رفتن به مطلب

مشکل رم سیستم

Recommended Posts

سلام وقت‌تون بخیر

‌یه مدت پیش بود که من یه تاپیک با مضمون مشکل در نصب رد دد ۲ زدم که حالا خود فروم منتقل کرد به تاپیک مرجع ، توی اونجا یکی از عزیزان گفت که رم هارو با نرم افزار memetest 86 تست کنید و احتمالا مشکل از رم ها هست . من نسخه اخر نرم‌افزار رو دانلود کردم ولی توی بوت و انجام کار باهاش به مشکل برخوردم سر همین بیخیال شدم کلا تا دیشب که Doom eternal نسخه فیتگرل رو نصب کردم و داشتم میریختم و دیدم بله.. بازم همون ارور رو میده بهم. نسخه قدیمی‌تر از نرم افزار memetest رو دانلود کردمو زدم که تست بگیره الان تا اینجای کار انقد ارور داده، اصلا چنین چیزی عادیه؟! ویندوز رو هم تازه عوض کردم (روی جفت ویندوز ها ارور میداد)

مشخصات سیستم

پردازنده

intel Core i7 3770 3.40 GHZ

مادربورد

Gigabyte Z68P

رم

Geil 8GB =2*4GB

کارت گرافیک

Asus TUF Gaming GeForce GTX 1650 Super

منبع تغذیه

Green 580W

------------------------------

لازم به ذکره که ۲ بار حین کار با سیستم (یه سری کار عادی و یه بار هم رندر گیری از پریمیر ۲۰۲۰) سیستم بلو اسکرین داده ، شده که سیستم رو شات دان کنم و بعد با زور روشن بشه اتومات (انگار که ریستارت کردم) بعد توی درایو C و D یدونه Temp اگه اشتباه نکنم یه گیگی درست کنه ( توی C مشخص نیست از قسمت سرچ Temp رو میارم اونجا مشخصه ولی توی D جدا از فولدر ها وجود داره)

IMG-20211013-WA0089.thumb.jpeg.0fafec397c7fe3cfe7717152d883c39a.jpeg

Screenshot_20211013_175857.thumb.jpg.c65b14c5ff0befbdc69f7222a7c0712d.jpg

لینک به دیدگاه

سلام 
بله دست عزیز طبق این تصویر رمها ایراد دارن (رم سالم حتی یک error هم نداره)
اما شما برای اینکه متوجه بشین کدوم رم مشکل داره باید تک تک روی سیستم قرار بدین نه کل 8 گیگ رو 
و در آخر اینکه بعد از مشخص شدن رم مشکل داره برای اینکه خیالتون راحت بشه یکبار دیگه رم رو روی یک اسلات دیگه مینبرد هم تست کین.

سعی کنین از ورژن جدید استفاده کنین (برای هر رم 4 گیگ حداکثر 2 ساعت زمان میبره)

لینک به دیدگاه

۵۷ دقیقه قبل، ۰۰۵ گفته است:

سلام 
بله دست عزیز طبق این تصویر رمها ایراد دارن (رم سالم حتی یک error هم نداره)
اما شما برای اینکه متوجه بشین کدوم رم مشکل داره باید تک تک روی سیستم قرار بدین نه کل 8 گیگ رو 
و در آخر اینکه بعد از مشخص شدن رم مشکل داره برای اینکه خیالتون راحت بشه یکبار دیگه رم رو روی یک اسلات دیگه مینبرد هم تست کین.

سعی کنین از ورژن جدید استفاده کنین (برای هر رم 4 گیگ حداکثر 2 ساعت زمان میبره)

ممنون عزیز 🙏

من آخرین نسخه رو تست کردم که نوشته بود فقط مخصوص دستگاه هایی هست که بوت UFEI رو پشتیبانی میکنن (اگه اشتباه نکنم - یه همچین چیزی بود) و چند بار هم سعی کردم فلش رو خالی میکردم و مجددا انجام میدادم مراحل رو ولی بازم نشد

و اینکه تقریبا روی این تعداد ارور بود که گفتم خب نرم‌افزار که نمیتونه مشکل رو حل کنه میذارم سر فرصت تک تک رم هارو تست میکنم . کلا ESC رو زدم در اومدم از صفحه

IMG_20211013_191029.thumb.jpg.38a2cb32f1f035618c9d6865c08470a9.jpg

لینک به دیدگاه

قسمتی از رم که داخل شکاف میره و همینطور اسلات رم ها رو با الکل یا هر چیزی که در دسترستون هست تمیز کنید ، امتحانش ضرری نداره

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۷/۲۱ در ۲۰:۱۴، Hamed.Madadi گفته است:

قسمتی از رم که داخل شکاف میره و همینطور اسلات رم ها رو با الکل یا هر چیزی که در دسترستون هست تمیز کنید ، امتحانش ضرری نداره

حتما ، یه دستی بهشون میکشم 

- یه رم ای دیتا از یکی از بستگان قرض گرفتم و جفت بازیا (DOOM / RED DEAD) بدون مشکل و ارور نصب شدن -

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...