رفتن به مطلب

بلو اسکرین ssd

mhjavadzadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقتتون بخیر
دوستان بنده یک ماهه ssd 980 pro خریداری کردم 
کلا 2 ترابایت روش رایت شده و سلامتش هم روی 100 درصد هست 
چند روزه یا اصلا بوت نمیشه یا اکر بشه بلو اسکرین میده ارور بلو اسکرینش هم uncorrectable error هستش 
تمام قطعات رو تست کردم 
روی یه اس اس دی دیگه ویندوز نصب کردم هیچ مشکلی نداره سیستم
بردم گارانتی کارشناسش گفت سالم هستش گفت بخاطر آپدیت ویندوز یه مشکلی پیش اومده بود حل کردم
من اصرار کردم ویندوز نصب کنه روش ویندوز نصب کرد مشکلی نداشت و بلو اسکرین نداد
اما تا اومدم خونه رو سیستم خودم تست کردم بلو اسکرین داد و دیگه بوت نشد واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگ ممنون میشم راهنماییم کنید

ویرایش شده توسط mhjavadzadeh
لینک به دیدگاه

@ARMIN

با سلام

من جناب آرمین رو تگ کردم انشالله مشکلتون حل میشه

یه سوال : گارانتی کجا هست 

و اینکه کانفیگ سیستمتون چی هست ؟

لینک به دیدگاه

۲۷ دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است:

@ARMIN

با سلام

من جناب آرمین رو تگ کردم انشالله مشکلتون حل میشه

یه سوال : گارانتی کجا هست 

و اینکه کانفیگ سیستمتون چی هست ؟

ممنونم از شما 
گارانتی mit
مشخصات سیستم:
i5 7500
asus z270 ix code
asus 1650s ph
32gb x4 ram trident z royal
cooler master v750 gold
aio 360mm green
1tb ssd 860 evo 
2tb hdd seagate skyhawk 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، mhjavadzadeh گفته است:

ممنونم از شما 
گارانتی mit
مشخصات سیستم:
i5 7500
asus z270 ix code
asus 1650s ph
32gb x4 ram trident z royal
cooler master v750 gold
aio 360mm green
1tb ssd 860 evo 
2tb hdd seagate skyhawk 

چرا برای این سیستم 980Pro خریدین؟ شما مگه نمیدونستین که PCIe Gen.4 نداره سیستم شما؟

شرکت های مادربرد سازی، برای برطرف کردن ناسازگاری ها و ناهماهنگی های بین درایو های SSD NVMe و مادربرد، باید هر از گاهی آپدیت بایوس بدن. شما سیستمتون قدیمیه. الان از سال 2018 به اینطرف هیچ آپدیت بایوسی برای مادربرد شما داده نشده، یعنی توی این مدت هر نوع SSD جدیدی که اومده، به القوه میتونه مشکلات ناسازگاری داشته باشه. حالا اومدین، نه تنها جدیدترین مدل SSD سامسونگ رو گذاشتین روی سیستم، بلکه اصلا مدل PCIe Gen.4 استفاده کردین. این احتمال ناسازگاری رو بالا میبره.

بنابراین شما بهتره اولا فقط از اس اس دی های PCIe Gen.3 استفاده کنید، ثانیا تا میتونید مدلهای قدیمی تر که احتمال ناسازگاری کمتری دارنده بهره بگیرید.

اون 980 Pro رو هم بفروشید به یه بنده خدایی که سیستم جدید PCIe Gen.4 داره.

تازه الان که چک کردم، مادربرد شما سابقه ناسازگاری با اس اس دی های NVMe رو هم داشته، بنابراین تقریبا میتونم بگم، هم اس اس دی سالمه و هم مادربرد شما سالمه، صرفا این دوقطعه با هم به باگ خوردند و برای رفع این مشکل نیاز هست که ایسوس بایوس رو به روز رسانی کنه و نسل جدیدتر NVMe رو بهش بشناسونه، تا مشکل شما برطرف بشه. از اونجایی که ساپورت نرم افزاری و فیرمور مادربرد شما به پایان رسیده، راهی ندارید جز ارتقای سیستم، و یا فروش اس اس دی و تهیه یک اس اس دی قدیمی تر و صد البته از نوع PCIe Gen.3

Captureششش.PNG

لینک به دیدگاه

۱۶ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

شرکت های مادربرد سازی، برای برطرف کردن ناسازگاری ها و ناهماهنگی های بین درایو های SSD NVMe و مادربرد، باید هر از گاهی آپدیت بایوس بدن. شما سیستمتون قدیمیه. الان از سال 2018 به اینطرف هیچ آپدیت بایوسی برای مادربرد شما داده نشده، یعنی توی این مدت هر نوع SSD جدیدی که اومده، به القوه میتونه مشکلات ناسازگاری داشته باشه. حالا اومدین، نه تنها جدیدترین مدل SSD سامسونگ رو گذاشتین روی سیستم، بلکه اصلا مدل PCIe Gen.4 استفاده کردین. این احتمال ناسازگاری رو بالا میبره.

بنابراین شما بهتره اولا فقط از اس اس دی های PCIe Gen.3 استفاده کنید، ثانیا از تا میتونید مدلهای قدیمی تر که احتمال ناسازگاری کمتری دارنده بهره بگیرید.

اون 980 Pro رو هم بفروشید به یه بنده خدایی که سیستم جدید PCIe Gen.4 داره.

تازه الان که چک کردم، مادربرد شما سابقه ناسازگاری با اس اس دی های NVMe رو هم داشته، بنابراین تقریبا میتونم بگم، هم اس اس دی سالمه و هم مادربرد شما سالمه، صرفا این دوقطعه با هم به باگ خوردند و برای رفع این مشکل نیاز هست که ایسوس بایوس رو به روز رسانی کنه و نسل جدیدتر NVMe رو بهش بشناسونه، تا مشکل شما برطرف بشه. از اونجایی که ساپورت نرم افزاری و فیرمور مادربرد شما به پایان رسیده، راهی ندارید جز ارتقای سیستم، و یا فروش اس اس دی و تهیه یک اس اس دی قدیمی تر و صد البته از نوع PCIe Gen.3

ممنونم از راهنماییتون
با هدف ارتقا مادربرد و سی پی یو در آینده این اس اس دی رو خریداری کردم
جای سواله واسم چرا توی این مدیت یک ماه این مشکل پیش نیومد صرفا از کل پرفورمنس اس اس دی نمیتونستم استفاده کنم
دقیقا بعد از خرید و نصب کارت گرافیکم این مشکل به وجود اومد 
البته به تازگی یه آپدیت بایوس داده ایسوس برای مادربردم بنده هم نصب کردم ولی مشکلم حل نشد احتمالا فقط برای ویندوز 11 بوده

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، mhjavadzadeh گفته است:

ممنونم از راهنماییتون
با هدف ارتقا مادربرد و سی پی یو در آینده این اس اس دی رو خریداری کردم
جای سواله واسم چرا توی این مدیت یک ماه این مشکل پیش نیومد صرفا از کل پرفورمنس اس اس دی نمیتونستم استفاده کنم
البته به تازگی یه آپدیت بایوس داده ایسوس برای مادربردم بنده هم نصب کردم ولی مشکلم حل نشد احتمالا فقط برای ویندوز 11 بوده

بله اون آپدیت آخر که ارائه شده صرفا برای فعال سازی TPM و تنظیم بایوس برای نصب ویندوز 11 بوده.

به هر شکل یه مقدار زیادی بدشانس بودین در این زمینه. خود NVMe کاملا Backward Compatible هست اما من خودم بارها در این زمینه به مشکل خوردم. دقیقا زمانی که سیستم Z270 داشتم، متوجه شدم که اس اس دی جدید ADATA ناسازگاری داره، در صورتی که روی سیستم جدید اوکی هست اما با سیستم قدیمی بوت نمیشه، بلو اسکرین میده و از این داستان ها. اونجا متوجه شدم، آپدیت بایوس و رفع باگهای اینچنینی خیلی مهمه.

ولی در کل اون کارشناسی هم که اس اس دی رو تست کرده هیچی نمیفهمیده، چون مهمترین کاری که باید انجام میداد و شما دقیقا درست اشاره کردین، ریختن ویندوز روی SSD بوده که انجام نداده. اونجاست که بسیاری از مشکلات خودشو نشون میده. با توجه به سرعت بالای اس اس دی، ریختن ویندوز 15 دقیقه هم زمان نمیبرده، و متاسفانه ناباورانه وقت نگذاشته برای تست SSD.

اگر SSD رو فروختین که هیچ، اگر خواستین نگهش دارید، بد نیست یه نفر روی یه سیستم دیگه روش ویندور بریزه، تا زمانی که گارانتی داره، تکلیفش مشخص بشه که صد در صد سالمه یا نه.

شما دو تا جایگاه M.2 دارید، روی اون یکی که به صورت عمودی نصب میشه هم تست کردین؟ اونم همین مشکل رو داشتین باهاش؟ دقت کنید اونی که عمودی نصب میشه، اسمش M2_2 هست و باید برید داخل بایوس پهنای باندش رو از X2 به X4 تنظیم کنید و بعد روش ویندوز نصب کنید. با این کار درگاه SATA5 و SATA6 خاموش میشه، ولی بد نیست این درگاه رو هم تست کنید ببینید بازهم به مشکل میخورین؟

اگر حتی لازمه به جای ویندوز 10، آخرین نسخه ویندوز 11 رو از Soft98 بگیرید، اونم تست کنید، ببینید با اون هم مشکل دارین یا نه. بالاخره باید همه جوره زور بزنیم شاید یکیش جواب داد.

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، mhjavadzadeh گفته است:

بفرمائید که گرافیک آکبند خریداری کردین؟گرافیک قبلی سیستمون چی بوده که با اون مشکل نداشتین؟

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، masooyan گفته است:

بفرمائید که گرافیک آکبند خریداری کردین؟گرافیک قبلی سیستمون چی بوده که با اون مشکل نداشتین؟

بله آکبند خریدم 
گرافیک قبلی gt1030 ایسوس بود

19 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

بله اون آپدیت آخر که ارائه شده صرفا برای فعال سازی TPM و تنظیم بایوس برای نصب ویندوز 11 بوده.

به هر شکل یه مقدار زیادی بدشانس بودین در این زمینه. خود NVMe کاملا Backward Compatible هست اما من خودم بارها در این زمینه به مشکل خوردم. دقیقا زمانی که سیستم Z270 داشتم، متوجه شدم که اس اس دی جدید ADATA ناسازگاری داره، در صورتی که روی سیستم جدید اوکی هست اما با سیستم قدیمی بوت نمیشه، بلو اسکرین میده و از این داستان ها. اونجا متوجه شدم، آپدیت بایوس و رفع باگهای اینچنینی خیلی مهمه.

ولی در کل اون کارشناسی هم که اس اس دی رو تست کرده هیچی نمیفهمیده، چون مهمترین کاری که باید انجام میداد و شما دقیقا درست اشاره کردین، ریختن ویندوز روی SSD بوده که انجام نداده. اونجاست که بسیاری از مشکلات خودشو نشون میده. با توجه به سرعت بالای اس اس دی، ریختن ویندوز 15 دقیقه هم زمان نمیبرده، و متاسفانه ناباورانه وقت نگذاشته برای تست SSD.

اگر SSD رو فروختین که هیچ، اگر خواستین نگهش دارید، بد نیست یه نفر روی یه سیستم دیگه روش ویندور بریزه، تا زمانی که گارانتی داره، تکلیفش مشخص بشه که صد در صد سالمه یا نه.

شما دو تا جایگاه M.2 دارید، روی اون یکی که به صورت عمودی نصب میشه هم تست کردین؟ اونم همین مشکل رو داشتین باهاش؟ دقت کنید اونی که عمودی نصب میشه، اسمش M2_2 هست و باید برید داخل بایوس پهنای باندش رو از X2 به X4 تنظیم کنید و بعد روش ویندوز نصب کنید. با این کار درگاه SATA5 و SATA6 خاموش میشه، ولی بد نیست این درگاه رو هم تست کنید ببینید بازهم به مشکل میخورین؟

اگر حتی لازمه به جای ویندوز 10، آخرین نسخه ویندوز 11 رو از Soft98 بگیرید، اونم تست کنید، ببینید با اون هم مشکل دارین یا نه. بالاخره باید همه جوره زور بزنیم شاید یکیش جواب داد.

مشکل اصلی اینجاست که بعد از نصب اس اس دی سامسونگ حتی نمیتونم وارد بایوس بشم یعنی یه جورایی قفل میشه سیستم 
جایگاه دوم هم تست کرده بودم بعد از این مشکل اس اس دی قبلی رو در جایگاه اول و سامسونگ رو دومه نصب کردم اول کار کرد بعد از اون دیگه جایگاه دوم هم غیر فعال شد
یعنی حتی اگر اس اس دی قبلی روی جایگاه دوم نصب کنم ارور میده 
ارورش هم یه اینه که اسلات دوم فقط دیواس pcie ساپورت میکنه نه ساتا 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، mhjavadzadeh گفته است:

مشکل اصلی اینجاست که بعد از نصب اس اس دی سامسونگ حتی نمیتونم وارد بایوس بشم یعنی یه جورایی قفل میشه سیستم 
جایگاه دوم هم تست کرده بودم بعد از این مشکل اس اس دی قبلی رو در جایگاه اول و سامسونگ رو دومه نصب کردم اول کار کرد بعد از اون دیگه جایگاه دوم هم غیر فعال شد
یعنی حتی اگر اس اس دی قبلی روی جایگاه دوم نصب کنم ارور میده 
ارورش هم یه اینه که اسلات دوم فقط دیواس pcie ساپورت میکنه نه ساتا

بله همیشه همینطوریه وقتی SSD NVMe مشکل پیدا میکنه سیستم Freeze کامل میشه، تکون نمیخوره هیچ کاری نمیشه کرد چون ارتباط PCIe شاهرگ اصلی پردازنده و مادربرد و کارت گرافیک، وقتی اختلالی در یکی از lane های PCIe بوجود بیاد، کل ارتباطات مادربرد مختل میشه و سیستم قفل کامل میشه و این کاملا" طبیعیه.

درایو M.2 قبلی شما که SATA نیست؟ چون اگر SATA باشه فقط روی یکی از M.2 ها جواب میده.

لینک به دیدگاه

۳۵ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

بله همیشه همینطوریه وقتی SSD NVMe مشکل پیدا میکنه سیستم Freeze کامل میشه، تکون نمیخوره هیچ کاری نمیشه کرد چون ارتباط PCIe شاهرگ اصلی پردازنده و مادربرد و کارت گرافیک، وقتی اختلالی در یکی از lane های PCIe بوجود بیاد، کل ارتباطات مادربرد مختل میشه و سیستم قفل کامل میشه و این کاملا" طبیعیه.

درایو M.2 قبلی شما که SATA نیست؟ چون اگر SATA باشه فقط روی یکی از M.2 ها جواب میده.

مدل ssd قبلی:

Western Digital 240GB M.2 2280 SSD

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mhjavadzadeh گفته است:

مدل ssd قبلی:

Western Digital 240GB M.2 2280 SSD

خوب پس طبیعیه، اون M.2 SATA هست، پیام مادربرد درسته، دلیلی نداره تو اون پورت کار کنه.

لینک به دیدگاه

۱۵ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

خوب پس طبیعیه، اون M.2 SATA هست، پیام مادربرد درسته، دلیلی نداره تو اون پورت کار کنه.

ممنونم از راهنمایی های ارزشمندت آرمین عزیز
بنده سعی میکنم یه سیستم با مادربردی که نسل چهار ساپورت کنه پیدا کنم و اس اس دی رو روش تست کنم اما همونطور که کارشناس گارانتی تست کرده بود 
و مشخص هستش احتمال خیلی زیاد سالمه و مشکل منم ناسازگاریه 

لینک به دیدگاه

۱۴ دقیقه قبل، mhjavadzadeh گفته است:

ممنونم از راهنمایی های ارزشمندت آرمین عزیز
بنده سعی میکنم یه سیستم با مادربردی که نسل چهار ساپورت کنه پیدا کنم و اس اس دی رو روش تست کنم اما همونطور که کارشناس گارانتی تست کرده بود 
و مشخص هستش احتمال خیلی زیاد سالمه و مشکل منم ناسازگاریه 

بله تقریبا با احتمال بالای 90 درصد همینه موضوع.

من تاپیک شما رو باز نگه میدارم، انشاالله سیستم جدید گرفتی تست کردی همه چیزش اوکی بود یه خبری بده اینجا.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

خوب دوستان من اون مدتی که از اس اس دی سامسونگ استفاده میکردم کارت گرافیک روی سیستم نصب نبود و من کارت 1030 رو فروخته بودم و اصلا حواسم به این موضوع نبود
وقتی کارت گرافیک جدید رو روی سیستم نصب کردم این مشکل به وجود اومد
موقعی که اس اس دی سامسونگ نصب بودش با اشغال شدن اسلات pcie کارت گرافیک سیستم بلو اسکرین میداد 
من کارت گرافیک رو جدا کردم و اس اس دی رو نصب کردم و بدون مشکل سیستم کار میکرد
تست هایی هم که از اس اس دی گرفتم سلامت کاملش رو نشون میداد
فعلا این اس اس دی نازنین رو میزارم کنار تا ایشالا بریم واسه نسل 11 اینتل و مادربرد جدید
همپنین ممنونم از راهنمایی های آرمین عزیز که واقعا کمکم کرد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...