رفتن به مطلب

راهی هست برای اتصال RGB به مادربرد بدون RGB؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یه چند تا سوال دارم یک اینکه الان فکر کنم مادر برد من آر جی بی نداره خب راهی هست که بشه بهش وصل کرد دوما کولر ux200برند ترمال خوبه یا ن عکس مادربرد و یه چیز دیگه میشه رو این قسمتای آبی برچسب زد اشکالی پیش نمیاد با تشکر از همه

h61m-vs4_2.jpg.56e4fc487e04368ea74b3f293ad704a8.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

میتونید با خرید کنترلر هایی که رابط usb دارن و اتصالشون به مادربرد، از rgb بهره ببرید(مثل کنترلر های nzxt)

اون مدل کولر رو اگر برای اینتل میخواید مناسبه، اما من برای رابزن استفاده کردم، براکتش شدیدا تحت فشار قرار میگیره و موقع نصب، کمر کاربر و مادربرد میشکنه، انقدر که باید زور بزنی تا جا بیفته!

چه جور برچسبی میخواید بزنید؟

اگه زیاد ضخیم نباشه و مزاحم اسلات نباشه به نظر مشکلی نداره. منم یه زمانی با سیسیتم قدیمیم میخواستم چنین کاری رو پیاده کنم، اما خب بعد نصب قطعات اصلا معلوم نبودن که چی هستن و چه رنگین!

لینک به دیدگاه

۴۷ دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

میتونید با خرید کنترلر هایی که رابط usb دارن و اتصالشون به مادربرد، از rgb بهره ببرید(مثل کنترلر های nzxt)

اون مدل کولر رو اگر برای اینتل میخواید مناسبه، اما من برای رابزن استفاده کردم، براکتش شدیدا تحت فشار قرار میگیره و موقع نصب، کمر کاربر و مادربرد میشکنه، انقدر که باید زور بزنی تا جا بیفته!

چه جور برچسبی میخواید بزنید؟

اگه زیاد ضخیم نباشه و مزاحم اسلات نباشه به نظر مشکلی نداره. منم یه زمانی با سیسیتم قدیمیم میخواستم چنین کاری رو پیاده کنم، اما خب بعد نصب قطعات اصلا معلوم نبودن که چی هستن و چه رنگین!

والا میخوام که یه برچسب مشکی بهش بزنم حالا هر جوری رو این قسمت های بالا و پایین اسلات که حالت سوراخ سوراخ هست مشکلی پیش نمیاد؟

برای اینتل میخوام کولر رو روی همین مادربرد اکیه ؟

بعد ببخشید این کنترلر ها که گفتین در ایران موجود هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۶ ساعت قبل، Deadgamer گفته است:

بله، اما قیمت هاشون یه جوریه که مادربرد رو اپگرید کنید به صرفه تره!

یه راه دیگه هم هست، میتونید یدون فن am4 wraith prism ترجیحا خراب تهیه کنید، این فن با رابط usb به برد وصل میشه و قابل برنامه ریزی هست، با خلاقیت خودتون میتونید به بخش rgb ش با امپلی فایر، نوار اضافه کنید

راحت ترین راه اینه که یا مادربرد رو اپگرید کنید، یا یدونه کیت rgb ساده بگیرید و به همون اعمال افکت با کنترل خود کیت اکتفا کنید!

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Deadgamer گفته است:

سلام

یه نمونه استیل سریز هست تو ایران دور و بر ۱.۵ ملیون که اصلا برا یدونه rgb ارزش نداره

شما از دیجی کالا یدونه کنترل کننده ریسه بگیر   یدونه تبدیل نر و ماده rgb بگیر  یدونه فیش آداپتور بگیر و یدونه هم تبدیل ۱ به ۲ مولکس بگیر  

اون تبدیل رو وصل کن به پاور  از خروجیش یدونه سیم سیاه با سیم زرد رو در بیار  با لحیم و اینا وصل کن به فیش آداپتور    اون فیش رو وصل کن به کنترل کننده ریسه      اگه نیازی بود از نر و ماده rgb استفاده کن  اگه نیازی نشد سر اون فن یا نوار rgb که داری اون ۴ پین رو وصل کن به خروجی ۴ پین کنترل کننده     حالا اون چشمی کنترل رو یه جایی از کیس بگذار که بتونه سیگنال کنترل رو دریافت کنه    کار تمومه  با کنترل مخصوصش میتونی رنگ عوض کنی  افکت تنظیم کنی       خیلی  هم باکلاس تره😁

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

۳۹ دقیقه قبل، kiarash۹۱۷ گفته است:

1 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

یعنی ارزش داره برای دو سه تا فن و یه کولر بادی برای کنترل ار جی بیش اینقدر هزینه کرد؟

لینک به دیدگاه

اینو میخواین بگیرین؟

https://www.lioncomputer.com/product/78wm6/Thermaltake-UX200-ARGB-Lighting-CPU-Cooler

این که RGB نیست، ARGB هستش.

لینک به دیدگاه

۸ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

اینو میخواین بگیرین؟

https://www.lioncomputer.com/product/78wm6/Thermaltake-UX200-ARGB-Lighting-CPU-Cooler

این که RGB نیست، ARGB هستش.

اره 

لینک به دیدگاه

۲۸ دقیقه قبل، Deadgamer گفته است:

یعنی ارزش داره برای دو سه تا فن و یه کولر بادی برای کنترل ار جی بیش اینقدر هزینه کرد؟

نه ارزش نداره

زمانی ارزش داره که مادربرد و رم و cpu رو ارتقا بدی

لینک به دیدگاه

۲۱ دقیقه قبل، Deadgamer گفته است:

اره 

این RGB نیست، اسمش ARGB هست و کاملا متفاوته. کنترلرش هم فعلا نیست تو بازار به صورت مجزا. مگر اینکه همراه خود قطعه کنترلرش باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
39 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است:

اره 

یه نکته دیگه درباره اون کولر،

من هر کاری کردم نور پردازیش با برد b550-f  ست نشد، رابط اتصالش به مادر برد یه چیز فوق عجیبیه و مثل پنل جلوی کیس، 2 تا پین داره که باید به rgb برد بزنی، و مهم تر رنگ ها یه جورایی نویز داره(نمیدونم چجوری منظورمو انتقال بدم)

فکر میکنم به خاطر اینکه ولتاژ argb رو از اتصال فن سپییو میگیره این جوری میشه، چون فن های argb اگه رابط نورپردازیشون وصل نباشه اصلا نورپردازیشون روشن نمیشه، ولی این فنش بدون اینکه رابط argb وصل باشه، دیفالت با افکت رینبو نورپردازی داره.

به جای این deepcool gammax 400 gt بگیرید(gt فنش argb هست و یه مدل xt هم داره که فن هاش ال ای دی شون ثابته و توی عکس مثل افکت رینبو argb به نظر میان.

در کل من این کولر رو توصیه نمیکنم و اولین و آخرین بارم بود که از برند ترمالتیک خرید میکنم(جدای پرفورمنس و آوازه ترمالتیک، اصلا با این مسخره بازیشون که ولتاژ argb رو از فن سیپیو گرفتن، حال نکردم، یه برند وقتی میاد یه چنین چیز افتضاحی عرضه میکنه، معلومه که اصلا به تولیداتش اهمیت نمیده، کیفیت براکت، فن و پره های رادیاتور هم نسبت به gammax 400 افتضاحه، زحمت نکشیدن حتی یه براکت برای کولر بذارن، یه تیکه حلبی زیرش گذاشتن که حالت ارتجاعی داره و دقیقا فیت سوکت های amd هست حتی کوچیکتر، من که اصلا نتونستم در حالت عادی جا بندازمشون و یکم پیچ های براکت روی برد رو شل کردم تا بیاد بالا و بتونم جا بزنم اونم با کلی زور! برای اینتل هم یه براکت داره که مثل amd ها دو تا بر آمدگی داره که پین های اون حلبی توشون جا بیفته)

اگه gammax 400 gt بگیرین، این کنترلری که آقا آرمین گفتن همراهش هست، میتونین قطعه دیگه argb هم وصل کنین.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

هم اکنون، MAhmoOD Nazari گفته است:

بله دقیقا همین مدل

این کالا، جنس رند و مشخصی هست و چیزی به غیر از اون و کالا تقلبی ای وجود نداره که بخوان به شما بدن، همین رو بگیرید

درسته میگم ببخشید یه سوال الان این کنترلر که گفتین رو خود کولر موجوده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است:

درسته میگم ببخشید یه سوال الان این کنترلر که گفتین رو خود کولر موجوده؟

بله، به این صورت هست که از برق ساتا تغذیه میشه و 2 تا خروجی argb داره، روش هم 2 3 تا دکمه برای تنظیم داره

لینک به دیدگاه

سلام اين دوتا کيت که مکمل همديگه هستن موجوده

iCUE Lightning Node CORE و iCUE Commander PRO

از طريق 9پين USB به مادربرد وصل ميشه و نرم افزار Corsair iCUE ميتونيد نور پردازي کنترل کنيد.

دقيقا براي کاري که شما ميخوايد انجام بديد فقط فک ميکنم فنهاي کورسير پشتيباني ميکنه لينکشون اين پايين ميزارم مشخصات خودتون بررسي کنيد.

https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Accessories-|-Parts/iCUE-CONTROLLERS/iCUE-Commander-PRO-Smart-RGB-Lighting-and-Fan-Speed-Controller/p/CL-9011110-WW

https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Accessories-|-Parts/iCUE-CONTROLLERS/iCUE-Lighting-Node-CORE-Digital-Fan-RGB-Lighting-Controller/p/CL-8930009

لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

بله، به این صورت هست که از برق ساتا تغذیه میشه و 2 تا خروجی argb داره، روش هم 2 3 تا دکمه برای تنظیم داره

ببخشید یعنی میشه فن هارو هم بهش وصل کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۴۲ دقیقه قبل، Deadgamer گفته است:

ببخشید یعنی میشه فن هارو هم بهش وصل کرد؟

بله

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۸/۱۱ در ۱۵:۴۲، MAhmoOD Nazari گفته است:

بله

دوست عزیز تجربه ای در مورد کولر زیر ندارین

Master Tech MF500 TUF CPU

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، Deadgamer گفته است:

Master Tech MF500 TUF CPU

خیر، ولی اگه براکت نصبش درست و حسابی باشه، با همرده های قیمتیش توی خروجی تفاوتی نباید داشته باشه

کولر دیپکول gammax400 بگیرید. همرده و هم کارایی این هست و ارزون تره

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

خیر، ولی اگه براکت نصبش درست و حسابی باشه، با همرده های قیمتیش توی خروجی تفاوتی نباید داشته باشه

کولر دیپکول gammax400 بگیرید. همرده و هم کارایی این هست و ارزون تره

اخه خیلی قشنگه

لینک به دیدگاه

سلام

اگر اشتباه نکنم GAMMAXX 400 فقط پسوند XT داره که افکت ثابت رینبو هست (SPECTRUM) ولی مدل GAMMAXX GT A-RGB رو خودم دارم که داخلش کنترلر ARGB داره و مستقیما هم میتونه به مادربرد وصل شه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...