رفتن به مطلب
  • 1

خرید گوشی تا ۵ میلیون

DeAtH_BrEaTh
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان.

از موضوع تایپیک مشخص هست،یک گوشی تا ۵ میلیون میخوام.

چند تا گزینه دوستام پیشنهاد دادن:Redmi note 9t و samsung a12

گوشی میخوام که زود شارژ خالی نکنه و زود شارژ بشه و برای بعضی از بازی ها هم مناسب باشه

در مورد a12 هم شنیدم زود داغ میکنه و اگه روی ی سطح صاف بزاری دیگه صفحه تاچش کار نمیکنه!

منتظر پیشنهاد دوستان هستم پیشاپیش متشکرم.

لینک به دیدگاه

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
2 ساعت قبل، zen گفته است:

سلام بهترین انتخاب note 9t 5g هست 

بهترین امکانات را در بازه قیمتی ۵ میلیون داره. خودم دارم کاملا راضی هستم. 

متشکرم دوست عزیز.

برای من مهم ترین ماندگاری گوشی و باطری هست،باطریش مناسب هست و بعد از چند ساعت استفاده شارژش تموم میشه/و در چقدر گوشی رو شارژ میکنه؟

2 ساعت قبل، a.d oc گفته است:

بنظرم تو اون رنج قیمتی a22 4g گوشیه خوب و مناسبیه

متشکرم از شما

لینک به دیدگاه

• 0
10 ساعت قبل، DeAtH_BrEaTh گفته است:

متشکرم دوست عزیز.

برای من مهم ترین ماندگاری گوشی و باطری هست،باطریش مناسب هست و بعد از چند ساعت استفاده شارژش تموم میشه/و در چقدر گوشی رو شارژ میکنه؟

متشکرم از شما

شارژر  ۲۲ واتی داره و بد نیست تایم نگرفتم ولی بین ۱.۵ تا ۲ ساعت باتری ۵۰۰۰ شارژ کامل میشه. صبح ساعت ۹ میرم سرکار کلی زنگ میزنم و اینترنت میرم شب ساعت ۱۰ میام خونه هنوز ۳۰ تا ۴۰ درصد شارژ داره گوشی. گوشی خیلی کم گرم میکنه تو بازی و داغ نیست. باش بازی سنگین هم انجام میدم و جواب گویی بدی نداره ‌‌‌‌‌‌‌‌و اوکی هست . تو این رنج قیمت من خیلی گشتم‌ برای خودم به این مدل رسیدم. در نهایت.  

لینک به دیدگاه

• 0
6 ساعت قبل، zen گفته است:

شارژر  ۲۲ واتی داره و بد نیست تایم نگرفتم ولی بین ۱.۵ تا ۲ ساعت باتری ۵۰۰۰ شارژ کامل میشه. صبح ساعت ۹ میرم سرکار کلی زنگ میزنم و اینترنت میرم شب ساعت ۱۰ میام خونه هنوز ۳۰ تا ۴۰ درصد شارژ داره گوشی. گوشی خیلی کم گرم میکنه تو بازی و داغ نیست. باش بازی سنگین هم انجام میدم و جواب گویی بدی نداره ‌‌‌‌‌‌‌‌و اوکی هست . تو این رنج قیمت من خیلی گشتم‌ برای خودم به این مدل رسیدم. در نهایت.  

خیلی ممنون

راستش اهل بازی توی گوشی زیاد نیستم،فقط توی پیامرسان ها بچرخم و استریم ببینم،فقط میخوام گوشی داغ نکنه،اگه داغ میکنه لطفا بگید من همون a22 4g بگیرم ممنون.

دوستان از لحاظ قدرت و سخت افزاری و داغ نکردن کدوم بهتره؟

1_Samsung A224G

2_Note 9T

3_Poco M3(تازگیا شنیدم با آپدیتش صفحه دیگه بالا نمیاد و از ۱۰۰ تا ۳۰ تاش ممکنه خوب در بیاد)

بین این ۳ تا لطف کنید نظر بدید.

لینک به دیدگاه

• 0
۲ ساعت قبل، DeAtH_BrEaTh گفته است:

خیلی ممنون

راستش اهل بازی توی گوشی زیاد نیستم،فقط توی پیامرسان ها بچرخم و استریم ببینم،فقط میخوام گوشی داغ نکنه،اگه داغ میکنه لطفا بگید من همون a22 4g بگیرم ممنون.

گفتم که داغ نمیکنه ‌‌.  

لینک به دیدگاه

• -1
۴ ساعت قبل، DeAtH_BrEaTh گفته است:

سلام دوستان.

از موضوع تایپیک مشخص هست،یک گوشی تا ۵ میلیون میخوام.

چند تا گزینه دوستام پیشنهاد دادن:Redmi note 9t و samsung a12

گوشی میخوام که زود شارژ خالی نکنه و زود شارژ بشه و برای بعضی از بازی ها هم مناسب باشه

در مورد a12 هم شنیدم زود داغ میکنه و اگه روی ی سطح صاف بزاری دیگه صفحه تاچش کار نمیکنه!

منتظر پیشنهاد دوستان هستم پیشاپیش متشکرم.

سلام بهترین انتخاب note 9t 5g هست 

بهترین امکانات را در بازه قیمتی ۵ میلیون داره. خودم دارم کاملا راضی هستم. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...