رفتن به مطلب

مشکل rgb کیس z5 surena

Unhappy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

کیس بنده z5 surena هست و کانکتور rgb اون 6 پین هست بنده قصد تهیه ایر کولر gammaxx gte rgb  دارم ولی کانکتور rgb  فن ایر کولر 4 پین راهی هست که بشه 4 پین به 6 پین وصل کرد؟ 

عکس زیر کانکتور فن های کیس بنده هست 

a05e5e34b5f0dc7862aa78710fe7358e.webp.thumb.jpg.f874d563d4afa7cf27bbd9ec55b7a265.jpg

و عکس زیر کانکتور فن gammaxx gte 

jst-4-pin-rgb-connector-female.thumb.jpg.014b3bc76ab48e27b9e6be244807bc88.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۲۰ دقیقه قبل، Unhappy گفته است :

سلام دوستان

کیس بنده z5 surena هست و کانکتور rgb اون 6 پین هست بنده قصد تهیه ایر کولر gammaxx gte rgb  دارم ولی کانکتور rgb  فن ایر کولر 4 پین راهی هست که بشه 4 پین به 6 پین وصل کرد؟ 

عکس زیر کانکتور فن های کیس بنده هست 

a05e5e34b5f0dc7862aa78710fe7358e.webp.thumb.jpg.f874d563d4afa7cf27bbd9ec55b7a265.jpg

و عکس زیر کانکتور فن gammaxx gte 

jst-4-pin-rgb-connector-female.thumb.jpg.014b3bc76ab48e27b9e6be244807bc88.jpg

کنترلر کیس z5 از مدل argb هست و نمیشه این مدل کانکتور رو بهش وصل کرد

لینک به دیدگاه

تمامی فن های 4argb پین هستن ولی فن های گرین علاوه بر 4 پین argb دو پین اضافه شده تا برق جدا از پاور نگیره بعدش هم داریور rgb کیس من تا 9 عدد فن ساپورت میکنه و هیچ فن در بازار نیست که مثل فن های خود کیس پین rgb و برق فن کنار هم باشه 

پس چه دلیلی داره که 9 تا فن ساپورت کنه

لینک به دیدگاه

در ۱۱ دقیقه قبل، Unhappy گفته است :

تمامی فن های 4argb پین هستن ولی فن های گرین علاوه بر 4 پین argb دو پین اضافه شده تا برق جدا از پاور نگیره بعدش هم داریور rgb کیس من تا 9 عدد فن ساپورت میکنه و هیچ فن در بازار نیست که مثل فن های خود کیس پین rgb و برق فن کنار هم باشه 

ممکنه بعدا پک فن مشابه کیس شما رو وارد کنند. اونوقت بتونید بخرید. فعلا پک فن مشابه کیس شما موجود نیست.

الان کیس من کولر مستره، تا 9 تا جایگاه هارد دیسک و 4 تا جایگاه SSD ساپورت میکنه اما فقط همراهش 2 تا براکت هارد و 2 تا براکت اس اس دی وجود داشت. از سال 96 منتظرم براکت های ماژولارش وارد کشور بشه.

شما هم یه چند سالی صبر بفرمایید قطعات اضافی کیس شما شاید وارد بشه.

لینک به دیدگاه

در ۲۱ دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

شما هم یه چند سالی صبر بفرمایید قطعات اضافی کیس شما شاید وارد بشه

مورد مشابه 6 پین وارده شده ولی همراه درایور که بنده نیاز ندارم 

لینک به دیدگاه

در ۱۶ دقیقه قبل، Unhappy گفته است :

مورد مشابه 6 پین وارده شده ولی همراه درایور که بنده نیاز ندارم 

خوب الان چیکار باید کرد؟ :D

دادا منم خیلی چیزا میخوام ولی موجود نیست دیگه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Unhappy گفته است :

قبلش یه"چه دلیلی داره که" دیگه وجود داره!

"چه دلیلی داره که کیس گرین بخریم؟" :) (جنس چینی ریمارک وقتی 2 برابر قیمت به دست مصرف کننده میرسه......!!!!!)

تمام کیس هاش غیر استاندارد و الکیه، من هر چی کیس گرین گرفتم، یه جایی ورقه ش تاب داشته یا یه جاییش خوب چفت نمیشده. z5 این کنترلر های فنش هم افتضاح تر! وقتی به مادربرد وصل میکنید و روی m/b sync میذارید، دستور رنگ های argb به هم ریخته به فن ها میرسه و رنگ هارو قاطی نشون میده! من امتحان کردم فقط زمانی که 2 تا فن به کنترلر وصله حالت m/b sync درست عمل میکنه! وقتی شد 3 تا فن، باید دور m/b sync رو خط کشید(بعد جالبه کنترلر 9 تا جای فن داره!!!!!)این کیس هم که رو خودش 4 تا فن داره! کلی حالت های نورپردازی زیبا که میتونست از مادربرد و همگام با قطعات دیگه به فن ها برسه، از بین میره!

من تو کل عمرم فقط یه کیس x3+ گرین بوده که سیستم توش اسمبل کردم و راضی بودم، بقیه کیس هاش واقعا تو ذوق آدم میزنه. هر مدلیش یه جاییش میلنگه.

در 1 ساعت قبل، Unhappy گفته است :

کانکتور های argb سه پین هستند

اون 6 پین کنترلر، 3 پینش مربوط به بخش argb و 3 پینش هم برای برق فن ها باید باشه

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

قبلش یه"چه دلیلی داره که" دیگه وجود داره!

"چه دلیلی داره که کیس گرین بخریم؟" :) (جنس چینی ریمارک وقتی 2 برابر قیمت به دست مصرف کننده میرسه......!!!!!)

بی زحمت یک کیس برند دیگه رو مثال بزن با قیمت خودش به دست مصرف کننده برسه.... منتظرم.

تمام کیس هاش غیر استاندارد و الکیه، من هر چی کیس گرین گرفتم، یه جایی ورقه ش تاب داشته یا یه جاییش خوب چفت نمیشده.

نه بابا.. خوب چرا مرجوع نکردی؟ چون کیسی که خراب باشه رو باید مرجوع کرد و یکی که سالمه جاش گرفت.

z5 این کنترلر های فنش هم افتضاح تر! وقتی به مادربرد وصل میکنید و روی m/b sync میذارید، دستور رنگ های argb به هم ریخته به فن ها میرسه و رنگ هارو قاطی نشون میده! من امتحان کردم فقط زمانی که 2 تا فن به کنترلر وصله حالت m/b sync درست عمل میکنه! وقتی شد 3 تا فن، باید دور m/b sync رو خط کشید. (بعد جالبه کنترلر 9 تا جای فن داره!!!!!)این کیس هم که رو خودش 4 تا فن داره! کلی حالت های نورپردازی زیبا که میتونست از مادربرد و همگام با قطعات دیگه به فن ها برسه، از بین میره!

من Z5 نداشتم اما کنترلرش رو تست و بررسی کردم و خودم هم الان دارمش. یعنی وقتی کیس Z6 رو بررسی کردم اونجا با کنترلرش ور رفتم و باهاش کار کردم. کیس Z5 هم همون کنترلر ARGB رو داره که کیس Z6 داره. این کنترلر مجدد در پک فن سه تایی گرین هم استفاده شده و جوابشو پس داده.

در مورد m/b Sync که فرمودین این ویدیو تست خودمه با این کنترلر که روی اینستای خودم گذاشتم:

https://www.instagram.com/tv/B9J12M8F3J3/?utm_source=ig_web_copy_link

بدون نقص و هیچ ایرادی در کیفیت و خروجی، تمامی رنگ ها و تمامی افکت های Mystic Light رو که اصلا هم تعدادش کم نیست کاملا درست نمایش داد.

اگر کنترلر شما خرابه یا خراب شده، یا خراب بوده، مرجوع کنید به گارانتی. دلیل نمیشه چون مال شما خراب بوده کل محصول رو زیر سوال ببرید.

من تو کل عمرم فقط یه کیس x3+ گرین بوده که سیستم توش اسمبل کردم و راضی بودم، بقیه کیس هاش واقعا تو ذوق آدم میزنه. هر مدلیش یه جاییش میلنگه.

اتفاقا به نظرم X3 اصلا جالب نبود.

من حالا این کیس ها رو یا خودم داشتم و یا برای بقیه داخلشون اسمبل کردم:

OC STATION

ORAMAN

PARS

PARS EVO

Z3 Crystal Red + Z3 Crystal Green

X6 Challenger

Z1

Striker

Z4 (که تاحالا بیش از 12 مرتبه خریداری کردم، 11 بارش برای دوستان و یکیش برای خودم که هنوز پیشمه.)

-------------------------------

این کیس ها رو هم خودم نخریدم اما دستم بوده و توش اسمبل کردم و کیس های خوبی بودند:

Z6

G2

ARIA

میون این مواردی که بوده، چه از اونهایی که خودم برای خودم خریدم، یا مواردی که برای دوستان و شرکت ها اسمبل کردم، هیچ کدوم مشکلی نداشتند. صرفا یک مورد کیس Crystal سبز داشتم که پیچ پنل شیشه ایش خراب بود که همون فردا صبحش کیس رو مرجوع کردم و یکی دیگه جاش گرفتم صحیح و سالم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

بی زحمت یک کیس برند دیگه رو مثال بزن با قیمت خودش به دست مصرف کننده برسه.... منتظرم.

درود آقا آرمین

درسته هیچ برندی با قیمت درست به دست مصرف کننده نمیرسه، اما دیگه ورقه تاب دار و پنل های کج و کوله ندارن و همه چیشون خوب توی هم چفت میشه، قبل عید یدونه z2 گرفتم، درش اصلا باز نمیشد!!!! خیلیه کیس نو دربش اصلا باز نشه، بخاطر اینکه ورق گونیا نبود و پین های بالا و پایین، تنگ افتاده بودن تو جاشون!

نه بابا.. خوب چرا مرجوع نکردی؟ چون کیسی که خراب باشه رو باید مرجوع کرد و یکی که سالمه جاش گرفت.

موردی که من باهاش مشکل داشتم، افکت های argb و چند رنگ بود.

2 تا کیس z5 رو امتحان کردم، هر دو همینجوری بودن و از همکارا هم پرسیدم، گفتن که کنترلر های گرین کلا با مادربرد ها ناسازگاری داره و درست عمل نمیکنه(شاید ورژن جدید بیرون داده باشه که مشکل رفع شده باشه، اما اینکه مشکل از بیخ مربوط به کنترلر کیس های z5 بوده بهم ثابت شدست)

بدون نقص و هیچ ایرادی در کیفیت و خروجی، تمامی رنگ ها و تمامی افکت های Mystic Light رو که اصلا هم تعدادش کم نیست کاملا درست نمایش داد.

افکت های تک رنگ رو درست نشون میده، افکت های argb و چند رنگ رو خراب نشون میده، افکت داخل ویدئو یه تک رنگ در لحظه هست. روی مود rainbow بذارید احتمالا متوجه میشید منظور من از بهم ریخته بودن چیه، مثلا وسط اون طیف رنگی، یه ال ای دی رنگش سفید بود، یکی قهوه ای!(جالبه قهوه ای تقریبا هیچ جایی توی مود rainbow نداره!) بعد پرش داشت و حرکت رنگ ها اصلا نرم نبود

پس با این اوصاف من باید خیلی بد شانس باشم که بین تمام کیس های سالم و درجه 1 گرین، دقیقا همونی که ورقه ش تاب داره و پنلش کجه به من افتاده :)

خودم اول از همه x2 داشتم، پنل روی سقفش کلا الا کلنگ بود، یه طرفو میاوردی جا میزدی، اون طرفش میزد بالا و صاف واینمیستاد! خلاصه همه ی اینا هم که بشه باهاش کنار اومد، اینی که به اسم تولید ایرانی به دست مصرف کننده میرسه، اصلا قابل پوشش نیست!

من گرین رو یه زمانی میپرستیدم، ولی این چند وقته بدجوری بازار رو ریخته بهم، قیمت پاور هاش هم که محشره!!! دیروز پاور کولر مستر 700 bronze v2 رو ارزون تر از دی ماه 99 که دلار 20 تومن شده بود خریدم!(اون موقع 2800 و دیروز 2500 گرفتم، لازم به ذکره قیمت 2800 دقیقا مربوط به 1 هفته قبل از انفجار کریپتو و سر به فلک کشیدن دوباره قیمت پاور بوده) بعد پاور های گرین همچنان قیمتاش داره میره بالا و هر روز داره یه لیست قیمت میده! 480 eud که شهریور با دلار 30 تومن قیمتش 1.100 بود، الان شده 1900   !!!!! چرا؟! گرین که به عنوان برند ایرانی فعالیت داره و محدودیت های کمتری برای عرضه به بازار داره! آواژنگ همیشه کالا هاش نسبت به قیمت دلارش، بیشترینه! یعنی قیمت اون پاور هم که من گرفتم، مطمئنا بیشتر از ارزشش بوده.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم یه کیس کورسیر 1000D خریدم پارسال بعد که با تانک از روش رد شدم دیدم دیگه به پرواز در نمیاد و تو هوا معلق نمیمونه، تماس گرفتم ساپرت سایتش با C130 اومدن فرودگاه مهرآباد یه نوشو بهم دادن یه Corsair One هم روش گذاشتن که از دلم در بیاد ولی دیگه دیر شده بود من دلم چرک بود از این برند. خلاصه اصلا از کورسیر راضی نیستم. چیه برندش وقتی تو ایران یه شو روم نداره کالاهاشو از نزدیک ببینی؟

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود آقا آرمین

درسته هیچ برندی با قیمت درست به دست مصرف کننده نمیرسه، اما دیگه ورقه تاب دار و پنل های کج و کوله ندارن و همه چیشون خوب توی هم چفت میشه، قبل عید یدونه z2 گرفتم، درش اصلا باز نمیشد!!!! خیلیه کیس نو دربش اصلا باز نشه، بخاطر اینکه ورق گونیا نبود و پین های بالا و پایین، تنگ افتاده بودن تو جاشون!

موردی که من باهاش مشکل داشتم، افکت های argb و چند رنگ بود.

2 تا کیس z5 رو امتحان کردم، هر دو همینجوری بودن و از همکارا هم پرسیدم، گفتن که کنترلر های گرین کلا با مادربرد ها ناسازگاری داره و درست عمل نمیکنه(شاید ورژن جدید بیرون داده باشه که مشکل رفع شده باشه، اما اینکه مشکل از بیخ مربوط به کنترلر کیس های z5 بوده بهم ثابت شدست)

والا خدا رو شکر دست من که تاحالا کیس ورق تابدار و پنل های کج و کوله نرسیده. نمیدونم احتمالا تو دو تا دنیای کاملا موازی زندگی میکنیم. مثلا من تو دنیایی هستم که اگر کیس گرین میخرم از فروشگاه ها سالم در میاد. اما شما تو دنیایی هستی که وقتی میخری همه اش کج و کوله در میاد.

یا مثلا کنترلر ARGB که من سال 98 تست کردم و سالم بوده، با همون کنترلر ARGB که پارسال تست کردم و سالم بوده، با همون کنترلری که امسال دستم رسیده و سالم بوده، یه دفعه برای من آپدیت شده، ولی برای شماها آپدیت نشده. مثلا همکار شما کنترلر های کیس های گرینش با مادربردهاشون یه دفعه ناسازگار در میاد، اما تو دنیای من کنترلر کیس های گرینم با گیگابایت و ایسوس و MSI سازگار در میاد.

کلا آره والا، به حق چیزای عجیب و غریب.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...