رفتن به مطلب

مشکل پاور و یو اس بی ها

moein2017
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.    من ی سیستم گیمینگ دارم که جدیدن بع مشکل خورده  بخاطر کم و زیاد شدن ولتاژ برق شهر و قطعی.   سیستم رو وقتی خاموش میخوام بکنم اصلا خاموش نمیشه فقط از طریق بالای کیس خاموش میشه وقتی چند ثانیه بگیرم و همچنین ریستارت نمیشع خصوصا در مرحله نصب ویندوز درست ریستارت نمیشع ایا مشکل از پاوره؟ ی چیزی هم که هس تمام یو اس بی های سیستم من از کار افتادن البته به جز ۳.۱.   ممکنه به پاور مرتبط باشه؟؟؟ 

ویرایش شده توسط moein2017
لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، moein2017 گفته است:

با سلام.    من ی سیستم گیمینگ دارم که جدیدن بع مشکل خورده  بخاطر کم و زیاد شدن ولتاژ برق شهر و قطعی.   سیستم رو وقتی خاموش میخوام بکنم اصلا خاموش نمیشه فقط از طریق بالای کیس خاموش میشه وقتی چند ثانیه بگیرم و همچنین ریستارت نمیشع خصوصا در مرحله نصب ویندوز درست ریستارت نمیشع ایا مشکل از پاوره؟ ی چیزی هم که هس تمام یو اس بی های سیستم من از کار افتادن البته به جز ۳.۱.   ممکنه به پاور مرتبط باشه؟؟؟ 

سلام

بله ممکنه مشکل از پاور باشه ولی با توجه ب توضیحات شما بیشتر بنظر میرسه مادربورد مشکل داشته باشه

لطفا مدل پاور و مادربورد رو بفرمایید

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستم رو کامل بگید ، اگر به پاور دیگه دسترسی دارید برای تست عوض کنید 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، moein2017 گفته است:

ممکنه نوسانات برق هم باشه ببرش یه اتاق دیگه وصل کن یه تست بزن ...بعدشم برادر چرا به رو نوشتی بِع ؟

images.jpg.529833e3ba88cc249c6ff9481103dc49.jpg

ویرایش شده توسط ☕Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

مشخصات سیستم رو کامل بگید ، اگر به پاور دیگه دسترسی دارید برای تست عوض کنید 

مادربرد asus h170 pro gaming 

سی پی یو intel core i5 6600 

گرافیک msi gaming x 1060 6 gb 

SSD samsung 860 evo 

Power green overclocking evo  750w

2 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

ممکنه نوسانات برق هم باشه ببرش یه اتاق دیگه وصل کن یه تست بزن ...بعدشم برادر چرا به رو نوشی بِع ؟

images.jpg.529833e3ba88cc249c6ff9481103dc49.jpg

ن اوکیه اتاق ولی احتمالا پاور مشکل داره که یو اس بی ها کلا کار نمیکنن یعنی چیزیو نمیشناسن.     البته ب جز ۳.۱

لینک به دیدگاه

۱۱ دقیقه قبل، moein۲۰۱۷ گفته است:

Power green overclocking evo  750w

احتمال خرابی این پاور خیلی کمه، قطعا هنوز گارانتی هم داره پس دستکاریش نکنید.

با اینکه این پاور فاکتورهای حفاظتی زیاد و مناسبی داره بازم نوسانات مکرر دامنه کوتاه میتونه ب مادربورد آسیب بزنه. مشکل کارنکردن USB مربوط ب IO و چیپ مادربورد هست.

و اینکه usb3 کار میکنه علتش اینه که کنترلر مجزا برای خودش داره

باتوجه به توضیحات اولیه و مشکل در نصب ویندوز و... تنها کاری که الان میتونید انجام بدین 1) ریست کردن یا کلیر کردن بایوس هست. 2) لطفا ssd رو جدا کنید و روی هارد یا درایو دیگه ویندوز بریزید.

اگه مشکل رفع نشد توصیه میکنم که سیستم رو ببرید جاییکه بصورت تخصصی بررسی و تعمیر بشه.

لینک به دیدگاه

usb های جلو هم قطع و وصل میشن ؟ یا فقط عقب این مشکل رو داره

لینک به دیدگاه

۵۲ دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است:

usb های جلو هم قطع و وصل میشن ؟ یا فقط عقب این مشکل رو داره

هم جلو هم پشت کیس  و همونطور که گفتم فقط usb 3.1 ک ی دونه بیشتر نیس.  کار میکنه 

لینک به دیدگاه

راجبه مشکل سخت افزاری تون اساتید راهنمایی میکنن ولی توصیه من به شما اینه که حتما حتما یه محافظ ولتاژ مناسب تهیه کنید برای کامپیوتر.از قیمتهای فضایی سخت افزار دیگه مطلعید دیگه.۱۰۰یا ۲۰۰تومن هزینه کنید بهتره تا چند ده میلیون.همین چند روز پیش فشار برق به قدری بالا بود که لامپ‌ها داشتن از شدت نور منفجر می‌شدند و آیفون تصویری هم دود کرد و سوخت چون مستقیم به برق وصل بود.محافظ ولتاژ جان کامپیوترم رو نجات داد!

امیدوارم تو این اوضاع نابسامان اقتصادی مشکل خاصی برای کامپیوترتون پیش نیومده باشه.

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، ahmad.s گفته است:

احتمال خرابی این پاور خیلی کمه، قطعا هنوز گارانتی هم داره پس دستکاریش نکنید.

با اینکه این پاور فاکتورهای حفاظتی زیاد و مناسبی داره بازم نوسانات مکرر دامنه کوتاه میتونه ب مادربورد آسیب بزنه. مشکل کارنکردن USB مربوط ب IO و چیپ مادربورد هست.

و اینکه usb3 کار میکنه علتش اینه که کنترلر مجزا برای خودش داره

باتوجه به توضیحات اولیه و مشکل در نصب ویندوز و... تنها کاری که الان میتونید انجام بدین 1) ریست کردن یا کلیر کردن بایوس هست. 2) لطفا ssd رو جدا کنید و روی هارد یا درایو دیگه ویندوز بریزید.

اگه مشکل رفع نشد توصیه میکنم که سیستم رو ببرید جاییکه بصورت تخصصی بررسی و تعمیر بشه.

والا ریست کردم بایوس رو و حتی اپدیت هم کردم ولی فرقی نکرده.  همچنان یو اس بی ها کار نمیکنن   و همچنان عادی خاموش نمیشه   البته قبل اینکه این اشکال یو اس بی پیش بیاد گاهی قبلا میشد که کامپیوتر خاموش نشه و سخت افزار ها در حال کار بودن.   البته کم پیش میومد ولی الان دائمی شده مشکل خاموش شدن.  و ریستارت نشدن هم قاطیش شده      مشکل اینجاس مادربرد بخوام تغییر بدم چند تا مادربرد سوکت ۱۱۵۱ دیدم همه ناموجود بودن حتی z170 

ویرایش شده توسط moein2017
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، moein۲۰۱۷ گفته است:

مشکل اینجاس مادربرد بخوام تغییر بدم چند تا مادربرد سوکت ۱۱۵۱ دیدم همه ناموجود بودن حتی z170 

قطعا ناموجوده ولی دست دوم پیدا میشه

این مادربورد هم تعمیر میشه، برای تعویض عجله نکنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...