رفتن به مطلب

كمك براي خريد اندرويد باكس / رزبري پاي / هر چيزي كه بشه روش اندرويد ران كرد براي TV

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و ارادت خدمت دوستان عزيزم 

من نميدونم بعد چند وقت برگشتم 

يه سوال داشتم ، من يه اندرويد باكس ميخوام كه به تلوزيون خونه وصل كنم منتها نبايد سيستم عاملش android TV باشه ، چون اصلا بدرد من نميخوره ، من ميخوام فقط يوتوب ببينم ، كه اون هم نياز به اين داره كه بشه روي اون اندرويد باكس قندشكن ستاپ كرد ، البته روي مودم هم ميشه منتها فعلا پول خريد مودم ندارم ، بعلاوه اينكه كلا اندرويد تي وي محدوديت هاي ذاتي اساسي داره ، كسي راهي به نظرش ميرسه منو راهنممايي كنه ؟ دعاش مي كنم 

راجع به رزبري پاي و ستاپ كردن اندرويد روش هم خوندم ولي به نتيجه اي نرسيدم 

لینک به دیدگاه

۲۳ دقیقه قبل، farshad۹۸۹۸ گفته است:

يه سوال داشتم ، من يه اندرويد باكس ميخوام كه به تلوزيون خونه وصل كنم منتها نبايد سيستم عاملش android TV باشه ، چون اصلا بدرد من نميخوره ، من ميخوام فقط يوتوب ببينم ، كه اون هم نياز به اين داره كه بشه روي اون اندرويد باكس قندشكن ستاپ كرد ، البته روي مودم هم ميشه منتها فعلا پول خريد مودم ندارم ، بعلاوه اينكه كلا اندرويد تي وي محدوديت هاي ذاتي اساسي داره ، كسي راهي به نظرش ميرسه منو راهنممايي كنه ؟ دعاش مي كنم 

بردهای زیادی هست که روشون اندروید نصب میشه.

میشخ یک مینی pc ارزون قیمت هم بگیرید و روش اندروید نصب کنید

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، farshad۹۸۹۸ گفته است:

با سلام

باکس هایی هم هست که android mobile روش هست و هیچ محدودیت نصب برنامه ندارید من خودم A95X F3 دارم خوبه همه چیز نصب میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...