رفتن به مطلب

فروش کیس،مودم،براکت گرافیک

Recommended Posts

درود.

به دلیل ارتقا سیستم قصد فروش چنتا قطعه رو دارم.بنده ساکن بندرانزلی هستم و با تیپاکس فقط میتونم ارسال کنم.فروش هم اول واریز هست سپس ارسال با واسطه لیون هم مشکلی ندارم هزینه اش با خریدار.تمامی قطعات دارای کارتن هستن و از نظر بسته بندی خیالتان راحت باشه.

۱-کیس گرین z+.

کاملا سالمه هیچ گونه ضربه خوردگی فرورفتگی نداره.تمامی پورت‌ها سالمن.درب شیشه‌ای  براش ساخته شده که دودی هستش و باعث میشه داخل کیس کاملا دیده بشه.فقط یک مشکل ظاهری داره.صاحب قبلی کیس زحمت کشیده بود و برای چسباندن نوار ال ای دی از چسب مایع استفاده کرده بود.که بعدا طبیعتاً جاش مونده بود.تا جایی که میشد با سمباده نرم سعی کردم از بین ببرمش و با رنگ مشکی روشو پوشوندم.موقعی که درب شیشه ای کیس بسته ست اصلا دیده نمیشه.جعبه کیس موجوده.

قیمت ۵۰۰هزار تومان . 

۲-پاور گرین ۵۸۰ که کاملا سالمه و اصلا تحت فشار نبوده میتونین زمان باقیمانده گارانتی رو هم ببینید.جعبه ش موجوده.

قیمت دو میلیون.

۳-براکت نگهدارنده کارت گرافیک پی سی ماد طرح lion gaming. :)) کاملا سالم و بدون خط و خطوط.

قیمت ۱۵۰هزار تومان.

۴- مودم تی پی لینک TD-W8951ND

کاملا سالم همراه با متعلقات.از سخت جون ترین مودمهای دنیا! 

قیمت ۲۵۰هزار تومان.

IMG_۲۰۲۱۰۹۱۵_۱۷۴۹۳۲.jpg

IMG_۲۰۲۱۰۹۱۵_۱۷۴۹۵۳.jpg

IMG_۲۰۲۱۰۹۱۵_۱۷۵۰۱۷.jpg

IMG_۲۰۲۱۰۹۱۵_۱۷۵۰۲۵.jpg

IMG_۲۰۲۱۰۹۱۵_۱۷۴۲۰۱.jpg

IMG_۲۰۲۱۰۹۱۵_۱۷۴۲۱۵.jpg

IMG_۲۰۲۱۰۹۱۵_۱۷۴۶۰۳.jpg

IMG_۲۰۲۱۰۹۱۵_۱۷۴۴۰۹.jpg

IMG_۲۰۲۱۰۹۱۵_۱۷۴۵۱۱.jpg

لینک به دیدگاه

درود. کیس رو خریدار هستم به یک شرط. هزینه ارسال ۵۰ هزار تومن بر عهده بنده باشه و اگر اضافه تر شد شما پرداخت کنید. البته اگر با پست ارسال کنید زیر پنجاه تومن میشه اما با تیپاکس حتی بالای صد تومن هم برام کرایه خورده تا حالا. 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

درود. کیس رو خریدار هستم به یک شرط. هزینه ارسال ۵۰ هزار تومن بر عهده بنده باشه و اگر اضافه تر شد شما پرداخت کنید. البته اگر با پست ارسال کنید زیر پنجاه تومن میشه اما با تیپاکس حتی بالای صد تومن هم برام کرایه خورده تا حالا. 

درود .کیس رو با یکی از دوستان در حال مذاکره هستیم.اگر نخواستند برای شما.

یه چیزی رو اضافه کنم.تو پ خ به اون دوستمون گفتم .اینجا هم اعلام میکنم فردا حرف یا حدیثی نمونه.هتون میدونید پست چه ید طولائی در داغون کردن بسته ها داره.من در بسته بندی کیس یا هر قطعه  دیگه ای نهایت تلاشمو میکنم ولی اگر خواستید و بنده با پست فرستادم مسئولیتش با خودتونه.

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Peyman.S گفته است :

درود .کیس رو با یکی از دوستان در حال مذاکره هستیم.اگر نخواستند برای شما.

یه چیزی رو اضافه کنم.تو پ خ به اون دوستمون گفتم .اینجا هم اعلام میکنم فردا حرف یا حدیثی نمونه.هتون میدونید پست چه ید طولائی در داغون کردن بسته ها داره.من در بسته بندی کیس یا هر قطعه  دیگه ای نهایت تلاشمو میکنم ولی اگر خواستید و بنده با پست فرستادم مسئولیتش با خودتونه.

اوکی. من انصراف میدم. ممنون.

لینک به دیدگاه

کیس فروش رفت.بقیه قطعات موجوده.تخفیف جزئی برای خریدار هر سه قطعه.

لینک به دیدگاه

کاهش قیمت پاور ۱/۹۰۰

مودم ۲۲۵

براکت ۱۰۰

لینک به دیدگاه

مودم فروخته شد.

براکت گرافیک به خریدار پاور اشانتیون اهدا میشه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...