رفتن به مطلب

سیستم روشن میشه ولی بالا نمیاد😑

Ali.ma
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من امروز سیستم رو باز کردم خیلی گرد و غبار بود کارت گرافیک رو درآوردم بعد با مسواک نرم تمیز کردم اطرافش رو بعد تمیز کردم همونجور که بود بستم بعد که کابل های پشتی مثل hdmi رو وصل کردم قبلا که روشن میکردم فن های کارت گرافیک 2 یا 3 ثانیه رو دور تند میچرخیدن بعد سرعتشون کم میشد الان که کارت گرافیک رو وصل کردم کابلش رو هم وصل کردم روشن که کردم رو دور تند کار میکنه مانتورم هم هیچی نمیاره گفتم شاید کابل خرابه با کابل لبتاپ رو وصل کردم به لپتاپ اورد ولی رو کامپیوتر هیچی نمیشه گفتم شاید صبر کنم چیزی بشه 10 دقیقه صبر کردم همونجور فن هاش رو دور تند کار میکنه چیزی هم نشون نمیده؟

لینک به دیدگاه

گرافیک رو دربیار سوکت PCI گرافیک رو دو سه بار قایم فوت کن اون سمت لبه PCB گرافیک که میره توی سوکت PCI، تمییز کن با الکل، بعد مجدد نصبش کن. اگر مشکل باقی موند، با یه گرافیک دیگه تست کن و اگر نداری، مادربرد و گرافیک رو بفرست گارانتی.

لینک به دیدگاه

داداش من خوب نفهمیدم کجا ها رو میگی میشه یکم واضح تر بگی

اینو یادم رفت بگم همه چی برقش میاد عادیه فقط کارت گرافیک نمیاره تو مانیتورم هیچی نشون نمیده

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Ali.ma گفته است :

داداش من خوب نفهمیدم کجا ها رو میگی میشه یکم واضح تر بگی

منظورشون اسلاتی که گرافیک میره داخلش 

گرافیک رو سیستم دیگه تست کنید

منظورشون اسلاتی که گرافیک میره داخلش

نشد گرافیک رو سیستم دیگه ای تست کنید

بهترین توصیه برای جلوگیری از خرابی مادربوردها این است که هنگام نصب سخت افزار جدید بر روی آنها می بایست اتصالات برق را قطع نموده و از تخلیه الکتریکی بدن خود قبل از لمس مادربورد اطمینان حاصل نمایید ( برای تخلیه الکتریکی بدن میتوان به شیرآب دست بزنیم )

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

مادربورد من asus tuf x470 هست کارت گرافیکم asus tuf gtx 1650 هست خیلی گرد و غبار بود گفتم که تمیز کنم مادربوردم بعد اینکه برقو قطع میکنی یه چند ثانیه rgb هاش روشن میمونه بعد که فک کنم تخلیه میشه کامل خاموش میشه، امروز اول سیم hdmi رو درآوردم و سیمی که به پاور وصل میشه بعد پیچ هاش رو درآوردم بعد اون قفله چیه که شبیه رمه اونو باز کردم بعد کارت گرافیک رو دراوردم بعد اینکه تمیز کردم فوت هم کردم بعد که وصل کردم فن ها رو دور تند کار میکنن و اون چراغ کوچیک روی کارت گرافیک هم سفیده و روشن که کردم همونجور موند

در 3 دقیقه قبل، Ali.ma گفته است :

مادربورد من asus tuf x470 هست کارت گرافیکم asus tuf gtx 1650 هست خیلی گرد و غبار بود گفتم که تمیز کنم مادربوردم بعد اینکه برقو قطع میکنی یه چند ثانیه rgb هاش روشن میمونه بعد که فک کنم تخلیه میشه کامل خاموش میشه، امروز اول سیم hdmi رو درآوردم و سیمی که به پاور وصل میشه بعد پیچ هاش رو درآوردم بعد اون قفله چیه که شبیه رمه اونو باز کردم بعد کارت گرافیک رو دراوردم بعد اینکه تمیز کردم فوت هم کردم بعد که وصل کردم فن ها رو دور تند کار میکنن و اون چراغ کوچیک روی کارت گرافیک هم سفیده و روشن که کردم همونجور موند

اینو هم بگم کابل های پایینی مادربورد رو یکی یکی درآوردم فوتشون کردم بعد وصل کردم که فک کنم ربطی به اونا نداشته باشه

لینک به دیدگاه

در ۴۱ دقیقه قبل، Ali.ma گفته است :

اینو هم بگم کابل های پایینی مادربورد رو یکی یکی درآوردم فوتشون کردم بعد وصل کردم که فک کنم ربطی به اونا نداشته باشه

وقتی سیستم قادر به تشخیص کارت گرافیک نباشه و کارت گرافیک هم قادر به تشخیص سیستم نباشه، این اتفاقی که برای شما افتاد میفته.

wxtktgh5or741.jpg

راه ارتباطی سیستم با کارت گرافیک، از طریق اسلات PCI Express هست.

راه ارتباطی کارت گرافیک با سیستم، از طریق لبه اتصال دهنده PCB کارت گرافیکه که میره داخل اسلات PCI Express

کارت گرافیک رو جدا کن، اون لبه PCB گرافیک رو با الکل تمیز کن.

داخل اسلات PCIe گرافیک هم فوت کن.

دوباره جا بزن، و از اتصالات برق سیستم مطمئن شو همه سر جاشون قرار دارند.

سیستم رو مجدد تست کن، درست شد که شد، نشد، با کارت گرافیک دیگه تست کن. اگر گرافیک دیگه نداری، سیستم رو بفرست گارانتی.

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک دیگه ندارم بعد اینکه تو گفتی اونو هم امتحان کردم نشد که نشد دو سه بار فوت کردم

لینک به دیدگاه

در ۵۷ دقیقه قبل، Ali.ma گفته است :

کارت گرافیک دیگه ندارم بعد اینکه تو گفتی اونو هم امتحان کردم نشد که نشد دو سه بار فوت کردم

بهترین راه برای تشخیص مشکل ، همانطور که دوستمون اشاره کردن ، تست سیستم توسط یک کارت گرافیک دیگه هست ( اگه شده یه کارت گرافیک از یکی از دوستان یا اقوام قرض بگیر یا اینکه کیس رو ببر یه جا که کارت گرافیک بیاندازند روی سیستم )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه اطمینان دارید که سیستم میاد بالا و فقط تصویر نداره:

1-گرافیک رو خارج کنید

2-سیستم رو روشن کنید تا بالا بیاد، بعد خاموش کنید

3-مجدد کارت گرافیک رو جا بزنید

اگه مشکل دیگه ای پیش نیومده باشه، باید تصویر بده

چنین موردی زیاد توی رایزن ها دیدم که با دراوردن گرافیک و یکبار بدون گرافیک روشن کردن و بعد جا زدن، تصویر اومده بالا، اما بعدش حتما باید درایو گرافیک ddu بشه و درایو از نو نصب بشه.

برای اینکه بفهمید آیا سیستم بالا میاد و فقط تصویر نداره:

1-اگه مادربرد ال ای دی دیباگ داره، ببینید چه گزارشی میده و ال ای دی گرافیک روشن میمونه یا نه

2-سیستم رو روشن کنید و 2-3 ثانیه بعد که خروجی صفحه پست مادربرد هست(البته تصویر ندارید دیگه)، مجدد با یکبار فشردن دکمه خاموش/روشن کیس، کیس رو خاموش کنید، اگه خاموش شد، مشکل همون گرافیکه، اگه خاموش نشد، ایراد جای دیگست.

لینک به دیدگاه

در ۷ ساعت قبل، Ali.ma گفته است :

با کابل لبتاپ رو وصل کردم به لپتاپ اورد.....

پس صدای اولیه welcome ورود به ویندوز را هم میشنوی???

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...