رفتن به مطلب

عدم شناسایی icue v4 از دیوایس های قدیمی(عاشقان کورسیر پاسخگو باشن😁)

rahmanshahi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان سلام، وقت بخیر، خوبید انشاالله؟

آقا من یه ست کورسیر شامل کولر، موس و هدست دارم

برای کنترل اینا نیاز به برنامه icue هست همونطور که میدونین، ولی مشکل اینجاس ورژن جدید برنامه icue یعنی ۴ از هدست که قدیمی هست دیگه پشتیبانی نمیکنه، ورژن قدیمی icue یعنی ۳ هم از موس پشتیبانی نمیکنه، هردو ورژن از کولر پشتیبانی میکنن و مشکلی نداره ولی مشکل هدست و موس هست.

راهی برای این مشکل وجود داره؟

Headset corsair void rgb wireless

Mouse sabre rgb pro champion series 

Cooler icue h150i elite capellix

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من icue 4 رو فک کنم باهاش کار کردم، اگه درایو هر دستگاه دیگه ای هم نصب شده باشه، توی لیستش میاد،

روی سیستمی که فقط رم کورسیر داشت، icue نصب کردم، فقط رم رو میشناخت، ولی بعد از نصب درایو aura lightning (برنامه aura نه، فقط درایو) تمام اجزای مادربرد و هدر های مادربرد هم به برنامه icue اضافه شد.

درایو نورپردازی هدست رو پیدا کنید و نصب کنید، باید توی ورژن4 هم اضافه بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۹ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درایو نورپردازی هدست رو پیدا کنید و نصب کنید، باید توی ورژن4 هم اضافه بشه

اصل ماجرا برای هدست و شناساییش اینه که قابلیت های اصلیش مثل صدای دالبی و اکولایزر ها فعال بشن، که در نبود و شناخته نشدن توسط برنامه عملا هدست به صورت استریو و بدون قابلیت های اصلیش کار میکنه که هیچ فایده نداره، درایورش نصب میشه توسط خود ویندوز و کاملا شناسایی میشه اما icue v4 شناساییش نمیکنه و توی داشبورد برای کنترل نمیاره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فروم کورسیر چیزی نگفتن؟

متسفانه منم این مشکل رو با لاجیتک دارم. کیبورد و گیم بوردم نرم افزار LGS میخوان، موس و هدستم نرم افزار Ghub، بد بختی اینجاست که اسپیکرUSB RGB و وبکمم بین این دوبرنامه مشترکن و توی هر دو شناخته میشن و تداخل دارن (گه گدار قطعو وصل میشن)!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۴۵ دقیقه قبل، Devileytion گفته است :

فروم کورسیر چیزی نگفتن؟

متسفانه منم این مشکل رو با لاجیتک دارم. کیبورد و گیم بوردم نرم افزار LGS میخوان، موس و هدستم نرم افزار Ghub، بد بختی اینجاست که اسپیکرUSB RGB و وبکمم بین این دوبرنامه مشترکن و توی هر دو شناخته میشن و تداخل دارن (گه گدار قطعو وصل میشن)!

والا اینقدر عجیب غریب مینویسن و اینقدرررر من زبانم خوبهههه خخخ که اصلا متوجه نشدم، ولی فکر کنم یارو جواب یک نفر که این مشکل رو داشت داده بود و گفته بود ورژن جدید از دیوایس های قدیمی پشتیبانی نمیکنه و شما باید نسخه جدید هدست رو خریداری کنین 😑😑 که واقعا شرمنده کرده بود با این راه حلش

لینک به دیدگاه

فیرم ویر دیوایس هاتون آپدیت شده ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۵ دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است :

فیرم ویر دیوایس هاتون آپدیت شده ؟

بله، به آخرین ورژن 

جالب اینجاس، ورژن خود برنامه icue از ورژن 3.37.140 که آخرین ورژن نسخه ۳ هست دیگه اتوماتیک به نسخه ۴ آپدیت نمیشه و نسخه ۴ رو باید جدا دانلود و نصب کنیم.

لینک به دیدگاه

تیکت بزنین پشتیبانی کورسیر احتمالا باید کمکتون کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۱ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

تیکت بزنین پشتیبانی کورسیر احتمالا باید کمکتون کنن

ممنون، میزنم ببینم جواب میدن یا نه

لینک به دیدگاه

در ۴ ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

بله، به آخرین ورژن 

جالب اینجاس، ورژن خود برنامه icue از ورژن 3.37.140 که آخرین ورژن نسخه ۳ هست دیگه اتوماتیک به نسخه ۴ آپدیت نمیشه و نسخه ۴ رو باید جدا دانلود و نصب کنیم.

درود 

اگه اتوماتیک ابدیت نشده ، یعنی کدهای نرم افزاری تغییر کرده و این سخت افزار دیگه پشتیبانی نمیکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۳ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

درود 

اگه اتوماتیک ابدیت نشده ، یعنی کدهای نرم افزاری تغییر کرده و این سخت افزار دیگه پشتیبانی نمیکنه.

دقیقا، یه بنده خدایی توی ردیت نوشته پس من الان یه هدست خریدم که از رده خارج شده و دیگه پشتیبانی نمیشه؟؟؟ (همراه با مقداری نقل و نبات)

حالا تیکت زدم به کورسیر ببینم جوابی میدن یا نه 

لینک به دیدگاه

خیلی جالبه

از کورسیر بعید هست این کار

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

دوستان کارشناس کورسیر لطف کردن جواب دادن، که واقعا زحمت کشیدن، دفعه اول که راهنمایی ادد کردن دیوایس رو فرستادن 😑 دفعه دوم هم یه لینک فرستادن که توش لیستی نوشته شده بود از دیوایس هایی که فقط و فقط از ورژن ۴به بالا پشتیبانی میکنن، که توی لیستش یک مدل موس بود و اونم دقیقا موس بنده بود 😃 زیبا نیست؟ من زیر و بم این موس رو قبل خرید در اوردم، درباره همه چیزش تحقیق کردم، ولی ۱ درصد هم به همچین موضوعی فکر نکردم، خلاصه آقای کورسیر به زور میخواد دیوایس های جدیدش رو بکنه تو پاچه ملت، هدست من از نظر خصوصیات اصلی هیچ فرقی با مدل های جدیدش نمیکنه درایور ها دقیقا یکی هستن، فقط جدیداش رو برداشته خوشگل کرده، اما با این ترفند نرم افزاری مجبور میکنن بری جدیده رو بخری، بخاطر همینه من با تعصب داشتن روی برند یا شرکت مخالف هستم، همشون لنگه همن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...