رفتن به مطلب

مشکل در فیفا 12

ace
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

حتما بیشتر دوستان فیفا 12 رو بازی کردن.

و شاید برخی از دوستان هم مشکل من رو داشته باشن.

می خواستم بدونم کسی راه حلی برای تنظیم دسته ها توی این بازی بلده ؟- توی فیفا 11 تو قسمت کانفیگ تنظیمات برای کنترلر وجود داشت اما تو ورژن جدید اون قابلیت رو برداشتن.

خودم خیلی گشتم یه چند تا راه حل گذاشتن که هیچ کدوم کار نمی کنه همه هم ماشاالله یه مطلب رو کپی کردن.

خلاصه اینکه اگه کسی راه حلی بلده ممنون میشم بگه .

با تشکر زیاد

لینک به دیدگاه

منم همین مشکل رو داشتم و چون راه حلی پیدا نکردم PES 12 رو نصب کردم اگه کسی راه حل این مشکل رو می دونه . مشکل دو نفر رو حل کرده . با اجازه استارتر عزیز

لینک به دیدگاه

منم همین مشکل رو داشتم و چون راه حلی پیدا نکردم PES 12 رو نصب کردم اگه کسی راه حل این مشکل رو می دونه . مشکل دو نفر رو حل کرده . با اجازه استارتر عزیز

تایپکش عمومیه خوشحال میشم تایپکم مشکل چند نفر دیگه رو هم حل کنه :)

لینک به دیدگاه

من کیبوردمو تنظیم کردم

شما باید اول فیفا 11 رو بریزی بعد دستت رو تنظیم کنی یه فایلی هست به نام (buttonDataSetup.ini) توی save ها تو document اونو بریز توی save فیفا 12 حل میشه.

اگه میخوای فیفا11 و 12 رو باهم تو سیستمت داشته باشی یه فایلی هست که اونو میریزی حل میشه اگه خواستی بگو برات up کنم.

ویرایش شده توسط Ashkan.teh
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان خیلی ساده هست . اول با استفاده از فیفا کانفیگ دسته دومی که کلید هاش با عدد نامگزاری شده رو انتخاب کنید بعد داخل بازی از قسمت Setting گزینه Game controler رو انتخاب کنید و هر کدوم رو خواستید باهم تعویض کنید . ( در نظر داشته باشید که در دو حالت Attack و Defense باید کلید ها تنظیم بشه . )

مشکلی بود بگید آموزش تصویری بزارم .

لینک به دیدگاه

والا اگه هم شما آپ کنی

هم آموزش تصویری

بسیار ممنون میشم! :blush:

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

منم خیلی دنبال تنظیماتی شبیه به pes گشتم ولی نبود.

-------------------------------------------------------------------------------

تنها چیزی که تونستم پیدا کنم جابجای شوت گل و شوت پاس بود (2و4)

که اون روهم قبل از انتخاب تیمها یه صفحه میاد که باید دسته ها رو جابجا کنین برای انتخاب پلیرها همون موقع اگر L2 یا R2 رو فشار بدین تغییر حالاتی که Classic یا Altrnate یا Two button باشه رو زیر شکل دسته ها میبینین.

تو حالت Classic که پیش فرضه 2 شوت گل و 4 شوت پاس هست.

تو حالت Altrnate >دگمه 4 شوت گل و دگمه 2شوت پاس هست.

در تنظیمات مربوط به تغییر بازیکن و سرعت برای دسته های من و دسته های یکی از دوستان تفاوت هایی هست ولی اونها رو نتونستم درستش کنم.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینها تنها چیزهایی هست که من تا الان از این بازی فهمیدمI%20Do%20not%20Know.gif

اگر کسی تنظیمات دیگه ای رو پیدا کرد مارو هم در جریان بزاره.

لینک به دیدگاه

این فایل رو dl کن بعد رانش کن بعدش دیگه میتونی فیفا11 و 12 رو با هم رو سیستمت داشته باشی.

http://www.mediafire.com/?8la5inx35vs5o9d

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...