رفتن به مطلب

ایجاد ایمیج خام از ویندوز

Saeed1980
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود.
میخام از سه ویندوز XP ،  و 7 و 10 - ایمیج ریست شده بگیرم که روی سیستم جدیدم ریکاور کنم و فقط درایورهاشو نصب کنم.
قبلا یه زمانی deploy برای xp و ۷ (با هزار مشکل و دردسر) انجام داده بودم اما الان یادم نیست و رفرانس مطلبو هم گم کردم و نحوه سرچ مطلب رو هم بلد نیستم.
میشه لطفاً برای این سه نوع متفاوت ویندوز -: نحوه deploy کردن و سپس ایمیج خام گرفتن رو برام ، منبع معرفی کنید یا راهنمایی م کنید؟

دعاتون میکنم.مرسی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من با paragon disk manager این کارو انجام میدم

ویندوز رو با تمام برنامه ها و بدون نصب درایور یکبار نصب کردم، بعد بکاپ گرفتم

نرم افزار paragon رو به صورت win pe هم بوتیبل کردم و راحت ریکاوری میشه کرد(فقط یکم بخش ریکاوریش گیج کننده بود)

نسخه winpe رو ازینجا میتونید بگیرید و با rufus بوتیبل کنید

https://www.softgozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=700&Title=Paragon-Hard-Disk-Manager-17-Advanced-17-13-1-WinPE-Edition-HD-Manager-15-Premium-BootCD-macOS

برنامه پاراگون رو هم که با سرچ ساده میشه گیر اورد.

نحوه بکاپ گرفتنش هم رابط ساده ای داره و برنامه رو ببینید متوجه میشید چه جوری از ویندوز و پارتیشن های بوتش بکاپ بگیرید(طبیعتا قبلش ویندوز رو حاضر و اماده و بدون درایور باید نصب کنید)

برای ریستور کردن هم اون سه نقطه رو بزنید و با import فایل job مربوط به ایمیج رو بزنید، بعد دوباره به صورت تصویری مشخصه، درایو های مقصد برای بازگردانی رو انتخاب میکنید و تمام. یه گزینه adjust OS هم داره که اخر کار میزنید تا ویندوز با سخت افزار جدید مچ بشه

image.thumb.png.0cdf78da9577f10f8fa24663d3c24973.png

فقط قبلش درایو مقصد رو باید از بخش operations(سمت چپ منوی سوم) اماده کنید(به کل یک درایو رو فرمت کنید یا یه پارتیشن با حجم مناسب آماده کنید)

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

با sysprep باید اینکارو کنی، سرچ کن راهش رو پیدا میکنی

لینک به دیدگاه

در ۲۶ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است :

بهترینش Acronis True Image است. صد درصد تضمینی.

اینو دارم و همیشه استفاده میکنم.منظورم در حالتیه که الان دارم و ویندوزها با تمامی مستقلات و درایورها نصبن ، میخام از بابت منابع مادربرد و ... پالایش بشه تا برد جدید و ضمایم نصب شه ،همون که دوستمون گفتن ، sysprep که deploy گفته میشه منظورمه.

در 55 دقیقه قبل، Mehrdad.93 گفته است :

با sysprep باید اینکارو کنی، سرچ کن راهش رو پیدا میکنی

آره دوست عزیز این واژه رو یادمه یه زمانی برای xp سرچ کرده بودم و همون deploy کردن ، یادم نمیومد ذ کاری میکردم واژه ش، دستت طلا ،و گرنه بله سرچ میکنم.ممنون.

در 1 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

من با paragon disk manager این کارو انجام میدم

ویندوز رو با تمام برنامه ها و بدون نصب درایور یکبار نصب کردم، بعد بکاپ گرفتم

نرم افزار paragon رو به صورت win pe هم بوتیبل کردم و راحت ریکاوری میشه کرد(فقط یکم بخش ریکاوریش گیج کننده بود)

نسخه winpe رو ازینجا میتونید بگیرید و با rufus بوتیبل کنید

https://www.softgozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=700&Title=Paragon-Hard-Disk-Manager-17-Advanced-17-13-1-WinPE-Edition-HD-Manager-15-Premium-BootCD-macOS

برنامه پاراگون رو هم که با سرچ ساده میشه گیر اورد.

نحوه بکاپ گرفتنش هم رابط ساده ای داره و برنامه رو ببینید متوجه میشید چه جوری از ویندوز و پارتیشن های بوتش بکاپ بگیرید(طبیعتا قبلش ویندوز رو حاضر و اماده و بدون درایور باید نصب کنید)

برای ریستور کردن هم اون سه نقطه رو بزنید و با import فایل job مربوط به ایمیج رو بزنید، بعد دوباره به صورت تصویری مشخصه، درایو های مقصد برای بازگردانی رو انتخاب میکنید و تمام. یه گزینه adjust OS هم داره که اخر کار میزنید تا ویندوز با سخت افزار جدید مچ بشه

image.thumb.png.0cdf78da9577f10f8fa24663d3c24973.png

فقط قبلش درایو مقصد رو باید از بخش operations(سمت چپ منوی سوم) اماده کنید(به کل یک درایو رو فرمت کنید یا یه پارتیشن با حجم مناسب آماده کنید)

منظورم در حالتیه که الان دارم و ویندوزها با تمامی مستقلات و درایورها نصبن ، میخام از بابت منابع مادربرد و ... پالایش بشه تا برد جدید و ضمایم نصب شه ،همون که دوستمون گفتن ، sysprep که deploy گفته میشه منظورمه.

لینک به دیدگاه

ضمن تشکر ،از همه دوستانی که جواب های مختلفی ارائه کردند؛

لازمه که ناچارا به تفصیل توضیح بدم شرایطو؛

بنده باندل قدیمی (سی پی یو و رم و برد) رو اخیرا فروختم و باندل جدید گرفتم.

با خصوصیات سخت افزاری سیستم قبلی ، سه ویندوز xp،۷ ، و ۱۰ روی هارد دیسک دارم و البته بکاپ هم دارم.

میخاستم قبل از فروش ، از هر سه ویندوز ، ایمیج خام بگیرم با برنامه ها شون و بدون درایور - که الان روی سیستم جدید کپی (ریکاور) کنم و فقط بماند نصب درایورهای سیستمی مادربرد- که از بد ماجرا ،خریدار عجله داشت برای ارسال ، و هول شدم و بالکل یادم رفت.

(قبلا گذشته های دور ، همین کار رو برای xp با sysprep انجام داده بودم و با برنامه هاش و بدون درایور ، منتقل کرده بودم به سیستم جدیدتر که البته الان مراحلشو یادم نیست، برای ۷ و ۱۰ اینکار رو انجام ندادم تا حالا).

الانم که سیستم قبلی رو ندارم که sysprep انجام بدم و ایمیح خام بگیرم و این تاپیک رو زدم.

حالا چند سوال !!! که لطف کنید بیزحمت با شماره شون جواب بفرمایید که دونه دونه شون جواباش برام مهمه.

آقا هر چند مبتدی نیستم تو مساله بکاپ ، اما 
۱) الان هاردمو حاوی ویندوز ۱۰ -۷- یا ایکس پی (که با باندل قبلی استفاده میکردم) بزنم به سیستم جدید ،اصلا امکان بالا اومدن دارن یا نه ؟ -صفحه آبی میده یا نمیده؟ Safe Mode براش کار میکنه یا نمیکنه؟ خودم میتونم تو محیط Safe درایورهای سیستمی حذف کنم ؟ آموزشی داره یا نداره؟

۲) بکاپ از هر سه ویندوز دارم (با آکرونیس ۲۰۱۳)  و مختص باندل و سخت افزار قبل هست. خب وقتی سخت افزار قبلی رو فروختم ،و ویندوز هم با سخت افزار جدید دیگه بالا نیاد، sysprep هم که امکانش نیست.درست فکر میکنم ؟

۳) باندلمو تو ایسام فروختم و به طرف پیام دادم که پس بفرست با هزینه خودم ، بکاپ صفر بگیرم دوباره بفرستم برات که میگه:
(((می تونی هارد کامپیوترتو وصل کنی به سیستم جدیدت . از تویه بایوس تنظیم کنی که ویندوزه قبلیت بوت بشه . و هر بکاپی بخوای ازش بگیری.)))
خب اینکه باز میشه همون صحبتهای بالا که گفتم!
این که پیامدش همون صفحه آبی میشه ، چه بکاپی دیگه؟ چی میگه چطور؟

۴) میگه اگر نمیتونی و بلد نیستی (خخخ) کنسل کنم و پس بدم ، عجله دارم لنگ کارامم و ...
بگم پس بده ؟که با خیال راحت اون بکاپ هامو بگیرم و دوباره بزارم برا فروش؟ (از بس هولم کرد که زود بفرست یادم رفت وگرنه در نظر داشتم انجام بدم و این همه دردسر شد بدمصب)

ویرایش شده توسط Saeed1980
تصحیح
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۱ دقیقه قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است :

ضمن تشکر ،از همه دوستانی که جواب های مختلفی ارائه کردند؛

لازمه که ناچارا به تفصیل توضیح بدم شرایطو؛

بنده باندل قدیمی (سی پی یو و رم و برد) رو اخیرا فروختم و باندل جدید گرفتم.

با خصوصیات سخت افزاری سیستم قبلی ، سه ویندوز xp،۷ ، و ۱۰ روی هارد دیسک دارم و البته بکاپ هم دارم.

میخاستم قبل از فروش ، از هر سه ویندوز ، ایمیج خام بگیرم با برنامه ها شون و بدون درایور - که الان روی سیستم جدید کپی (ریکاور) کنم و فقط بماند نصب درایورهای سیستمی مادربرد- که از بد ماجرا ،خریدار عجله داشت برای ارسال ، و هول شدم و بالکل یادم رفت.

(قبلا گذشته های دور ، همین کار رو برای xp با sysprep انجام داده بودم و با برنامه هاش و بدون درایور ، منتقل کرده بودم به سیستم جدیدتر که البته الان مراحلشو یادم نیست، برای ۷ و ۱۰ اینکار رو انجام ندادم تا حالا).

الانم که سیستم قبلی رو ندارم که sysprep انجام بدم و ایمیح خام بگیرم و این تاپیک رو زدم.

حالا چند سوال !!! که لطف کنید بیزحمت با شماره شون جواب بفرمایید که دونه دونه شون جواباش برام مهمه.

آقا هر چند مبتدی نیستم تو مساله بکاپ ، اما 
۱) الان هاردمو حاوی ویندوز ۱۰ -۷- یا ایکس پی (که با باندل قبلی استفاده میکردم) بزنم به سیستم جدید ،اصلا امکان بالا اومدن دارن یا نه ؟ -صفحه آبی میده یا نمیده؟ Safe Mode براش کار میکنه یا نمیکنه؟ خودم میتونم تو محیط Safe درایورهای سیستمی حذف کنم ؟ آموزشی داره یا نداره؟

۲) بکاپ از هر سه ویندوز دارم (با آکرونیس ۲۰۱۳)  و مختص باندل و سخت افزار قبل هست. خب وقتی سخت افزار قبلی رو فروختم ،و ویندوز هم با سخت افزار جدید دیگه بالا نیاد، sysprep هم که امکانش نیست.درست فکر میکنم ؟

۳) باندلمو تو ایسام فروختم و به طرف پیام دادم که پس بفرست با هزینه خودم ، بکاپ صفر بگیرم دوباره بفرستم برات که میگه:
(((می تونی هارد کامپیوترتو وصل کنی به سیستم جدیدت . از تویه بایوس تنظیم کنی که ویندوزه قبلیت بوت بشه . و هر بکاپی بخوای ازش بگیری.)))
خب اینکه باز میشه همون صحبتهای بالا که گفتم!
این که پیامدش همون صفحه آبی میشه ، چه بکاپی دیگه؟ چی میگه چطور؟

۴) میگه اگر نمیتونی و بلد نیستی (خخخ) کنسل کنم و پس بدم ، عجله دارم لنگ کارامم و ...
بگم پس بده ؟که با خیال راحت اون بکاپ هامو بگیرم و دوباره بزارم برا فروش؟ (از بس هولم کرد که زود بفرست یادم رفت وگرنه در نظر داشتم انجام بدم و این همه دردسر شد بدمصب)

درود

فکر کنم بی خیال این دردسر ها باشید و ویندوز و برنامه هارو روی سیستم جدید از نو نصب کنید، خیلی بهتر باشه

وقتی همزمان xp 7 10 داشتید، یعنی بایوس non-uefi بوده، باندل مقصد چی هست؟؟؟ نصب ویندوز non-uefi روی باندل های جدید نا سازگاری های خودشو داره.

اما سوالاتتون:

1-معمولا بالا میاد، اما برخی موارد بلو اسکرین مربوط به درایو گرافیک میده که هیچ جوره بدون وجود گرافیک و بایوس کانفیگ قبلی، نمیشه وارد ویندوز شد. اگر هم وارد شد، تنها کاری که نیازه، ddu و نصب درایور های جدید هست

2-همون paragon رو نسخه winpe بوت کنید، توی find and adjust OS ویندوز قبلی رو با سخت افزار جدید مچ میکنه و درایور های مورد نیاز و بدون کاربرد رو شناسایی و پاک/نصب میکنه

3-بازم ممکنه بلو اسکرین بده یا ممکنه بالا بیاد

4-اول هم گفتم جای این همه دردسر، روی کانفیگ جدید ویندوز های جدید و درست نصب کنید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

فکر کنم بی خیال این دردسر ها باشید و ویندوز و برنامه هارو روی سیستم جدید از نو نصب کنید، خیلی بهتر باشه

وقتی همزمان xp 7 10 داشتید، یعنی بایوس non-uefi بوده، باندل مقصد چی هست؟؟؟ نصب ویندوز non-uefi روی باندل های جدید نا سازگاری های خودشو داره.

اما سوالاتتون:

1-معمولا بالا میاد، اما برخی موارد بلو اسکرین مربوط به درایو گرافیک میده که هیچ جوره بدون وجود گرافیک و بایوس کانفیگ قبلی، نمیشه وارد ویندوز شد. اگر هم وارد شد، تنها کاری که نیازه، ddu و نصب درایور های جدید هست

2-همون paragon رو نسخه winpe بوت کنید، توی find and adjust OS ویندوز قبلی رو با سخت افزار جدید مچ میکنه و درایور های مورد نیاز و بدون کاربرد رو شناسایی و پاک/نصب میکنه

3-بازم ممکنه بلو اسکرین بده یا ممکنه بالا بیاد

4-اول هم گفتم جای این همه دردسر، روی کانفیگ جدید ویندوز های جدید و درست نصب کنید.

جوابهام به شما ، توضیحاتم و سوالاتم با شماره هاشون مشخصه، مطالعه بفرمایید لطفاً.
و طبق معمول جواب سوالاتم با شماره هاشون لطفاً.

-- بله بایوس تا حالا همیشه روی Legacy بوده ،چون همه شون مسلمه که MBR هستن.البته Boot Loader ندارن ، چون با برنامه بوتیبل Acronis Disk Director ، دستی Active Partition رو تغییر میدم ،و ویندوزهای مختلف رو میارم بالا.

-- با تغییر نحوه بوت مادربرد ، از Legacy به UEFİ و بر عکس و تغییر Active Partition توسط آکرونیس فوق الذکر ، ویندوزها رو به حالت های مختلف و متفاوت میتونم بوت کنم .
  »سوال ۱) چرا دیگه ناسازگاری باندل های جدید باشه؟

-- باندل مقصد،متغیر هست ، فعلا باندل اقتصادی İntel H510 با i3 10100 به شکل آکبند دارم و بازش نکردم چون نظرم تغییر کرده و جدیدا در نظر دارم، اینو هم بفروشم ( همین فروم هم فروش گذاشتم اتفاقا) و برم سمت  AMD b550 با Ryzen 3 4300GE.

-- برام جای سواله که چطور ویندوز ممکنه بالا بیاد در شرایطی که منابع سیستمی مادربرد (بعدش گرافیک) بالکل متفاوت با Resource های سیستم قبلی هست.
»سوال ۲) حتما و همیشه بالا میاد در این شرایط یا معمولا بالا میاد؟ درصد لطفاً حدودی؟
وگرنه درایور گرافیک در xp مساله نیست و گرافیک قدیمی رو دارم و میزنم رو سیستم.درایور کرافیک در ۷ یادم نیست که درایور گرافیک مجزا نصبه یا فقط درایور گرافیک آنبرده.ویندوز  ۱۰ هم که تحت شرایط ارفاق، زیاد مهم نیست و نصب از نو بشکل UEFİ میشه انجام داد با قبول زحمت!
» سوال ۳) پس ممکنه ۷ رو نتونم بالا بیارم با اوصاف بالا که گفتم؟

» سوال ۴) آیا روی این قابلیت عالی Find and Adjust OS برنامه پاراگون (که اطلاع نداشتم) میشه مانور داد و منظورم اینکه ، اطمینان کنم که بعد از ریکاور ویندوزها توسط Acronis ( پسوند .tib) ، و با بوت Paragon ، این تنظیمات اعمال بشه و هر سه ویندوز خصوصا xp و ۷ ، بالا بیایند و درایورهای جدید رو نصب کنم؟ اگر بشه که این راه حل اول و آخره که؟؟؟

-- آره ۱۰ رو از نو نصب کردن میصرفه البته بشکل جایگزین با ویندوز ۱۱ که تا پاییز در راهه، و uefi و نصب مابقی چیزا.ولی اون دو تای ۷ و xp نه دیگه مصیبته ،چون رو اون دوتا کلی برنامه های قدیمی دارم که فایلهای برنامه شون دستم نیست از طرفی آپدیت هاشون تا زمان اتمام ساپورت شون ، بروز هستند چه آپدیت های ویندوزی چه آپدیت های Framework و بقیه مواردشون.

» سوال ۵) تکراری جهت تاکید : Find and Adjust چند درصد امیدوار باشم؟  و باندل فروخته شده مو پس نگیرم. و گرنه پس بگیرم و همون sysprep اعمال کنم و بکاپ از هر سه ویندوز بگیرم ، و فروش از نو بزارم در ایسام.

« سوال ۶) و  آخر در قالب خواهش: میتونم لطفاً آیدی تلگرامتونو موقتا داشته باشم ؟ که بعد از خرید باندل نهایی ای ام دی، با اعمال این روشها و گزارش کار به شما، قدم به قدم جلو بریم لطفاً؟ اجرتون یا با خدا یا با کمیسیون ،در خدمتم .

مرسی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۷ ساعت قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است :

1-تا امتحان نکنید معلوم نمیشه. هر مدل مادربرد یه جوریه و نمیشه قطعی گفت. ولی بردی هم دیدم که اصلا قابلیت نصب ویندوز non-uefi نداشته باشه. اون آکرونیس رو هم من نمیدونم ساز و کارش چجوریه

2-زیاد این کار رو امتحان کردم، تک و توک پیش اومده که روی سیستم جدید بالا نیاد و بلو اسکرین بده، بررسی هم کردم ارور از درایو گرافیک بوده(ولی فکر نمیکنم ربطی به گرافیک داشته باشه). بازم باید امتحان کنید

3-بازم نیاز به امتحان داره

4-من یه ویندوز خام 10 uefi نصب کردم و بکاپ گرفتم، اون سیستم مبدا ای که ویندوز روش نصب کردم درایو شبکه ش realtek بوده، روی بعضی سیستم ها که شبکه شون اینتل هست، وقتی اون ویندوز رو ریستور میکنم، شبکه شناسایی نمیشد و باید دستی درایور میزدم، ولی اون adjust os مشکل رو حل کرد. تا جایی هم که میدونم، paragon حتی قابلیت تبدیل ویندوز legacy به uefi هم داره.

5-من تابحال همیشه ازش جواب گرفتم

6-در صورت نیاز خصوصی در خدمتم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

1-تا امتحان نکنید معلوم نمیشه. هر مدل مادربرد یه جوریه و نمیشه قطعی گفت. ولی بردی هم دیدم که اصلا قابلیت نصب ویندوز non-uefi نداشته باشه. اون آکرونیس رو هم من نمیدونم ساز و کارش چجوریه

2-زیاد این کار رو امتحان کردم، تک و توک پیش اومده که روی سیستم جدید بالا نیاد و بلو اسکرین بده، بررسی هم کردم ارور از درایو گرافیک بوده(ولی فکر نمیکنم ربطی به گرافیک داشته باشه). بازم باید امتحان کنید

3-بازم نیاز به امتحان داره

4-من یه ویندوز خام 10 uefi نصب کردم و بکاپ گرفتم، اون سیستم مبدا ای که ویندوز روش نصب کردم درایو شبکه ش realtek بوده، روی بعضی سیستم ها که شبکه شون اینتل هست، وقتی اون ویندوز رو ریستور میکنم، شبکه شناسایی نمیشد و باید دستی درایور میزدم، ولی اون adjust os مشکل رو حل کرد. تا جایی هم که میدونم، paragon حتی قابلیت تبدیل ویندوز legacy به uefi هم داره.

5-من تابحال همیشه ازش جواب گرفتم

6-در صورت نیاز خصوصی در خدمتم

یه جوابهای فان ولی در عین حال گاها واقعیت بهتون بگم که شاید براتون جالب باشه.

با عذر ، بنده معمولا بندشانس و  خرشانسم ( نمونه ش همین فروش برد با فراموش کردن ایمیج گیری.)  

۱- هر مادربردی چه اینتل چه ای ام دی ،(با بررسی هم بگیرم ، میشه از اون عجایب و استثناها که بازیم بده سر قضیه نصب mbr و uefi و اعصابمو بهم بریزه. این باندل فروخته شده b85 با برد الایت گروپ ، بی نام و نشون تر از سایر برندها ولی فوق العاده دستگیر بود برام و از اون شانس های استثنایی من.

۲- تک و توک ممکنه بالا نیاد که اون تک و توکه هم ممکنه بازم من باشم.!!!

۳-ویندوز ۷ ، بالا نمیاد تو اون شرایط بازم از شانس من و از اون موارد تک و توک.

۴- از برنامه پاراگون، و خصوصا برنامه پارتیشن بندی هارد دیسک ، خاطره خوبی ندارم و ۶-۷ سال پیش ، سر یه عملیاتی یه مختصر هاردمو بهم ریخت ، هر چند میدونستم چه میکنم و مبتدی هم نبودم.این برنامه بکاپ گیری و اعمال تنظیمات ویندوز، هر چند ، خطر و موردی نیست و یه تنظیم ویندوزه و نکرد هم نکرد ، و از نظر فنی مهم نیست ، ولی میخام با اطمینان به عملکردش ، سر پس گرفتن یا نگرفتن مادربردم از خریدار ، ریسک کنم و این خاطره نامطلوب رو تو ذهنم میاره که بازم شانس من باشه و این برنامه مشابه اون برنامه از برند پاراگون ،ینی میشه کشک!!!

-----_-------------

نتیجه: سوال ۱) نظرتون راجع به پس گرفتن برد؟ (با توضیحات فنی و فان و شانسم که بالا گفتم؟

-------------------

بنظر خودم میاد عجله کردم برای فروشش و الان بهتره پس بگیرم و بکاپ هامو ردیف کنم - از اونطرف بازم عجله کردم و باندل اینتل اقتصادی گرفتم ، که در حال آگهی و در معرض فروشه ، بفروشم - بعد اون باندل ای ام دی رو بگیرم- بعد ریکاور بکاپ ها و اطمینان از اینکه درست و ردیفه- آخر سر فروش باندل قدیمی که دیگه بکار نخواهد آمد.سوال ۲)  نظرتون راجع به مراحلی که بترتیب باید میرفتم؟

-------- سوال فان و۳)  تا بترتیب این مراحل رو انجام بدم ، در وطنم پاره تنم ایران ، ممکنه بخت و اقبال یاریم کند ؟ چون احتمالا از شانسم، باندل ای ام دی مدنظرم گرونتر میشه ، و بازم شانس من ، باندل اینتل h510 که آگهی زدم میاد قیمتش پایین- باندل قدیمیه هم دیگه دوزار  و ارزش قبلی ازم برنمیدارن که قدیمیه و ال و بله و میزنن تو سر مال و نهایتا یه شیربرنجی میشه که احتمالا حظ کنم.بدبختی☹️ که بی تاثیر هم نبوده تو این روال نامرتب انجام کار.

لینک به دیدگاه

در ۲۲ دقیقه قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است :

😑

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...