رفتن به مطلب

روشن نشدن کامپیوتر (حل شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقت بخیر

من امروز خواستم کامپیوترو روشن کنم ولی قبلش اومدم فنهای واتر کولرو به هاب وصل کردم و بعدش هاب رو زدم تو سوکت سی پی یو

وقنی که دکمه پاور کیس رو زدم کامپیوتر هیچی روشن نشد ولی مادربردم برق داره

کابلهای پاورو مجدد دراوردم و زدم

مشکل از کجا میتونه باشه

هاب رو هم کامل جدا کردم ولی باز روشن نمیشه اصلا

وقتی پاور رو میزنم همون اول اینگار برق میرسونه

یه لحظه فنهای جلوی کیس یه حرکت کوچکی میکنن و بعدش دیگه هیچی

ممنونم راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲۷ دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است:

سلام دوستان وقت بخیر

من امروز خواستم کامپیوترو روشن کنم ولی قبلش اومدم فنهای واتر کولرو به هاب وصل کردم و بعدش هاب رو زدم تو سوکت سی پی یو

وقنی که دکمه پاور کیس رو زدم کامپیوتر هیچی روشن نشد ولی مادربردم برق داره

کابلهای پاورو مجدد دراوردم و زدم

مشکل از کجا میتونه باشه

هاب رو هم کامل جدا کردم ولی باز روشن نمیشه اصلا

وقتی پاور رو میزنم همون اول اینگار برق میرسونه

یه لحظه فنهای جلوی کیس یه حرکت کوچکی میکنن و بعدش دیگه هیچی

ممنونم راهنماییم کنید

درود

زمانی که سوییچ روشن شدن رو میزنید و فن ها یه تکون کوچیک میخورن، مجدد اگه سوییج روشن رو بزنید، فن ها تکون میخورن یا نه؟ یا باید برق پاور رو قطع کنید تا برق سیستم خالی شه و دوباره که برق سیستم وصل شه این حالت اتفاق میفته؟

اگه اینجوریه، یه جایی خروجی های پاور اتصالی داره و scp پاور داره جلوی استارت خوردن رو میگیره.

اگه غیر از اینه، سیستم رو یکبار خارج کیس اسمبل کنید و تمام قطعات جانبی رو جدا کنید، اگه همینطور بود، احتمال زیاد برای سیپیو مشکل پیش اومده،

راستی یکبار بایوس رو هم ریست کنید قبل این کار ها

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

زمانی که سوییچ روشن شدن رو میزنید و فن ها یه تکون کوچیک میخورن، مجدد اگه سوییج روشن رو بزنید، فن ها تکون میخورن یا نه؟ یا باید برق پاور رو قطع کنید تا برق سیستم خالی شه و دوباره که برق سیستم وصل شه این حالت اتفاق میفته؟

اگه اینجوریه، یه جایی خروجی های پاور اتصالی داره و scp پاور داره جلوی استارت خوردن رو میگیره.

اگه غیر از اینه، سیستم رو یکبار خارج کیس اسمبل کنید و تمام قطعات جانبی رو جدا کنید، اگه همینطور بود، احتمال زیاد برای سیپیو مشکل پیش اومده،

محمود جان یکبار که پاور رو میزنم بار دوم دیگه فنها حرکت نمیکنن و باید یکبار دیگه برق پاور رو قطع کنم و مجدد پاور رو بزنم

حالا باطریشو دراوردم ببینم درست میشه

اگه اینجوریه که مجدد باید پاور رو قطع کنم که فنها حرکت کنن،اشکال از کجاس؟

درود

محمود جان درست شد،احتمال میدم مشکل از هاب باشه

چون وقتی برق هاب رو به اون تبدیل کابلی که به هارد وصل بود،وصلش کردم اینجوری شد،والان اومدم اون کابل رو کامل از پاور جدا کردم،مشکل حل شد و کامپیوتر روشن شد،امکان داره مشکل کابل هاب باعث خرابی اون کابل شده باشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
21 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است:

محمود جان یکبار که پاور رو میزنم بار دوم دیگه فنها حرکت نمیکنن و باید یکبار دیگه برق پاور رو قطع کنم و مجدد پاور رو بزنم

این حالت که نیاز به قطع برق هست تا مجدد راه اندازی بشه، مربوط به scp پاور هست، یعنی یه جایی اتصالی وجود داره، اگه با قطع کردن هاب فن درست شده، ممکنه خود سوکت اتصال پاور یا از داخل هاب اتصالی وجود داشته باشه

رابط برق هاب، ساتا هست؟

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

این حالت که نیاز به قطع برق هست تا مجدد راه اندازی بشه، مربوط به scp پاور هست، یعنی یه جایی اتصالی وجود داره، اگه با قطع کردن هاب فن درست شده، ممکنه خود سوکت اتصال پاور یا از داخل هاب اتصالی وجود داشته باشه

رابط برق هاب، ساتا هست؟

اره ساتا هست

ولی کلا باید اون کابلی که مستقیم به پاور وسل میشه،اون ۶ پین ساتا منظورمه

باید کامل از پاور درش بیارم تا درست بشه

یه ۶ پین دیگه داشتم زدم بهش مشکل نداشت،حالا دلیل اینکه اون ۶پینه خراب شده نمیدونم چیه

محمود جان کلا مشکل حل شد

خیلی راهنمایت خیلی کمکم کرد

دستتون درد نکنه🙏🏼🙏🏼💐💐

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...