رفتن به مطلب

گرافیک Intel HD 3000 میتونه 75HZ بده؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان مانیتورم روی 1080P و75HZ با گرافیک NVIDIA و AMD بدون مشکل کار میکنه ولی با گرافیک Intel HD 3000 بیشتر از 60HZ تو تنظیمات نداره

527823852.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب حالا مگه بین 60 با 75 فرقی هم هست؟؟؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

خب حالا مگه بین 60 با 75 فرقی هم هست؟؟؟

واقعا خیلی فرق هست ، 60 هرتز چشم اذیت میکنه ، وقتی میزارم روی 75 هرتز تصویر هم شفاف میشه ، اگر از نزدیک تست کنید متوجه میشید ، حالا شاید این تو مانیتور من اختلافش تا این حد زیاده 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من با CPU قدیمی 4770K تونستم با DP برای 4K 60 هرتز بگیرم ولی برای مانیتور 2K 144 هرتزی که داشتم فقط تا 120 هرتز گرفتم. با اینکه پهنای باندشو داشت.

For 2nd and 3rd Generation Intel® Core™ Processors the maximum supported resolutions are:

• DisplayPort 1.1 = 2560x1600 at 60 Hz
  • HDMI 1.4 = 1920x1200 at 60 Hz
  • DVI (Single-link) = 1920x1200 at 60 Hz
  • VGA = 2048x1536 at 75 Hz

اینو تو سایت اینتل پیدا کردم. ظاهرا مشکلی از بابت پهنای باند 75 هرتز نباید داشته باشید. ولی یا برای سیگنال دیجیتال این پردازنده ست نشده بالاتر از 60 هرتز بده یا مانیتور شما EDID قدیمی/ناسازگار داره که هند شیک نمیکنه با گرافیک. ایکاش یه مانیتور HDMI 144hz داشتید تست میکردید با اون ببینید مثلا 100 یا 120 هرتز رو میگیرید یا نه؟

لینک به دیدگاه

والا من با گرافیک مجتمع اینتل تاحالا نشده خروجی بیش از 60 هرتز بگیرم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...