رفتن به مطلب

مشکل BSOD بعد از نصب SSD NVme

arvin_393
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت تمام دوستان و اساتید محترم 

قبلش عذر خواهی میکنم بخاطر طولانی شدن مطلب چون چند وقته درگیرشم مشکلشو پیدا نمیکنم گفتنم کامل توضیح بدم

حدود ۶ ماهی میشه مادربورد و پردازنده و رم جدید و یه 500 ssd nvme m.2 sn750 wd  گرفتم 

ssd یه مدت بعد به دستم رسید چون تفاوت قیمت داشت از امازون سفارش دادم, قبل از نصب SSD جدید با قطعات جدید هیچ مشکلی نداشتم 

مشخصات سیستم:

asus x570-p

amd 3600xt

16gig ram 3200 

SSD WD SN750

اینم اضافه کنم که یه هارد 1ترا یه هارد ۵۰۰ و یه SSD SAMSUNG EVO 860 250دارم که اوایل که سیستم جدید رو بسته بودم یه مدت بدون مشکل باهاش کار میکردم 

یه هارد اکسترنال ۲ ترا هم همیشه به سیستم وصله. اینم بگم یه اداپتور wifi usb  که روی رسیور بود برای وصل شدن به اینترنت موبایل استفاده میکنم میگم شاید مشکل از این قطعه باشه ولی چند سال بدون مشکل باهاش کار میکردم 

مشکلم جوریه که فقط و فقط به صورت راندوم هر چند روز یه بار موقع بوت شدن سیستم دقیقا بعد از لوگو ویندوز و قبل از نمایش دسکتاپ BSOD  میشه . بازم تاکید میکنم فقط بعد از بوت و قبل از دسکتاپ اینجوری میشه و اگه سیستم بالا بیاد دیگه هیچ مشکلی هیچوقت پیش نیومده . کدهایی که میده memory managment  و یه موقع هایی  read only 

از طریق بوت windows memory dignosis رو اجرا کردم هیچ مشکلی پیدا نکرد 

از طریق bios  یه قسمت تست سلامت ssd nvme  داشت برای ssd جدید اجرا کردم هیچ مشکلی پیدا نکرد 

اخرین ورژن بایوس رو هم اپدیت کردم 

حدسیاتی که خودم از مشکل دارم:

مشکل از وقتی شروع شد که SSD WD SN750 رو گرفتم و ویندوز جدید نصب کردم البته بدون پاک کردن ویندوز قبلی. بعد یه مدت دیدم ویندوز BSOD  میشه SSD  قبلی که ویندوز قبلی روش نصب بود رو کامل فرمت کردم ولی بازم مشکل حل نشد 

اینم بگم قبلا ویندوزا روی هاردای معمولی بوده یه سری پارتیشن unallocated  دارن و یکی از هاردای HDD وقتی توی disk managment  نگاه میکنم لیبل active , primary partition  خورده در حالی که بقیه درایوا logical drive  هستن 

یه مدت با مشکل سر کردم تا ویندوز 11  بیاد همون روز اول که نسخه رسمیش اومد نصب کردم . موقع نصب تمام هارد درایو و حتی سی دی درایو رو جدا کردم . ssd  جدید رو کاملا تمام پارتیشناشو پاک کردم و از اول ویندوز نصب کردم . اولش احساس کردم درست شده ولی بازم چند بار مشکل مشابه برام پیش اومده 

دفعه قبل از نرم افزارهای اپدیت درایور استفاده کرده بودم شک داشتم مشکل از اون باشه اینبار فقط درایورای خود مادربورد رو نصب کردم

نرم افزارایی که بعد از نصب ویندوز استفاده میکنم 

adobe acrobat DC

adobe photoshop 21

office 

km player 

aimp music player 

ituns

logitec gHUB

chrome , firefox

steam 

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

با سلام خدمت تمام دوستان و اساتید محترم 

قبلش عذر خواهی میکنم بخاطر طولانی شدن مطلب چون چند وقته درگیرشم مشکلشو پیدا نمیکنم گفتنم کامل توضیح بدم

حدود ۶ ماهی میشه مادربورد و پردازنده و رم جدید و یه 500 ssd nvme m.2 sn750 wd  گرفتم 

ssd یه مدت بعد به دستم رسید چون تفاوت قیمت داشت از امازون سفارش دادم, قبل از نصب SSD جدید با قطعات جدید هیچ مشکلی نداشتم 

مشخصات سیستم:

asus x570-p

amd 3600xt

16gig ram 3200 

SSD WD SN750

اینم اضافه کنم که یه هارد 1ترا یه هارد ۵۰۰ و یه SSD SAMSUNG EVO 860 250دارم که اوایل که سیستم جدید رو بسته بودم یه مدت بدون مشکل باهاش کار میکردم 

یه هارد اکسترنال ۲ ترا هم همیشه به سیستم وصله. اینم بگم یه اداپتور wifi usb  که روی رسیور بود برای وصل شدن به اینترنت موبایل استفاده میکنم میگم شاید مشکل از این قطعه باشه ولی چند سال بدون مشکل باهاش کار میکردم 

مشکلم جوریه که فقط و فقط به صورت راندوم هر چند روز یه بار موقع بوت شدن سیستم دقیقا بعد از لوگو ویندوز و قبل از نمایش دسکتاپ BSOD  میشه . بازم تاکید میکنم فقط بعد از بوت و قبل از دسکتاپ اینجوری میشه و اگه سیستم بالا بیاد دیگه هیچ مشکلی هیچوقت پیش نیومده . کدهایی که میده memory managment  و یه موقع هایی  read only 

از طریق بوت windows memory dignosis رو اجرا کردم هیچ مشکلی پیدا نکرد 

از طریق bios  یه قسمت تست سلامت ssd nvme  داشت برای ssd جدید اجرا کردم هیچ مشکلی پیدا نکرد 

اخرین ورژن بایوس رو هم اپدیت کردم 

حدسیاتی که خودم از مشکل دارم:

مشکل از وقتی شروع شد که SSD WD SN750 رو گرفتم و ویندوز جدید نصب کردم البته بدون پاک کردن ویندوز قبلی. بعد یه مدت دیدم ویندوز BSOD  میشه SSD  قبلی که ویندوز قبلی روش نصب بود رو کامل فرمت کردم ولی بازم مشکل حل نشد 

اینم بگم قبلا ویندوزا روی هاردای معمولی بوده یه سری پارتیشن unallocated  دارن و یکی از هاردای HDD وقتی توی disk managment  نگاه میکنم لیبل active , primary partition  خورده در حالی که بقیه درایوا logical drive  هستن 

یه مدت با مشکل سر کردم تا ویندوز 11  بیاد همون روز اول که نسخه رسمیش اومد نصب کردم . موقع نصب تمام هارد درایو و حتی سی دی درایو رو جدا کردم . ssd  جدید رو کاملا تمام پارتیشناشو پاک کردم و از اول ویندوز نصب کردم . اولش احساس کردم درست شده ولی بازم چند بار مشکل مشابه برام پیش اومده 

دفعه قبل از نرم افزارهای اپدیت درایور استفاده کرده بودم شک داشتم مشکل از اون باشه اینبار فقط درایورای خود مادربورد رو نصب کردم

نرم افزارایی که بعد از نصب ویندوز استفاده میکنم 

adobe acrobat DC

adobe photoshop 21

office 

km player 

aimp music player 

ituns

logitec gHUB

chrome , firefox

steam 

بایوس مادربردت به روزه؟

اگر این اس اس دی جدیده رو از سیستم جدا کنی مشکل BSOD کامل رفع میشه؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

یه هارد اکسترنال ۲ ترا هم همیشه به سیستم وصله

حواست باشه نپیچه به پروپای بوت؟!

لینک به دیدگاه

۹ ساعت قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

سلام 

از بلواسکرین ها عکس بگیر و اینجا بفرست یا برام پخ کن 

اکسترنال رو دایم متصل نزار. حداقل بعد از بالا اومدن ویندوز وصلش کن که توی بوت اخلال ایجاد نکنه. ضمن اینکه اگه usb charger مادربورد فعال باشه هارد دایم روشن میمونه و استهلاک الکی بالا میره. 

اگه تمایل داشتی پخ بده هماهنگ کن با any desk ریموت بده برات چک کنم

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

بایوس مادربردت به روزه؟

اگر این اس اس دی جدیده رو از سیستم جدا کنی مشکل BSOD کامل رفع میشه؟

بایوس آخرین اپدیته 

ویندوز رو اس اس دی جدید نصبه ، راستش حوصلم نمیشه باز ویندوز عوض کنم 

3 ساعت قبل، ahmad.s گفته است:

سلام 

از بلواسکرین ها عکس بگیر و اینجا بفرست یا برام پخ کن 

اکسترنال رو دایم متصل نزار. حداقل بعد از بالا اومدن ویندوز وصلش کن که توی بوت اخلال ایجاد نکنه. ضمن اینکه اگه usb charger مادربورد فعال باشه هارد دایم روشن میمونه و استهلاک الکی بالا میره. 

اگه تمایل داشتی پخ بده هماهنگ کن با any desk ریموت بده برات چک کنم

erp  رو فعال کردم یا دیسیبل کردم نمیدونم هرچی هست هارد روشن نمیمونه ولی سعی میکنم جدا کنم خواهرم دوباره وصل میکنه استفاده میکنه جدا نمیکنه 

باشه خیلی لطف دارید حالا باز اگه اینجوری شد عکس میگیرن 

لینک به دیدگاه

۱۸ دقیقه قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

ویندوز رو اس اس دی جدید نصبه ، راستش حوصلم نمیشه باز ویندوز عوض کنم

پس هر وقت حوصله ات کشید، یه بار تست کن ببین مشکل بدون اون اس اس دی هست یا نه، چون خرابی اس اس دی میتونه باعث BSOD بشه، و تنها راهش حذف اس اس دی از مدار و جایگزینی قطعه ای دیگه است.

لینک به دیدگاه

۲۵ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

پس هر وقت حوصله ات کشید، یه بار تست کن ببین مشکل بدون اون اس اس دی هست یا نه، چون خرابی اس اس دی میتونه باعث BSOD بشه، و تنها راهش حذف اس اس دی از مدار و جایگزینی قطعه ای دیگه است.

توی تنظیمات بایوس یه قسمت برای چک کردن اس اس دی بود زدم چک کرد هیچ مشکلی پیدا نکرد

میدونی  چون این اتفاق فقط موقع بوت میفته یه وقتایی و موقع کار هیچوقت نشده مشکل پیدا کنه برا همین خودم زیاد به اس اس دی مشکوک نمیشم. حالا اگه ادامه دار شد و دیدم اذیت میکنه حتما همین کارو میکنم

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در ۱۴۰۰/۷/۲۲ در ۱۴:۵۴، ARMIN گفته است:

کیس جدید که گرفتم مادربورد رو جابجا کردم چشمم به اس اس دی خورد خنگ بازی در اورده بودم پیچ زیر اس اس دی رو نبسته بودم به مادربورد ، یه مقدار فشار به پایین داشت ، پیچ رو که بستم همسطح شد 

از اون به بعد دیگه اصلا مشکلی پیدا نکرده 

مشکل حل شد 

لینک به دیدگاه

۵۸ دقیقه قبل، arvin_۳۹۳ گفته است:

کیس جدید که گرفتم مادربورد رو جابجا کردم چشمم به اس اس دی خورد خنگ بازی در اورده بودم پیچ زیر اس اس دی رو نبسته بودم به مادربورد ، یه مقدار فشار به پایین داشت ، پیچ رو که بستم همسطح شد 

از اون به بعد دیگه اصلا مشکلی پیدا نکرده 

مشکل حل شد 

خدا رو شکر مشکل حل شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...