاملی که اینجا شریک شدی باهامون

واقعا لذت بردم . کیف کردم

در مورد صبر کردن برای سیستم جدید خیلی فکر کردم

آخرش هم به این نتیجه رسیدم که صبر کنم

راستش حیفه اینقدر هزینه و زحمت بشه بعد به قول شما سیستم بروز نباشه

در مورد ssd هم چشم

همه رو M.2 میگیرم

در مورد رم کاملا متوجه شدم چی میگی

در مورد کیس 7000d خوشم اومد ازش جالبه که تا الان ندیده بودمش

پاور هم الان 1500i دارم نظر خودمم رو باز رو کورسیر هست و ایندفعه 1600i

موس و کیبورد قبلا هم لاجیتک داشتم هم ریزر هم کورسیر

بین این 3 تا برند موندم میخوام همه رو از یه برند بگیرم باز هم تحقیق میکنم

در مورد sli کاملا دست گزاشتی رو اصل مسئله

قلبم میگه sli بکنم عقلم میگه نکنم دقیقا همون مسئله عشقه

در مورد فرمون هم چشم باز هم تحقیق میکنم

میمونه اوپن لوپ

پس نظر شما اینه که اوپن بگیرم 

راستش چون یکم شخصیت وسواسی دارم واسه همین از نشتی میترسم

ایر رو که طبق فرمایش شما بیخیالش میشم

میمونه اوپن و کلوز لوپ

اوپن لوپ چی رو پیشنهاد میدی ؟

فکر کنم باید از اونور بگیرم

باز هم دمت گرم

خیل خیلی لطف کردی که وقت گراشتی اونم اینهمه

در 2 ساعت قبل، invoker گفته است :

درود دوست عزیز

بنده هم با پیشنهاد دوستان موافق ام .

فقط بنا به تجربه ای که دارم / بنده اصلا" پاور ایسوس رو پیشنهاد نمیدم.

( جدیدا" گزارش های خرابیش به شدت بالا رفته / جدا از اونم هیچ برتری خاصی به نسبت بهترین پاور های دنیا الخصوص CorsAir و EVGA نداره Seasonic و EnerMax هم به شدت تو دنیا کمیابه )

آقا سلام

ممنونم از لطفتون

کلا نمیدونم ایسوس پاور هاش رو خودش میزنه یا سفارشی هستن!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خدارو شکر که همه چیز روشن بود. پاور های ROG ایسوس رو سیسونیک میزنه که برند بسیار مطرح و عالی هست. درمورد خرابی های پیش اومده در مورد ایسوس به خاطر OPP بالا به جهت حفظ قطعات سیستم خود پاور میسوزه مثل گیگابایت نیست یه گرافیک 3080 رو هم با خودش ببره. اون OPP بالا هم معمولا زیر دست ماینرا داستان میشه. من خودم که 850 ثور دارم یه 1200 ثور هم اومد زیر دستم و هر دو زیر تست های فریکی آزمایشگاه ما جون سالم بدر بردن.

در مورد اپن لوپ شما میتونی یه لیک تستر بگیری که خیالت راحت باشه قبل از کولانت ریختن توی لوپت، بازم خواستی صد در صد مطمئن باشی از اون درب مخزن های اکتیو که با ایجاد خلاء نتنها مانع نشتی میشه، بلکه شما میتونی خلاف جاذبه زمین لوپت رو پرکنی + در صورت کوچک ترین نشتی حتی موقع خاموش بودن سیستم متوجه لیک بشی و اقدام کنی یا برعکسش وقتی سیستم روشنه و پای سیستم نیستی در صورت نشتی سیستم رو خاموش کنه.

در مورد برند اپن لوپ هم خوبیش اینه که چون استانداردی رو همه رعایت میکنن میتونی برندای مختلف رو با هم مخلوت کنی و هرچی دوست داری ببندی. هرکدوم که حال میکنی. چون اکثرانشونم خوبن. جز اونایی که تماما چینین. مثلا EK یا Alphacool به ترتیب رومانیایی و آلمانی هستن ولی به خاطر QC خوب و R&D قوی حسابی توی این ضمینه جلو افتادن. در عوض Bitspower باکیفیت و XSPC بریتانیا هردو به دلیل تنبلی بروزرسانی/تنوع محصول کم، این اواخر حضور کمرنگی تو بازار پیدا کردن.

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

پاور هم الان 1500i دارم نظر خودمم رو باز رو کورسیر هست و ایندفعه 1600i

داش با این تفسیر که دیگه حرفی نیس ... الان قشنگ باید این پاور شمارو رو سفید کرده باشه / غیر از اینه !؟

CORSAIR AX1600i در حال حاظر امارات 2200 درهم قیمتشه ! که در نوبه خودش عالیه !

بنظم اگه قرار بر این باشه سیستم آوپن لوپ باشه کیس 7000D شاهکار به تمام معناس ...

ولی بصورت آماده CORSAIR OBSIDIAN بی نظیره !

راستی در خصوص مادربرد من نظر شمارو به سری شاهکار گیگابایت Xtreme جلب میکنم که در طول تاریخ رو دست نداشته !!!

فقط شاید کمی قیمتش بالا باشه و یا تو بازار داخلی کمیاب ...

3090 های ایسوس هم طراحیشون عینه داستان 40 ساله پرایده اصلا" چنگی به دل نمیزنن به نسبت سری AORUS گیگابایت !

( به قول یه دوستی کسی که سیستمش از رنج 100 میگذاره باید رخ وحشی داشته باشه )

https://uae.microless.com/product/gigabyte-trx40-aorus-xtreme-strx-trx40-fins-array-heatsink-16-3-phases-infineon-digital-vrm-gen-4-aic-with-4-x-m-2-nvme-intel-wifi-6-intel-dual-10gbe-lan-xl-atx-trx40-aorus-xtreme/

لینک به دیدگاه

در ۵۳ دقیقه قبل، invoker گفته است :

داش با این تفسیر که دیگه حرفی نیس ... الان قشنگ باید این پاور شمارو رو سفید کرده باشه / غیر از اینه !؟

CORSAIR AX1600i در حال حاظر امارات 2200 درهم قیمتشه ! که در نوبه خودش عالیه !

بنظم اگه قرار بر این باشه سیستم آوپن لوپ باشه کیس 7000D شاهکار به تمام معناس ...

ولی بصورت آماده CORSAIR OBSIDIAN بی نظیره !

فدای شما

از 1500i بینهایت راضیم واسه همین فکر کنم انتخابم 1600i باشه

در مورد کیس هم یک دل نه صد دل عاشق 1000d شدم

جالبیش اینه که اگر این 1000d رو بگیرم باید 18 تا فن rgb هم بگیرم که اندازه یه کیس فقط پول اونا میشه

البته ناگفته نمونه که شدیدا فن بازم

الان 900d دارم که توش 11 تا NZXT AER دارم

الان داشتم اوپن لوپ ها رو میدیدم واقعا ترسیدم

اوپن لوپ کار من نیست

من فوبیای نشتی دارم

البته ناگفته نمونه که قبلا که اوپن مد نبود من یبار بستم 

اتفاقا نشتی هم نداشت فقط چون یکم تنبلم واسه همین دیگه فکر نکنم حوصله اوپن مجدد داشته باشم😁

فکرکنم یدونه NZXT Z73 360mm بگیرمو خودم رو خلاص کنم

در 46 دقیقه قبل، invoker گفته است :

راستی در خصوص مادربرد من نظر شمارو به سری شاهکار گیگابایت Xtreme جلب میکنم که در طول تاریخ رو دست نداشته !!!

فقط شاید کمی قیمتش بالا باشه و یا تو بازار داخلی کمیاب ...

3090 های ایسوس هم طراحیشون عینه داستان 40 ساله پرایده اصلا" چنگی به دل نمیزنن به نسبت سری AORUS گیگابایت !

( به قول یه دوستی کسی که سیستمش از رنج 100 میگذاره باید رخ وحشی داشته باشه )

https://uae.microless.com/product/gigabyte-trx40-aorus-xtreme-strx-trx40-fins-array-heatsink-16-3-phases-infineon-digital-vrm-gen-4-aic-with-4-x-m-2-nvme-intel-wifi-6-intel-dual-10gbe-lan-xl-atx-trx40-aorus-xtreme/

اتفاقا تو نت زدم 3090 لیکوئید کولد

واسم گیگا رو آورد

باید طبق فرمایش شما بوردهای گیگا رو هم یه نگاهی بندازم

فقط یه مشکلی میمونه که اینه که پردازنده بدون بورد فروش نمیره 

لینک به دیدگاه

در ۱۳ دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است :

فدای شما

جالبیش اینه که اگر این 1000d رو بگیرم باید 18 تا فن rgb هم بگیرم که اندازه یه کیس فقط پول اونا میشه

اوپن لوپ کار من نیست

من فوبیای نشتی دارم

اتفاقا نشتی هم نداشت فقط چون یکم تنبلم واسه همین دیگه فکر نکنم حوصله اوپن مجدد داشته باشم😁

واسم گیگا رو آورد

صحبت کارت لیکویید کول شد.

من یه دونه 3090 کینگ پین آکبند دستمه دیگه لیمیتد ادیشن تر خاص تر ازین کارت نداریم😄 تو بالاترین سرعت کلاک ها کاملا پایدار و دمای تمام کامپوننت ها از خود چیپ اصلی گرفته تا مموری ها در بهترین سطح ممکن از سکوت کارت هم که نگم 

کارت لیمیتد ادیشنی که اگر بگم قویترین کولینگ استوک رو بین تمام کارت های گرافیک دنیا داره اغراق نکردم ...

ترکیب یه رادیاتور 360 مسی  به همراه لوپ طراحی شده توسط کمپانی asatek و یک عدد فن روی خود کارت باز هم به همراه هیت سینک تماما مسی و سه بایوس متفاوت برای اورکلاک های فوق سنگین و یه صفحه نمایش oled برای نمایش اطلاعات کارت و...

اگر تمایل به خرید داشتین بهم پیام بدین

Amazon.com: EVGA GeForce RTX 3090 K|NGP|N Hybrid Gaming Graphics Card -  24G-P5-3998-KR : Electronics

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است :

فدای شما

اوپن لوپ کار من نیست

من فوبیای نشتی دارم

واسم گیگا رو آورد

خب با توجه به این توضیحات پس سمت آوپن لپ نری بهتر ... :D

در خصوص کیس بنظرم یه بحث 50/ 50 بصورت سلیقه ای هستش . که هم قشنگ باشه هم ایده ال و ...

اگه اشتباه نکنم NZXT Kraken Z73 نمیتونه کامل سی پی یو TR4 رو بپوشونه !

با خرید 3090 لیکوئید کولد آماده از برند های معتبر شدیدا" موافق ام.

اشکالی نداره میتونم واستون از امارات تهیه اش کنم.

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۶/۱۲ در 14:59، Santa Cruise گفته است :

دوستان سلام

برادر، برای 3995WX باید مادربردی با سوکت SWRX8 تهیه کنی. مثلا مادربرد ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI سازگاری داره با اون پردازنده.

اما مادربرد Zenith II Extreme سوکت TRX40 داره، نهایت میتونی 3990X رو نصب کنی. (مدلهای Threadripper Pro پشتیبانی نمیشه روی این مادربرد)

ضمنا سیستم های ورک استیشن یا HEDT مثل تردریپر کلا" بدرد گیم نمیخوره، من با 3990X بازی کردم صادقانه افتضاح بود یه FPS ثابت نداشتم. شما با یه پلتفرم Mainstream مثل رایزن 5000 یا حتی نسل 11 اینتل میتونی FPS خیلی بیشتر و مناسبتری بگیری. چون گیم نمیتونه از این پردازنده ها استفاده بهینه کنه، این پردازنده ها هم با هدف گیمینگ ساخته نشدند. مگر اینکه اولویت شما گیمینگ نباشه، اونوقت با HEDT گیم زدن، یه بحث دیگه است.

یه مشکلی که عموما این پردازنده ها دارند، حالا چه 3990X یا 3995X، اینه که کولر خوب واسشون گیر نمیاد. (هرچند خدا رو شکر کولر های مورد پشتیبانی هر دو با هم سازگار هستند.)

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

برادر، برای 3995WX باید مادربردی با سوکت SWRX8 تهیه کنی. مثلا مادربرد ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI سازگاری داره با اون پردازنده.

اما مادربرد Zenith II Extreme سوکت TRX40 داره، نهایت میتونی 3990X رو نصب کنی. (مدلهای Threadripper Pro پشتیبانی نمیشه روی این مادربرد)

ضمنا سیستم های ورک استیشن یا HEDT مثل تردریپر کلا" بدرد گیم نمیخوره، من با 3990X بازی کردم صادقانه افتضاح بود یه FPS ثابت نداشتم. شما با یه پلتفرم Mainstream مثل رایزن 5000 یا حتی نسل 11 اینتل میتونی FPS خیلی بیشتر و مناسبتری بگیری. چون گیم نمیتونه از این پردازنده ها استفاده بهینه کنه، این پردازنده ها هم با هدف گیمینگ ساخته نشدند. مگر اینکه اولویت شما گیمینگ نباشه، اونوقت با HEDT گیم زدن، یه بحث دیگه است.

یه مشکلی که عموما این پردازنده ها دارند، حالا چه 3990X یا 3995X، اینه که کولر خوب واسشون گیر نمیاد. (هرچند خدا رو شکر کولر های مورد پشتیبانی هر دو با هم سازگار هستند.)

آرمین جان سلام

خوبین داداش گلم ؟

در مورد ساپورت نشدن 3995wx تو ایسوس زنیت اصلا و ابدا اطلاع نداشتم

حتما در این مورد تحقیق میکنم. خیلی خیلی ممنونم

در مورد FPS گیمینگ روی HEDT هم راستش کم کم دارم به این نتیجه که فرمودین میرسم

استفاده من 50 - 50 هست ینی هم گیم و هم طراحی سه بعدی

اتفاقا تو یوتوووب کلی چرخیدم و اون عدم FPS ثابت رو دیدم

خوب

آرمین جان پیشنهاد شما چی هست ؟

البته فعلا گفتم صبر کنم برای ddr5 و نسل جدید

ینی شما میفرمایین برم رو پلتفرم Mainstream و نه تردریپر یا زئوس ؟

باز هم ممنونم که قابل دونستین و اینجا تشریف آوردین

در 8 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

آرمین جان سلام

خوبین داداش گلم ؟

خوب

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه مورد دیگه هم که هست فروش دست دوم قطعات هست

الان من یدونه 3950x دارم که میخواستم بفروشم

آقا برا این مشتری پیدا نشد

من میترسم تردریپر یا زئوس بگیرم اونوقت دیگه عمرا مشتری برا قطعات گیر بیاد

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است :

دقیقا" منم تو فکر همینم ... بی شک تو فروشش ادم به مشکل میخوره !!!

بنظرم اگه بری سمت AMD Ryzen 9 5900X گزینه هوشمندانه تری باشه. و هیچ مشکل خاصی هم واسه فروشش در آینده نداری

و شایدم کلی سود کنی و ارزش پولت بهتر حفظ بشه به نسبت خرید Threadripper یا ...

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

آرمین جان سلام

خوبین داداش گلم ؟

خوب

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ممنون دادا، شما خوبی؟

ببین در حال حاضر بهترین گزینه 5950X هست، که راهکار مناسب برای طراحی و گیمه. اما این قضیه عدم فروش در زمان آینده متاسفانه گریبانگیر قطعات AMD هستش. یعنی شما چه گرافیک و چه پلتفرم AMD بخرید، در آینده موقع فروشش به سختی میخوری. سه تا دلیل هم داره این موضوع، یکی اینه که خود AMD نسل بعدی که میده بیرون، بشدت نسل قبل رو تخفیف میده، و حسابی تو سرش میخوره، دوم اینکه بحث احتمال خرابی پردازنده هاش مطرحه، و سوم اینکه بر عکس هیاهو های بسیار در ایران، در عمل AMD خواهان کمی در بازار داره. بنابراین اگرچه در حال حاضر با موجودی فعلی 5950X گزینه برتره برای کار شما، اما خریدش به هیچ وجه اقتصادی نیست.

در مورد نسل آینده اینتل، ظاهرا 12900K از 5950X قوی تره یا در حد همونه. این 2 نکته درش هست، یکی اینکه معلوم نیست کی موجود میشه، دوم اینکه معلوم نیست با چه قیمتی قراره این پردازنده تو پاچه مردم فرو بره. همیشه هم وقتی یه پردازنده پرچمدار اینتل میاد، راحت دو سه برابر MSRP قیمت میخوره. بعدش که تولید بالا رفت عادی میشه. پس همون اول نمیشه خریدش و باید صبر کرد. در مورد نسل 12 بدیش اینه یه سال دیگه نسل 13 میاد، که خوب یعنی عمر کوتاهی داره. در مورد DDR5 مشخص نیست مدلهای اولیه چقدر جالب باشن یادت باشه وقتی DDR4 اومد مدلهای اولیه اش 2133 مگاهرتز بودن و اون موقع همه به فرکانس 2400 مگاهرتز میگفتن WOW، الان شما رم 2400 بهت بدن، میندازی تو سطل آشغال. رمها همیشه نسل های اولشون، ظرف یکی دو سال به سرعت معمولی و عادی میشه. بنابراین خیلی واسه DDR5 که قراره زمستون بیاد به بازار من هیجان زده نیستم. اما برای DDR5 که 2 سال دیگه میاد به بازار، قطعا فاصله کارایی بسیار متفاوت خواهد بود.

با این اوصاف، من خودم برای خودم اگر پول داشتم یه 11900K با Hero و 3090 میگرفتم، ولی من طراحی خاصی ندارم. بیشتر تبدیل ویدیو دارم که هر پردازنده ای کارمو راه میندازه. ولی اگر شما پروژه جدی طراحی داری، سراغ 5950X بری منطقی تره چون هم توبازی موفقه و هم تو پردازش های موازی.

در مورد تردریپر هم، بله، مثل پلتفرم های AMD، فروشش سخته، ومعمولا شرکت ها دنبالش هستند، نه کاربران عادی کامپیوتر.

لینک به دیدگاه

در ۳۲ دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

ممنون دادا، شما خوبی؟

ببین در حال حاضر بهترین گزینه 5950X هست، که راهکار مناسب برای طراحی و گیمه. اما این قضیه عدم فروش در زمان آینده متاسفانه گریبانگیر قطعات AMD هستش. یعنی شما چه گرافیک و چه پلتفرم AMD بخرید، در آینده موقع فروشش به سختی میخوری. سه تا دلیل هم داره این موضوع، یکی اینه که خود AMD نسل بعدی که میده بیرون، بشدت نسل قبل رو تخفیف میده، و حسابی تو سرش میخوره، دوم اینکه بحث احتمال خرابی پردازنده هاش مطرحه، و سوم اینکه بر عکس هیاهو های بسیار در ایران، در عمل AMD خواهان کمی در بازار داره. بنابراین اگرچه در حال حاضر با موجودی فعلی 5950X گزینه برتره برای کار شما، اما خریدش به هیچ وجه اقتصادی نیست.

در مورد نسل آینده اینتل، ظاهرا 12900K از 5950X قوی تره یا در حد همونه. این 2 نکته درش هست، یکی اینکه معلوم نیست کی موجود میشه، دوم اینکه معلوم نیست با چه قیمتی قراره این پردازنده تو پاچه مردم فرو بره. همیشه هم وقتی یه پردازنده پرچمدار اینتل میاد، راحت دو سه برابر MSRP قیمت میخوره. بعدش که تولید بالا رفت عادی میشه. پس همون اول نمیشه خریدش و باید صبر کرد. در مورد نسل 12 بدیش اینه یه سال دیگه نسل 13 میاد، که خوب یعنی عمر کوتاهی داره. در مورد DDR5 مشخص نیست مدلهای اولیه چقدر جالب باشن یادت باشه وقتی DDR4 اومد مدلهای اولیه اش 2133 مگاهرتز بودن و اون موقع همه به فرکانس 2400 مگاهرتز میگفتن WOW، الان شما رم 2400 بهت بدن، میندازی تو سطل آشغال. رمها همیشه نسل های اولشون، ظرف یکی دو سال به سرعت معمولی و عادی میشه. بنابراین خیلی واسه DDR5 که قراره زمستون بیاد به بازار من هیجان زده نیستم. اما برای DDR5 که 2 سال دیگه میاد به بازار، قطعا فاصله کارایی بسیار متفاوت خواهد بود.

با این اوصاف، من خودم برای خودم اگر پول داشتم یه 11900K با Hero و 3090 میگرفتم، ولی من طراحی خاصی ندارم. بیشتر تبدیل ویدیو دارم که هر پردازنده ای کارمو راه میندازه. ولی اگر شما پروژه جدی طراحی داری، سراغ 5950X بری منطقی تره چون هم توبازی موفقه و هم تو پردازش های موازی.

در مورد تردریپر هم، بله، مثل پلتفرم های AMD، فروشش سخته، ومعمولا شرکت ها دنبالش هستند، نه کاربران عادی کامپیوتر.

فدای شما آرمین جان

بینهایت ممنونم

بازهم بیشتر تحقیق میکنم و در نهایت با اجازتون باز هم مزاحمتون میشم

لینک به دیدگاه

نقل قول

دوم اینکه بحث احتمال خرابی پردازنده هاش مطرحه،

درود

ارمین جان منظورت از این جمله دقیقا چیه  یعنی پردازنده های amd زودتر میسوزند من خودم 5900 دارم الان و به شدت هم راضی هستم مخصوصا توی گیم با مین b 550 e  راگ استریکس ایسوس 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...