رفتن به مطلب

خاموش شدن ناگهانی

Peyman.S
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود به همگی دوستان.

همینطور که از عنوان مشخصه سیستم من به مشکل عجیبی خورده.حقیقتش من امروز کارت گرافیکم رو  که یه rx580بود به 3060 ti ارتقا دادم. ولی از اون موقع سیستمم واسه خودش خاموش میشه و زدن دکمه پاور کیس هم هیچ تاثیری نداره.یعنی آره جی بی مادربورد روشنه و سیستم برق داره ولی روشن نمیشه. بعد از چند دقیقه سیستم دوباره روشن میشه واسه خودش و بالا میاد! تو نیم ساعت اخیر دو مرتبه اینجوری شده و هر دو مرتبه تو بازی بودم. تمام اتصالات رو هم چک کردم. دیگه عقلم به جایی قد نمیده.مشخصان سیستمم هم. پاور ۷۵۰ پلات گرین که دو ماهه خریدم پردازنده i5 9400f و مادربورد هم asus prime b360 m.

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

بله آکبند بود.

ویرایش: مدام دمای قطعات رو چک کردم.دمای‌کارت تو فول لود از ۵۷بالاتر نمیره.پردازنده از ۶۱بالاتر نمیره. ولی برای بار سوم سیستم خاموش شد! 

ممکنه از درایور کارت گرافیک باشه؟ از سایت خود ایسوس و آخرین نسخه اش رو دانلود کردم.امیدوارم از کارت نباشه!

پاور تا دیروز با rx580. خوب کار میکرد.از نظر مصرف فکر نکنم زیاد با هم تفاوتی داشته باشن. امیدوارم که از پاور باشه چون گارانتی داره ولی اگه از گرافیک باشه رسماً به فنا رفتم!

ویرایش :این بار که خاموش شد بلافاصله خودش روشن شد یعنی نصفه و نیمه روشن شد و دوباره خاموش شد!

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

بنظر میاد مشکل از پاور باشه ...
اگر براتون مقدوره ، سیستمتون رو با یه پاور دیگه ( حداقل 600 وات ) تست کنید
اگر باز هم مشکل پابرجا بود اونوقت به احتمال زیاد از گرافیکه

41 دقیقه قبل، Peyman.S گفته است:

پاور تا دیروز با rx580. خوب کار میکرد.از نظر مصرف فکر نکنم زیاد با هم تفاوتی داشته باشن. امیدوارم که از پاور باشه چون گارانتی داره ولی اگه از گرافیک باشه رسماً به فنا رفتم!

نمیدونم دانش زبان انگلیسی شما تا چه حد قوی هست ولی یه نگاه به لینک زیر بندازید که دلایل مختلف خاموش شدن سیستم در هنگام گیم رو توضیح داده:
https://www.drivereasy.com/knowledge/solved-computer-shuts-down-when-playing-games

دلایلی شامل :

Overheating  گرم شدن بیش از حد سی پی یو

PSU problem  مشکل پاور

Virus infection مشکل ویروس

Driver issue  مشکل درایور

Other hardware issues  سایر مشکلات

بنظرم دمای سیب پی یو رو در هنگام گیم ، مانیتور کنید تا از عدم افزایش بیش از حد دما مطمئن بشید - درایور گرافیک رو با برنامه ddu کاملا پاک کرده و آخرین نسخه را مجدد نصب کنید

ضمنا چک کنید که کارت گرافیک بطور کامل و صحیح در اسلات مادربورد جا گرفته و لقی نداشته باشه چون یکی از دلایل خاموش شدن میتونه ناشی از بد جا رفتن کارت گرافیک باشه که در هنگام لود ، باعت عدم رسیدن پاور کافی به کارت و خاموشی سیستم بشه ،،،

مراحلی رو هم که در لینک بالا توضیح داده با دقت انجام بدید - انشااله که مشکلتون سخت افزاری نباشه و رفع بشه

ویرایش شده توسط saeedx
لینک به دیدگاه

برق سیستم از پریز هست یا 3راه و محافظ؟

یبار کل قطعات بیرون از کیس اسمبل کنید

لینک به دیدگاه

دیشب تا صبح خواب به چشمم نیومد.۵صبح پا شدم  و گفتم قبل رفتن سرکار یه انگولکی بکنم سیستم رو.این بار وقتی خاموش شد به طور اتفاقی هشت پین رو چک کردم و در نهایت تعجب دیدم سیستم خاموش روشن میشه و فن های آرجی بی قطع و وصل میشن! مطمئنم نبودم از خود پاور هستش یا فقط کابل هشت پین مشکل پیدا کرده.هم کابل و هم جای هشت پین رو تغییر دادم پاورم ۷۵۰پلات گرین هستش همون‌طور که گفتم.یک ساعتی گیم زدم ساعت پنج صبح! و سیستم مثل ساعت کار میکرد! یه مورد دیگه ای که امتحان کردم تغییر بایوس دوگانه به quite mode بود که نمی‌دونم اصلا ربطی داشت به این مشکل یا نه.به هرحال ممنون از کمک های دوستان.مشکل ماهم ختم به خیر شد! 😁

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...