رفتن به مطلب

خریدار سوئیچ آبی کیبورد مکانیکال

Alien87
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

کیبورد رد دراگون با سوئیچ قهوه ای دارم، متاسفانه سه تا از سویچهاش خراب شده! رو نت چندتا سایت دیدم که به صورت پک و به قیمت بالا میفروشن که به کارم نمیاد! کسی از عزیزان موجود داره بتونم 3-4 تا ازش بگیرم؟! اگه سوئیچ قهوه ای نبود، آبی هم به کارم میاد

تشکر فراوان

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

سلام کیبورد S113 هست اکبند با گارانتی فقط کیبوردش 950

کیبورد K28 GIGAWARE هم هست با جعبه یک ماه کارکرد مشابه اکبند 750

اولیش سوییچ قهوه ای هست دومی ابی یکی سایلنت یکی پر صدا

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، slash_slash گفته است :

سلام کیبورد S113 هست اکبند با گارانتی فقط کیبوردش 950

کیبورد K28 GIGAWARE هم هست با جعبه یک ماه کارکرد مشابه اکبند 750

اولیش سوییچ قهوه ای هست دومی ابی یکی سایلنت یکی پر صدا

درود

تشکر عزیز، دنبال سوئیچ قهوه‌ای بودم ولی حیف این کیبورد نامپد نداره! کیبورد با نامپد ندارید؟

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

سلام، چند روز پیش یه اگهی تو دیوار تهران دیدم که سوییچ مکانیکال برای فروش داشت به قیمت 70 هزارتومن دونه ای، چک کن اونو اگهیش مال 10 هفته پیش بوده فک کنم

مدل دقیق کیبوردت چی بود؟ منم از این کیبورد چینی ها گرفتم ( الان شیش ماهه استفاده میکنم، تی دگر 313 به قیمت 575 هزارتومن اکبند خریدم عید امسال)  یدونه سوییچش خراب شد اما خوبیش این بود که عوض میشه سویچاش به راحتی تعویض کردن کی کپ ها.

اصلا پیشنهاد نمیکنم این کیبورد های مکانیکال چینیو. حتما خراب میشن اگه کسی هم نظرش خلاف نظر منه با اطمینان میگم زیاد استفاده نکردن یا به شدت خوش شانس بودن. من سه تا کیبورد متفاوت میکانیکال داشتم از برند های مختلف بجز کورسیر دوتای دیگه یه مورد فنی پیدا کردن بین دوماه تا یک سال و نیم

• لایک 2
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، rewiecs گفته است:

سلام، چند روز پیش یه اگهی تو دیوار تهران دیدم که سوییچ مکانیکال برای فروش داشت به قیمت 70 هزارتومن دونه ای، چک کن اونو اگهیش مال 10 هفته پیش بوده فک کنم

مدل دقیق کیبوردت چی بود؟ منم از این کیبورد چینی ها گرفتم ( الان شیش ماهه استفاده میکنم، تی دگر 313 به قیمت 575 هزارتومن اکبند خریدم عید امسال)  یدونه سوییچش خراب شد اما خوبیش این بود که عوض میشه سویچاش به راحتی تعویض کردن کی کپ ها.

اصلا پیشنهاد نمیکنم این کیبورد های مکانیکال چینیو. حتما خراب میشن اگه کسی هم نظرش خلاف نظر منه با اطمینان میگم زیاد استفاده نکردن یا به شدت خوش شانس بودن. من سه تا کیبورد متفاوت میکانیکال داشتم از برند های مختلف بجز کورسیر دوتای دیگه یه مورد فنی پیدا کردن بین دوماه تا یک سال و نیم

سلام

تشکر عزیز

تونستم از سایت jadookb تهیه کنم! دونه ای 20 تومن میفروشه این سایت! 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۷/۲ در 13:50، Alien87 گفته است:

سلام

تشکر عزیز

تونستم از سایت jadookb تهیه کنم! دونه ای 20 تومن میفروشه این سایت! 

ایول نمیدونستم همیچین سایتی وجود داره. ممنون. من اخه عاشق خرید و تست کیبورد با سوییچ های مختلف هستم برای خودم و دوستام زیاد تهیه گرفتم. الان دونبال Outemu red هستم بیشتر امیدوارم داشته باشن 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

من میخواستم 3 مدل سوییچ قرمز قهوه ای آبی (خطی تکتایل کلیکی) از هرکدوم یدونه بگیرم هرکدوم رو امتحان کنم ببینم چجوریه ولی مکانیکال تکتایل نداشتن و فقط اپتیکال مکانیکی از هر 3 مدل داشتن میخواستم بدونم از نظر صدا و حسی که موقع کلیک میده سوییچ های اپتیکال مکانیکی مثل همون مکانیکی هست؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

من میخواستم 3 مدل سوییچ قرمز قهوه ای آبی (خطی تکتایل کلیکی) از هرکدوم یدونه بگیرم هرکدوم رو امتحان کنم ببینم چجوریه ولی مکانیکال تکتایل نداشتن و فقط اپتیکال مکانیکی از هر 3 مدل داشتن میخواستم بدونم از نظر صدا و حسی که موقع کلیک میده سوییچ های اپتیکال مکانیکی مثل همون مکانیکی هست؟

درود

والا من با همشون اشنا نیستم، من سه نوع قرمز و زرد و آبی از همین سایت خریدم! سوئیچ مکانیکال Gateron ! قرمز و زرد تفاوت خاصی نتونستم حس کنم ولی آبی خوب فرقش مشخص بود، کلیکی و پرسروصدا! 

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، Alien۸۷ گفته است:

درود

والا من با همشون اشنا نیستم، من سه نوع قرمز و زرد و آبی از همین سایت خریدم! سوئیچ مکانیکال Gateron ! قرمز و زرد تفاوت خاصی نتونستم حس کنم ولی آبی خوب فرقش مشخص بود، کلیکی و پرسروصدا! 

بله زرد با قرمز یکیه فقط نیروی فعال سازیشون فرق داره وگرنه جفتشون خطین

اپتیکال هم ازشون پرسیدم نسبت به مکانیکال حس و صدای یکسانی میده

فقط یه سوال : شما اینترنتی خریدین قابل اعتماد بود سایتش؟ پرداخت در محل داشتن یا اینترنتی؟ پول پیکشون خیلی گرونه حتی برای تهران😥

لینک به دیدگاه

۴۷ دقیقه قبل، DarkMERC گفته است:

بله زرد با قرمز یکیه فقط نیروی فعال سازیشون فرق داره وگرنه جفتشون خطین

اپتیکال هم ازشون پرسیدم نسبت به مکانیکال حس و صدای یکسانی میده

فقط یه سوال : شما اینترنتی خریدین قابل اعتماد بود سایتش؟ پرداخت در محل داشتن یا اینترنتی؟ پول پیکشون خیلی گرونه حتی برای تهران😥

اره منم بهشون گفتم 50 تومن خیلی زیاده! با پست معمولی هم بفرستی ما راضیم ولی قبول نکرد! منم کارم گیر بود گرفتم ازش 8 تا سوئیچ! 

من پولو کامل پرداخت کردم 48 ساعته دستم بود!

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۷/۱۰ در 22:36، Alien87 گفته است:

اره منم بهشون گفتم 50 تومن خیلی زیاده! با پست معمولی هم بفرستی ما راضیم ولی قبول نکرد! منم کارم گیر بود گرفتم ازش 8 تا سوئیچ! 

من پولو کامل پرداخت کردم 48 ساعته دستم بود!

اره خیلی مسخره گرونه حتی برای داخل خود تهران میگن 40 تومن!!!! :/  

کسی جاییو نمیشناسه تهران که حضوری داشته باشن اینارو؟ بازار ایران یا مثلا بازار نور توی ولیعصر ندارن؟ خیلی زوره 40 تومن بخوام پول پیک بدم کل خریدم 60 تومنه بعد 40 تومن پیک؟!؟! :/ 

ازشون 3 تا سوییچ گرفتم گفتم نظرمو به اشتراک بذارم

3 تا سوییچ رو اوردن سالم بودن فقط یکیش یه چیزی مثل لنز که روی led میاد رو نداشت انگار افتاده باشه که برای من مهم نبود ولی گفتم بگم شاید برای یکی مهم باشه

پول پیکشون یه ذره زور میگه به آدم ولی در کل خیلی زود اوردن داخل تهران 6 ساعته اوردن که خوب و سریع بود

پشتیبانیشون هم خوبه در کل

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...