رفتن به مطلب

فروش پاور ۵۸۰ گرین

Peyman.S
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود به همگی دوستان.

به دلیل ارتقا قصد فروش پاور بالا رو دارم.

رو سیستم شخصی خودم بوده و استفاده معقول گیمینگ.از عکس هم مشخصه چقدر از گارانتیش مونده.به خریدار یک عدد براکت نگهدارنده کارت گرافیک پی سی ماد کاملا سالم هدیه داده میشه.

قیمت یک میلیون و دویست هزار تومان.

با تیپاکس میتونم ارسال کنم.بنده ساکن بندرانزلی هستم.پاور دارای جعبه ست و خیالتون بابت بسته بندیش هم راحت باشه.اول واریز بعد ارسال با واسطه لیون هم مشکلی نداره هزینه اش به عهده خریدار.هزینه ارسال با خریدار.

پ.ن:عکسها برای تایپک قدیمیم هستند.اگر تاریخشان قدیمیه و مغایر قوانین با عکسهای جدید جایگزین میکنم.

سپاس.

835554687_IMG__.thumb.jpg.878c661ca4ecd01692451c8483b1d9b6.jpg1684024269_IMG__.thumb.jpg.b8a5c996af841634722d55aa9044f5eb.jpg1005385350_IMG__.thumb.jpg.24e09cfc879b87949b206b87922de098.jpg

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام

كابلها تخت هستند يا داخل كلاف نخي؟

چون توي سايت گرين همگي تخت هستند ولي اين عكسي كه گذاشتيد كابلها داخل كلاف هستند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز

امکان اول ارسال رو دارید؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، rayan54080 گفته است:

سلام

كابلها تخت هستند يا داخل كلاف نخي؟

چون توي سايت گرين همگي تخت هستند ولي اين عكسي كه گذاشتيد كابلها داخل كلاف هستند

فقط کابل ۲۴پین داخل کلاف هستش.بقیه تخت.

الان بنده متوجه نشدم شاید چون اینجا زیاد خرید و فروش انجام ندادم.شما خریداری یا فقط سوال پرسیدید؟ اگر خریدار نیستید بنده با نفر بعد مذاکره کنم.

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

دوست عزیز کاربر @rayan54080 هنوز به بنده پاسخی ندادند.تا فردا صبح از ایشون خبری نشد به جناب @PowerElectron فروخته میشه.

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۷ ساعت قبل، Peyman.S گفته است:

دوست عزیز کاربر @rayan54080 هنوز به بنده پاسخی ندادند.تا فردا صبح از ایشون خبری نشد به جناب @PowerElectron فروخته میشه.

باشه عزیز در خدمتم

لینک به دیدگاه

فروخته شد به کاربر @saman.kevin

بنده آدم علاف و بیکاری نیستم.برای خوشگذرانی هم اینجا نیومدم. وقتی تو تایپک پیشنهاد میدید تشریف بیارید پ،خ راجبه شرایط و قیمت با فروشنده صحبت کنید مثل کاری که دوست عزیز و حرفه ایمون saman.kevin انجام دادند.من نباید به عنوان فروشنده بیام تو پیغام خصوصی شما بعد از چندین ساعت بی خبری از شما یا اینکه بعد ۱۲ساعت یادتون افتاده حقوقتون رو هنوز نریختن و تا سر ماه باید من منتظر شما بمونم! جنس زیر قیمت میدم همراه اشانتیون منت هم بکشم؟ 

ختم تایپک.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...