رفتن به مطلب

مشکل سیاه شدن صفحه لپ تاپ هنگام روشن شدن و سیاه موندن

DmCoder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان

لپ تاپ من یک مشکلی داره اینه که دیروز که ویندوز 11 برای اپدیت منتشر شد من به سرم زد دانلود کنم و برای اینکه نصبشم کنم باید uefi بوت بشه یکجا گفته بودن بهم برای اینکه uefi رو سیستم تو بوت بشه باید بایوش اپدیت بشه منم به سرم زد بایوس لپ تاپ اپدیت کنم گذاشتم که اپدیت بشه دکمه نصب رو زدم صفحه اش هم کلا سیاه شد ولی صدای فن میومد و دکمه پاور لپ تاپ روشن بود من سریع از شارژ کشیدم بعدش صدای بوق بوق مداوم میومد بعدش مجبور شدم دستی خاموش کنم الانم نمیدونم مشکل چیه صفحه هم روشن نمیشه

لپ تاپم لنوو هست مدل V130

دوستان لطفا راهنمایی کنید واقعا نیاز دارم به سیستمم مخصوصا اینکه برنامه نویسی هم میکنم بشدت نیاز به لپ تاپ دارم 😩😢

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۸ ساعت قبل، DmCoder گفته است:

لپ تاپ من یک مشکلی داره اینه که دیروز که ویندوز 11 برای اپدیت منتشر شد من به سرم زد دانلود کنم و برای اینکه نصبشم کنم باید uefi بوت بشه یکجا گفته بودن بهم برای اینکه uefi رو سیستم تو بوت بشه باید بایوش اپدیت بشه منم به سرم زد بایوس لپ تاپ اپدیت کنم گذاشتم که اپدیت بشه دکمه نصب رو زدم صفحه اش هم کلا سیاه شد ولی صدای فن میومد و دکمه پاور لپ تاپ روشن بود من سریع از شارژ کشیدم بعدش صدای بوق بوق مداوم میومد بعدش مجبور شدم دستی خاموش کنم الانم نمیدونم مشکل چیه صفحه هم روشن نمیشه

دوستان لطفا راهنمایی کنید واقعا نیاز دارم به سیستمم مخصوصا اینکه برنامه نویسی هم میکنم بشدت نیاز به لپ تاپ دارم 😩😢

این مشکل از رمه. اگه لپتاپ رم مجزا داره، یکبار خارج کنید و روشنش کنید، بعد مجدد رم رو جا بزنید. احتمالا حل بشه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۷/۱۵ در ۰۰:۲۳، MAhmoOD Nazari گفته است:

این مشکل از رمه. اگه لپتاپ رم مجزا داره، یکبار خارج کنید و روشنش کنید، بعد مجدد رم رو جا بزنید. احتمالا حل بشه

فکر نکنم رم مربوط باشه چون بایوسش پریده بخاطر اینکه موقع اپدیت لپتات رو خاموش کردم بایوش کرش کرد باید دوباره بایوسش ریکاوری بشه مطمئنا

لینک به دیدگاه

احتمال بالا  بایوس پریده و باید ببری با پروگرمر فلش کنن برات. 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۷/۱۷ در 02:34، milad.azn گفته است:

احتمال بالا  بایوس پریده و باید ببری با پروگرمر فلش کنن برات. 

ممکنه از چیزه دیگه باشه مثلا cpu یا گرافیک یا رم یا مادربورد اخه میترسم اینا مشکل دار شده باشن 😥

ویرایش شده توسط DmCoder
لینک به دیدگاه

۴۷ دقیقه قبل، DmCoder گفته است:

ممکنه از چیزه دیگه باشه مثلا cpu یا گرافیک یا رم یا مادربورد اخه میترسم اینا مشکل دار شده باشن 😥

نباید سیستم رو خاموش میکردی. دقیقا قوانینی که زمان اپدیت بهت تذکر میده و نخوندی و انجام دادی. 

باید بایوس پروگرام بشه

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، hamed_crazy گفته است:

نباید سیستم رو خاموش میکردی. دقیقا قوانینی که زمان اپدیت بهت تذکر میده و نخوندی و انجام دادی. 

باید بایوس پروگرام بشه

اره درست میگی منم نمیدونستم اینقدذ کاره مهمیه. پس فقط مشکل از بایوسه دیگه صدردصد چیزای ای دیگه نیست خداروشکر؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۷/۱۴ در ۱۶:۱۴، DmCoder گفته است:

سلام 

ببین دوست عزیز نیازی به آپدیت نداشتین و فقط باید تنظیمات رو uefi میکردین. ولی ساده ترین کار آپدیت ویندوزی هست و باید برق متصل باشه و اصلا کار دستگاه متوقف نشه که شما هیچ کدوم رو رعایت نکردی. 

الان باید دستگاه باز بشه و آی.سی بایوس با پروگرامر دوباره برنامه ریزی بشه یا تعویض بشه و حتما باید توسط متخصص انجام بشه 

اگه متخصصی نمیشناسید پخ بدین کدوم شهر هستین تا اگه همکاری اونجا میشناسم براتون هماهنگ کنم. 

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، ahmad.s گفته است:

سلام 

ببین دوست عزیز نیازی به آپدیت نداشتین و فقط باید تنظیمات رو uefi میکردین. ولی ساده ترین کار آپدیت ویندوزی هست و باید برق متصل باشه و اصلا کار دستگاه متوقف نشه که شما هیچ کدوم رو رعایت نکردی. 

الان باید دستگاه باز بشه و آی.سی بایوس با پروگرامر دوباره برنامه ریزی بشه یا تعویض بشه و حتما باید توسط متخصص انجام بشه 

اگه متخصصی نمیشناسید پخ بدین کدوم شهر هستین تا اگه همکاری اونجا میشناسم براتون هماهنگ کنم. 

سلام خدمت شما

اقا من اصلا اطلاعی درباره این قضیه نداشتم فکر کردم اپدیت بایوس خیلی معمولی و اسون انجام میشه 

درست میشه دیگه درسته؟ چون دادم یکی تعمیر کنه میگه از بایوس نیست داره چیزای دیگه رو چک میکنه. پس مشکل از همون بایوسه؟

استان مازندران شهر قائمشهر هستم

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، DmCoder گفته است:

سلام خدمت شما

اقا من اصلا اطلاعی درباره این قضیه نداشتم فکر کردم اپدیت بایوس خیلی معمولی و اسون انجام میشه 

درست میشه دیگه درسته؟ چون دادم یکی تعمیر کنه میگه از بایوس نیست داره چیزای دیگه رو چک میکنه. پس مشکل از همون بایوسه؟

استان مازندران شهر قائمشهر هستم

همون بایوس هست. قبلا ی همکار خوب شهر شما داشتم که تعمیرات هم برام فرستاده بود. فکر میکنم خودشون بخش تعمیرات راه اندازی کردن.

باهاش تماس میگیرم و پخ میدم بهتون

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام من لپ تاپ لنوو هست و چند روز پیش به دلیل اپدیت اشتباه بایوس, بابوسش پرید الانم دادم تعمیر کار تعمیر کرد و فردا باید بگیرم

سوالم اینه که هزینه فلش کردن بایوس لپ تاپ به طور سخت افزاری چقدر در میاد لپ تاپم lenovo مدل v130 15ikb هست لطفا راهنمایی کنید ممنون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...