رفتن به مطلب
  • 0

Appel ipadmini6(2021) vs samsung s21fe

yasin1380
 اشتراک گذاری

سوال

با سلام به دوستان لیونی

میخواستم با توجه به ویژگی ها و قیمت آیپد مینی و S21FE-SP888(با توجه به قیمت و مشخصات شایعه) کدوم رو بهتر میدونید برای استفاده روزمره،(ارزش خرید کدوم بیشتره درایران).

من کلا محصولات اپل تابحال نداشتم و تجربم درحد استفاده کوتاه مدت از وسایل دوستان و آشنایانم بوده (درحد چند دقیقه)که تجربه مثبتی بوده بیشتر.

حالا دوستان با تجربه ای که داشتند و دارند از محصولات اپل (وبا درنظر گرفتن محدودیت های IOS در ایران ) کدوم رو پیشنهاد میدند برای خرید.

( درضمن کلا خیلی دیر به دیر گوشی عوض میکنم درحدی که دیگه گوشی واقعا نتونه اپ های جدید رو ران کنه ،چون گوشی باز نیستم(گوشی اصلیم هنوز NOKIA N72 هست) 😁)

iPad-mini-pro-feature-2.jpg

Samsung_Galaxy_S21_FE-w1400h1400.jpg

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

با درود

اول که آیپد مینی ذاتا گوشی نیست و تا جایی که من اطلاع دارم با تبلت های سیمکارت خور اپل هم نمیشه تماس تلفنی برقرار کرد

از طرف دیگر با توجه به تجربه کارکردن به S20fe داشتم میتونم بهتون بگم سامسونگ صرفا با گذاشتن مشخصات سخت افزاری S20 در بدنه سری A شما رو مجبور به پرداخت مبلغ بالاتری میکنه، چه بسا برخی ایرادات مثل عدم عملکرد صحیح کولینگ S20fe با تراشه Exynos هم دیده شده.

پیشنهاد من اینه یا یکم پول بذارین روش و نسخه پایه S21 رو بگیرین یا نیم نگاهی به گوشی های سری A هم داشته باشین.

لینک به دیدگاه

• 0
در 21 دقیقه قبل، danyal.fa79 گفته است :

با درود

اول که آیپد مینی ذاتا گوشی نیست و تا جایی که من اطلاع دارم با تبلت های سیمکارت خور اپل هم نمیشه تماس تلفنی برقرار کرد

از طرف دیگر با توجه به تجربه کارکردن به S20fe داشتم میتونم بهتون بگم سامسونگ صرفا با گذاشتن مشخصات سخت افزاری S20 در بدنه سری A شما رو مجبور به پرداخت مبلغ بالاتری میکنه، چه بسا برخی ایرادات مثل عدم عملکرد صحیح کولینگ S20fe با تراشه Exynos هم دیده شده.

پیشنهاد من اینه یا یکم پول بذارین روش و نسخه پایه S21 رو بگیرین یا نیم نگاهی به گوشی های سری A هم داشته باشین.

یعنی سری S از سری A ارزون تره؟(فکر کنم جابجا تایپ کردید)

هنوز S21FE معرفی که نشده به طور رسمی، من حدفم این بود که مشکلاتی که در سری S21 گزارش شده (همچون داغ کردن) در نسخه FE رفع شده باشه و بهتر بشه مقایسه کرد!

اون تیکه اول رو خوب متوجه نشدم (با تبلت های سیمکارت خور اپل هم نمیشه تماس تلفنی برقرار کرد) یعنی ریجستر نمیشه درایران؟   پ.ن: نمیدونستم سیم کارت نمیخوره!

جایی شنیدم که سامسونگ با اپدیت برای گوشی هاش باعث کاهش کارایی میشه ولی سری پرچمداراش (مثل S) همچین مشکلاتی نداره.

(اگر نتیجه نهایی سامسونگ شد قصدم تهیه نسخه اسنپدراگونش هست ،البته اگر بشه!)

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۱ دقیقه قبل، yasin۱۳۸۰ گفته است :

یعنی سری S از سری A ارزون تره؟(فکر کنم جابجا تایپ کردید)

هنوز S21FE معرفی که نشده به طور رسمی، من حدفم این بود که مشکلاتی که در سری S21 گزارش شده (همچون داغ کردن) در نسخه FE رفع شده باشه و بهتر بشه مقایسه کرد!

اون تیکه اول رو خوب متوجه نشدم (با تبلت های سیمکارت خور اپل هم نمیشه تماس تلفنی برقرار کرد) یعنی ریجستر نمیشه درایران؟   پ.ن: نمیدونستم سیم کارت نمیخوره!

جایی شنیدم که سامسونگ با اپدیت برای گوشی هاش باعث کاهش کارایی میشه ولی سری پرچمداراش (مثل S) همچین مشکلاتی نداره.

(اگر نتیجه نهایی سامسونگ شد قصدم تهیه نسخه اسنپدراگونش هست ،البته اگر بشه!)

خیر منظورم این بود اضافه تر هزینه نکنید که S21FE که مشخصات S20 توی بدنه سری A تحویل بگیرید! اگر مشخصات واقعا بالا و رم خیلی بالا و اینا به کارتون نمیاد و در حد 6 گیگ براتون کافیه سری A تهیه کنید

والا تا چند ماه از عرضه بگذره هم نمیشه با اطمینان گفت که گوشی ها مشکل خاصی ندارند، مثلا S20 شیشه دوربینش بدون هیچ دلیلی چند مورد ترک خورد و شکست! یا مثلا همین S20fe مشکل دمایی داشت توی نسخه اگزینوس

خیر رجیستر میشه، پیامک و دیتا هم قابل استفادست ولی تماس نمیشه گرفت باهاش (نمیدونم هنوز هم تبلت های اپل اینجورین یا نه قبلا اینطوری بودند)

خیر سامسونگ اپل نیست که از این کارا کنه، سامسونگ کلا 2 سال (برای گوشی های بعد از S10 سه سال) پشتیبانی نرم افزاری ارائه میده در مقابل 7 سال اپل که اصلا هیچی نیست

خیلی روی اسنپدراگون و اگزینوس مانور ندید در نهایت در عمل اونقدری اختلاف نمیبینید

لینک به دیدگاه

• 0

با این اوصاف باید مبنای مقایسه رو بین S21FE و IPHONE 13MINI  قرار داد!

اینطوری نظر دوستان چی هست؟

(نمیدونم چرا نسبت به شیاعومی دید مثبتی ندارم)

لینک به دیدگاه

• 0
در 6 دقیقه قبل، danyal.fa79 گفته است :

خیر منظورم این بود اضافه تر هزینه نکنید که S21FE که مشخصات S20 توی بدنه سری A تحویل بگیرید! اگر مشخصات واقعا بالا و رم خیلی بالا و اینا به کارتون نمیاد و در حد 6 گیگ براتون کافیه سری A تهیه کنید

والا تا چند ماه از عرضه بگذره هم نمیشه با اطمینان گفت که گوشی ها مشکل خاصی ندارند، مثلا S20 شیشه دوربینش بدون هیچ دلیلی چند مورد ترک خورد و شکست! یا مثلا همین S20fe مشکل دمایی داشت توی نسخه اگزینوس

خیر رجیستر میشه، پیامک و دیتا هم قابل استفادست ولی تماس نمیشه گرفت باهاش (نمیدونم هنوز هم تبلت های اپل اینجورین یا نه قبلا اینطوری بودند)

خیر سامسونگ اپل نیست که از این کارا کنه، سامسونگ کلا 2 سال (برای گوشی های بعد از S10 سه سال) پشتیبانی نرم افزاری ارائه میده در مقابل 7 سال اپل که اصلا هیچی نیست

خیلی روی اسنپدراگون و اگزینوس مانور ندید در نهایت در عمل اونقدری اختلاف نمیبینید

بسیار ممنون، پس پیشنهاد شما اپل هست؛؟

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

سامسونگ از s10 به بعد، فقط پسرفت داشته، تمام تولید هارو داده به سامسونگ هند و کیفیت شون واقعا بده، خیلی هارو دیدم که از s10 به s20 کوچ کرده بودن و از کیفیت افتضاح، داغ کردن و فریز های مکرر s20 ناراضی بودن.

اپل نسبت به تمام برند ها واقعا بالاتره، من زمان ip6 به اپل کوچ کردم و هنوزم دارمش و خیلی روون و نرم کار میکنه، با اینکه اپدیت جدید دیگه براش نمیاد، اما توی هیچ نرم افزاری افت کارایی نداره و نسبت به اندروید های پرچم دار حاضر هم روون تر کار میکنه.

محدودیت های اپل به بهینه بودن سیستم عامل و نرم افزار هاش به نظر من می ارزه.

من تعمیرات موبایل هم یه مدتی کار میکردم، تکنولوژی هایی که اپل توی برد ip4 به کار برده بود، تازه سامسونگ الان بهش رسیده، راحت سامسونگ 10 سال از اپل عقب تره. سامسونگ خودشو کشت که برد چند طبقه روی گوشی هاش کار کنه، اما نتیجه ش فقط داغی و هنگ کردن شده.

لینک به دیدگاه

• 0
در ۲۴ دقیقه قبل، yasin۱۳۸۰ گفته است :

بسیار ممنون، پس پیشنهاد شما اپل هست؛؟

اپل اگه اذیتتون نمیکنه که مثلا اپ های ایرانی رو کلا نداره و باید از وب اپ هاشون استفاده کنید و اینکه نمیتونید به راحتی با دیوایس های اندروید فایل اشتراک بذارید قطعا رابط کاربری اپل حتی برای من که همیشه گوشیم سامسونگ بوده و تبلتم اپل، جذابه!

اگر پرچمدار میخواید بگیرید بجای s21fe نیم نگاهی به S20+ هم داشته باشید این روز ها با قیمت خوبی گیر میاد در غیر اینصورت هم که آیفون قطعا انتخاب مناسبیه

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

سامسونگ از s10 به بعد، فقط پسرفت داشته، تمام تولید هارو داده به سامسونگ هند و کیفیت شون واقعا بده، خیلی هارو دیدم که از s10 به s20 کوچ کرده بودن و از کیفیت افتضاح، داغ کردن و فریز های مکرر s20 ناراضی بودن.

اپل نسبت به تمام برند ها واقعا بالاتره، من زمان ip6 به اپل کوچ کردم و هنوزم دارمش و خیلی روون و نرم کار میکنه، با اینکه اپدیت جدید دیگه براش نمیاد، اما توی هیچ نرم افزاری افت کارایی نداره و نسبت به اندروید های پرچم دار حاضر هم روون تر کار میکنه.

محدودیت های اپل به بهینه بودن سیستم عامل و نرم افزار هاش به نظر من می ارزه.

من تعمیرات موبایل هم یه مدتی کار میکردم، تکنولوژی هایی که اپل توی برد ip4 به کار برده بود، تازه سامسونگ الان بهش رسیده، راحت سامسونگ 10 سال از اپل عقب تره. سامسونگ خودشو کشت که برد چند طبقه روی گوشی هاش کار کنه، اما نتیجه ش فقط داغی و هنگ کردن شده.

البته فرمایش شما هم خیلی تند رفتنه! من آیپد ایر ۲ داشتم با پردازنده ۳ هسته ای A8X که اگر اشتباه نکنم اولین باری بود که روش Co processor رو اپل تست کرد (ایر ۲ هم رده آیفون سیکس اس با پردازنده A9 هست) و گوشی قبلیم هم S7 بود و میتونم بگم هیچ جوره آیپد ایرم روون تر از گوشیم نبود و تکنولوژی بالاتری هم نداشت (پردازنده ۱۴ نانومتری در برابر ۲۰ نانومتری) و فکر کنم فقطم تقریبا ۲-۳ سال با هم اختلاف دارن

در واقع بیان صحیح تر صحبت شما به این صورته اپل زمانی تکنولوژی رو به گوشی هاش اضافه میکنه که اون تکنولوژی حسابشون رو روی بقیه گوشی ها پس داده باشه

برد چند طبقه هم میشه برام توضیح بدید به چه صورتیه؟

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، danyal.fa79 گفته است :

البته فرمایش شما هم خیلی تند رفتنه! من آیپد ایر ۲ داشتم با پردازنده ۳ هسته ای A8X که اگر اشتباه نکنم اولین باری بود که روش Co processor رو اپل تست کرد (ایر ۲ هم رده آیفون سیکس اس با پردازنده A9 هست) و گوشی قبلیم هم S7 بود و میتونم بگم هیچ جوره آیپد ایرم روون تر از گوشیم نبود و تکنولوژی بالاتری هم نداشت (پردازنده ۱۴ نانومتری در برابر ۲۰ نانومتری) و فکر کنم فقطم تقریبا ۲-۳ سال با هم اختلاف دارن

در واقع بیان صحیح تر صحبت شما به این صورته اپل زمانی تکنولوژی رو به گوشی هاش اضافه میکنه که اون تکنولوژی حسابشون رو روی بقیه گوشی ها پس داده باشه

برد چند طبقه هم میشه برام توضیح بدید به چه صورتیه؟

بله سامونگ اس 7 هم خوب بود و هنوم خوبه. بیشتر منظورم به سری های جدید مثل اس 20 هست که مثل نسل های قبلیشون و اپل های قدیمی نمیتونن خوب عمل کنن و خیلی سریع ضعف نشون میدن

آموزش جدا کردن طبقات برد آیفون 11 pro max|پری هیتر طبقات برد آیفون X/XS/XS  Max - Blog

به این صورته که یه برد، با تمام قطعات روش، روی برد دیگه لحیم میشه! خیلی تکنولوی عجیبی هست. یه برد دیگه با یه سری چیپ و سوکت، روی برد دیگه سوار میشه، نقاط اتصالشون هم این جوریه که حاشیه دوتا برد پین داره و روی هم لحیم میشه.

توی عکس تقریبا معلومه که با اون دستگاه(پری هیتر) داره از هم جداشون میکنه، سیپیو و چیپ حافظه اون زیر(بین دو برد) قرار داره.

کالبد شکافی آیفون 10 - بازکردن قطعات ایفون x

توی این عکس بهتر معلومه، حاشیه برد بالایی کاملا پین هست و برد پایینی، مطابق با پین های بالایی، پین داره که دو تا برد روی هم سوار بشه

میشه گفت اینجوریه که 2 تا برد هستن که به جای استفاده از کابل فلت یا سوکت، برای ارتباط مستقیم روی هم سوار میشن

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...