رفتن به مطلب

آیا این سرعت کپی برای سیستم من با مشخصات زیر معقول هست؟

خسرو
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من تقریبا یک سال پیش یک سیستم جمع کردم و از ابتدا مجبور بودم که ویندوز 10 نصب کنم ( سیستم نسل 8 اینتل )

مشکلی که من دارم اینه که وقتی اقدام به کپی فایل میکنم ، به نظرم سرعت کپی فایلهام بسیار کند هست !😭    ( آیا درست میگم ، به تصاویر زیر نگاه کنید )😭

یا نوسان سرعت دارم ، مثلا سرعت ممکنه از 5 مگابایت تا 80 مگابایت هم متغییر باشه ( تقریبا همیشه دارم این نوسان رو)

ممنون میشم که تصاویر سرعت کپی خودتون رو با من به اشتراک بذارید که بیشتر بررسی کنم مخصوصا اگر که سیستم نسل هشت دارید

مشخصات سیستم من:

Cpu: i3 8100

Main: gigabyte b360hd3

Ram: adata 8g  DDR4 bus2666

حافظه : nvme 256GB pioneer

hard: 1TB western digital green

گرافیک ندارم (گرافیک آنبرد استفاده می کنم)

ویندوز 10

ویندوز روی حافظه nvme هست.

11111111111111111111111111.PNG

222222222222222222222.PNG

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این سرعت خوبه،

ظاهرا یک طرف این تبادل دیتا ها، هارد دیسک هست.

احتمالا اولش با سرعت زیاد شروع میشه و بعد میاد روی 70 80، اون زمانی که سرعت بالا هست، کش هارد دیسک خالیه و خیلی سریع دیتا تبادل میشه، کش که پر بشه، مستقیما باید روی دیسک رایت بشه و سرعت میاد پایین

کمتر از این هم بشه، احتمالا یه تعداد زیادی فایل با حجم کم دارید تبادل میکنید که ویندوز دفندر دونه دونشون رو اسکن میکنه و بعد اجازه عبور میده، بخاطر همین سرعت کم میشه

image.png.f18359a80eb06ef62220ca80deb5393c.png

این سرعت کپی بین هارد دیسک و ssd سیستم من هست، اولش با 200 مگ شروع میشه و بعد به 70 80 میرسه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...