رفتن به مطلب

راهنمایی برای انجام تست سلامت باندل MB + CPU

اشتراک گذاری

Recommended Posts

وقت بخیر

دوستان قصد فروش MB + CPU رو دارم. الان رو سیستمه و داره کار میکنه،
لطفاً تست های مورد نیاز رو بفرمائید تا تهیه کنم و مدارکشو برای تاپیک فروش قرار بدم.
باندل جدیدی از لیون تهیه کردم و احتمالاً تا شنبه یا یکشنبه به دستم میرسه و وقتی نصبشون کنم دیگه امکان اتصال مجدد و تست اینارو ندارم.

MB : ASUS ROG STRIX B250F GAMING
CPU : Intel Core i7-7700K

از مدیریت انجمن هم پیشاپیش عذر میخوام که خودم تاپیکو تائید میکنم.
شاد باشید

لینک به دیدگاه

سلام رفیق

ببین سی پی یو رو میبری تو بازی یه ساعت یا دو ساعت گیم میزنی چه میدونم gta v یا red dead... میشه تستت.  برنامه msi after هم بنصب که دماش هم دستت باشه

اما مادربرد وقتی رسید اول از نظر ظاهری چک کن که تعمیر ممیر نشده باشه بعدش اگه اینکاره هستی تاکیید میکنم اگه بلد هستی سوکت زیر سی پی یو رو نگاه بزن که کج یا شکستگی تو خار هاش نباشه

بببین خیلی ها سی پی یو رو دراوردن زدن پدر سوکت رو درواردن بازم میگم اگه بلد نیستی سی پی یو رو جدا نکن

مرحله اخر قطعات رو وصل میکنی تمام درگاه ها رو چک میکنی

یو اس بی های جلو و عقب

صدای خروجی و ورودی چه میدونم پورت موس کیبرد چه میدونم تمام سوکت ساتا یا شبکه لن و خروجی های انبرد اگه داره

همین اگه نکته ای مونده باشه دوستان کمکت میکنن

تست کامل سی پی یو بدون بازی برنامه های دیگه ای هم داره که پیشنهادد میکنم اگه کولر و خمیر مناسب داری ازشون استفاده کنی

یادم رفت تمام اسلات های رم ها رو هم با جابجایی رم هات چک کن

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، javad۴۰۰۴ گفته است:

سلام رفیق

ببین سی پی یو رو میبری تو بازی یه ساعت یا دو ساعت گیم میزنی چه میدونم gta v یا red dead... میشه تستت.  برنامه msi after هم بنصب که دماش هم دستت باشه

اما مادربرد وقتی رسید اول از نظر ظاهری چک کن که تعمیر ممیر نشده باشه بعدش اگه اینکاره هستی تاکیید میکنم اگه بلد هستی سوکت زیر سی پی یو رو نگاه بزن که کج یا شکستگی تو خار هاش نباشه

بببین خیلی ها سی پی یو رو دراوردن زدن پدر سوکت رو درواردن بازم میگم اگه بلد نیستی سی پی یو رو جدا نکن

مرحله اخر قطعات رو وصل میکنی تمام درگاه ها رو چک میکنی

یو اس بی های جلو و عقب

صدای خروجی و ورودی چه میدونم پورت موس کیبرد چه میدونم تمام سوکت ساتا یا شبکه لن و خروجی های انبرد اگه داره

همین اگه نکته ای مونده باشه دوستان کمکت میکنن

تست کامل سی پی یو بدون بازی برنامه های دیگه ای هم داره که پیشنهادد میکنم اگه کولر و خمیر مناسب داری ازشون استفاده کنی

یادم رفت تمام اسلات های رم ها رو هم با جابجایی رم هات چک کن

توضیحاتت عالی بود
اما من فروشندم و الان دارم از این قطعات استفاده میکنم
از دوستانِ خریدار سوال کردم که بفرمایند تستاشو بگیرم تا تاپیک فروششو برپا کنم
البته شمام راهنماییت هم مناسبه منِ فروشنده بود و هم خریدار
ممنونم

لینک به دیدگاه

اها خخخ🤣😅🤣😅

دیگه اونیکه خریدار همچین باندلی هست خودش میدونه چیکار کنه

شما با خیال راحت فروشش رو بزن

• ممنونم 2
لینک به دیدگاه

۲۳ ساعت قبل، RA!N گفته است:

وقت بخیر

دوستان قصد فروش MB + CPU رو دارم. الان رو سیستمه و داره کار میکنه،
لطفاً تست های مورد نیاز رو بفرمائید تا تهیه کنم و مدارکشو برای تاپیک فروش قرار بدم.
باندل جدیدی از لیون تهیه کردم و احتمالاً تا شنبه یا یکشنبه به دستم میرسه و وقتی نصبشون کنم دیگه امکان اتصال مجدد و تست اینارو ندارم.

MB : ASUS ROG STRIX B250F GAMING
CPU : Intel Core i7-7700K

از مدیریت انجمن هم پیشاپیش عذر میخوام که خودم تاپیکو تائید میکنم.
شاد باشید

سلام 

اگه دارن کار میکنن یک عکس از داخل کیس بگیرید و یک شات از cpu z برای هر دو پردازنده و مادر بورد کفایت میکنه ،بقیشو دیگه باید خریدار بخاد 

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...