رفتن به مطلب

با تجربه ها لطفا راهنمایی: در مورد شبکه کردن پرینتر با مودم

amin110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
دوستان دوتا سیستمه که به یکیش از طریق یو اس بی پرینتر وصل و درایور نصب هست.سیستم دیگه نقطه اشتراکش با این سیستم مودم هست که هر دو از طریق کابل شبکه به مودم متصلن و اینترنت هم از همین طریق رو سیستم در حال استفاده هست..الان بنظر میرسه این دوتا شبکه شدن اما پرینتر روی سیستم دوم نمایش داده نمیشه و پرینت نمیشه گرفت..نکته اینجاست از طریق run وقتی اسم سیستم اول رو میزنی میاد و پرینتر هم مشخصه که شیر شده اما تو دیوایس و پرینتر که اد میکردم که هیچی نیاورد و تو اون گزینه که دستی اد میکنی هم پرینتر نمیاد.ویندوز هر دو سیستم 10 هست و طبق دستوری که تو نت بود پیش رفتم و اینکه قبلا مشکلی نداشت تا اینکه درایور پرینتر دوباره نصب شد
نکته و ایراد کجاست؟

لینک به دیدگاه

در قسمت سرویسها ببین print spooler در حالت اجرای خودکار است و اگر نیست و یا غیر فعال است روی خودکار قرار بده و سیستم را ریستارت کن

لینک به دیدگاه

هم اکنون، xshya گفته است:

در قسمت سرویسها ببین print spooler در حالت اجرای خودکار است و اگر نیست و یا غیر فعال است روی خودکار قرار بده و سیستم را ریستارت کن

این بنظرم وقتی جوابه که پرینتر بیاد بالا..قضیه اینه رو سیستم دوم اصلا تو قسمت دیوایس پرینتر نمیاد و چیزی بعنوان پرینتر شیر شده نمایش داده نمیشه.روی سیستم اول که پرینتر نصبه منظورته؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۴ ساعت قبل، amin۱۱۰ گفته است:

سلام
دوستان دوتا سیستمه که به یکیش از طریق یو اس بی پرینتر وصل و درایور نصب هست.سیستم دیگه نقطه اشتراکش با این سیستم مودم هست که هر دو از طریق کابل شبکه به مودم متصلن و اینترنت هم از همین طریق رو سیستم در حال استفاده هست..الان بنظر میرسه این دوتا شبکه شدن اما پرینتر روی سیستم دوم نمایش داده نمیشه و پرینت نمیشه گرفت..نکته اینجاست از طریق run وقتی اسم سیستم اول رو میزنی میاد و پرینتر هم مشخصه که شیر شده اما تو دیوایس و پرینتر که اد میکردم که هیچی نیاورد و تو اون گزینه که دستی اد میکنی هم پرینتر نمیاد.ویندوز هر دو سیستم 10 هست و طبق دستوری که تو نت بود پیش رفتم و اینکه قبلا مشکلی نداشت تا اینکه درایور پرینتر دوباره نصب شد
نکته و ایراد کجاست؟

درود

رمز شبکه روی سیستم سرور فعاله؟

تب سکیوریتی برای دسترسی به پرینتر رو بررسی کردید؟

لینک به دیدگاه

در هردو سیستم این تنظیمات رو اعمال کنید و دوباره سعی کنید پرینتر رو به سیستم دوم اضافه کنید

57577947_Screenshot(182).thumb.png.c93e2faaf9f2962279c4edc0e009eb89.png

639631666_Screenshot(183).thumb.png.904a3169abcd6b45319302b858f97c25.png

1821053581_Screenshot(184).thumb.png.66621fd8905301e7d59cb3ce57dd8232.png

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

رمز شبکه روی سیستم سرور فعاله؟

تب سکیوریتی برای دسترسی به پرینتر رو بررسی کردید؟

الان که دسترسی ندارم ولی پسوورد نداشت تا اونجا که میدونم.

تب سیکوریتی دقیق متوجه نمیشم کجا رو میگی ولی چیزی که تو نت بعنوان مراحل شیر کردن پرینتر هست رو حداقل بگمان خودم درست رفتم

1 ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است:

در هردو سیستم این تنظیمات رو اعمال کنید و دوباره سعی کنید پرینتر رو به سیستم دوم اضافه کنید

57577947_Screenshot(182).thumb.png.c93e2faaf9f2962279c4edc0e009eb89.png

639631666_Screenshot(183).thumb.png.904a3169abcd6b45319302b858f97c25.png

1821053581_Screenshot(184).thumb.png.66621fd8905301e7d59cb3ce57dd8232.png

بله..اینا رو چک کردم که همینجوری باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 ساعت قبل، amin110 گفته است:

له..اینا رو چک کردم که همینجوری باشه

اون خاموش کردن پسوورد مال قدیما بود، الان دیگه نمیشه!

پسوورد شیر باید فعال باشه، اگه خاموش باشه ویندوز کلاینت، سرور رو نا امن شناسایی میکنه و اصلا اجازه دسترسی بهش نمیده،(روی ویندوز 10 از نسخه های فک کنم 1806 به بعد اینطوره) راه اصولی اینه که یه یوزر دیگه بسازید و دسترسی پرینتر رو به اون یوزر تعریف کنید و در حالی که پسوورد روشنه، روی سیستم کلاینت، کردنتال(همون رمز) یوزر جدید رو وارد کنید،:

یا اینکه فایل رجیستریش رو تغییر بدید که به سیستم بدون پسوورد گیر نده، این مورد توی هر بیلدی متفاوته و یه جای رجیستریه، من روی 1909 هستم از این ادرس هست:

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanWorkstation\Parameters\AllowInsecureGuestAuth

باید این مقدار رو 1 بکنید، توی بعضی بیلد ها هم برعکسه و کلید اینطوی تعریف شده که اجازه دسترسی بدون پسورد نده و مقدار دیفالت 1 هست که باید صفرش کنید. بعضی بیلد ها هم که نمیدونم کجاشونه و اصلا کلیدشو پیدا نکردم

یه راه خیلی اسونتر و بی دردسر تر هم هست، یه مودم دارای printer server تهیه کنید و پرینتر رو مستقیما به مودم بزنید! تجربه استفاده به این صورت با مودم 2750u رو داشتم، دقیقا عین پرینتر تحت شبکه کار میکنه، با این تفاوت که حتما به درایور توی ویندوز احتیاج داره(اکثر پرینتر ها تحت شبکه یه حافظه دارن که درایور و نرم افزار روی خودشون هست، ولی توی این مورد باید درایور دستی بزنید)

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...